0 oy
448 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,424 puan) tarafından

Nasılsınız hanımlar Çalışkan bacılar işlerini bitirmistir benim gibi bebeği huysuz uykusuz gacilar da daha başlamamıştir.

Sabah 7den beri mızmız anca simdi uyudu kahvaltı yaptık evimi topluycam sizde ne var yok yemek planı varmı ben kuru fasulye ısladim onu yapicam Allah bereket versin 🤌

Bide hanimlar feracem artık beni at diyo çok yıprandı idare ediyodum ama çok kötü olmuş artık elinde uygulaya koyan siyah ferace olan varsa bana özelden yazarsa sevinirim (Yenilere baktım 1800 2000 den aşağı yok onu alacak paramda yok Allah biliyo)

Linç edecek olanda rica ediyorum yazmasin

14 Cevaplar

+1 oy
önce (1,337 puan) tarafından

Bu saate kadar tüm işlerini halletmiş çalışkan kadınları tebrik ediyorum ben yeni uyandım 😅

önce (1,424 puan) tarafından

😂maşallah benden beteride varmış🤣

-Reklam-
0 oy
önce (1,070 puan) tarafından

Kuru fasulye canım çekiyor bu aralar ama düdüklü kullanamıyorum korkuyorum yapmaya 😂 bende 9 buçukta uyandım merdivenleri sildim apartmanın sonra eczane markete gittim geldim kahvaltı yaptım hamileyim  karnım ağrıyor biraz uzandım şimdi 

Yorma kendini hakkını hella et valla bende hamileydim karşı komşum yapıp getirmişti ozaman öyle bi yedimki sanki hiç yememiş gibi keşke yakın olaydık🫠

önce (1,070 puan) tarafından

Helal olsun canım yapsam yaparım da en fazla bir tabak yiyebilirim gastrit var eşimde sevmiyor ugrasmiyim dedim

0 oy
önce (11,187 puan) tarafından

Kızımı bıraktım geldim ras el seni den dolayı yollar tıkalı resmen bilsem bu kadar kalabalık götürmezdim 😅 kaç beden giyiyorsun 

önce (11,187 puan) tarafından

Brokoli havuç patates tavuk fırına atcam bide pilav yaparsam yeter

Oh mis valla burdada geceden beri şiddetli yağış var gece sabahladik bizim çatı sac olduğu için çok kar yağarsa çökme olur diye sabaha karşı baktık kar Yok yattık valla.

Bana şuan 40 beden oluyo 38de oluyo ama dar durmasın diye 40 giyiyorum 🙂

0 oy
önce (168 puan) tarafından

Sabah 6 da uyandık ama daha ev duruyor. Bana genelde saat akşam 6 7 arası enerji gelir 12 ye kadar biter o sırada da kızım uyur zaten jsndnd

Akşam temizliğine kalsa ooo benim ev Göçer bacım bende saat 3e kadar bitmesi lazım kendimi öyle sartlamisim nankör ev işi bitse bari

Ya benim kızda bu ara huysuz saldım sadece yemek bulaşık falan hallettim bir kere süpürdüm. Oyuncaklar falan günde 1500 kere toplanır bugün ev belediye parkı gibi delircem 

Dur sakin ol bı delirik yeter buraya herkes aynı canım dağınık ev mutlu evdir derler boşver o yatınca yaparsın ben gece herkes yattimi topluyorum sabah kalkınca diyorum bizim evde gece kim geziyo acaba 😂

Hahahaha öyle ya o mutlu olsun da babama gitmiştim. Yarı yoldan sonra önemli birkaç bişey unuttum geri geldim. Yarın yine yola çıkarım. Kız kardeşimin nişanı var cumartesi günü elbiselerimi ayakkabılarımı unutup gelmişim 4 saatlik yol gittim geri geldim. Ben delirmişim çoktan hahahahaha gece toplayıp sabah yola çıkıcam djdjdn

0 oy
önce (7,446 puan) tarafından

Dün akşamdan akşam yemeğimi yaptım dolmamı sardım şu an üstünde kızım servis aldı sonra oğlumla gittik pasta siparişi vermeye yarın oğlumun doğum günü eve geldim çamaşırları serdim bir o kadar da katladım sonra tahinli bir kurabiye yaptım şu an küçük bir kaçamak yapıp dinleniyorum akşam çocuklarım uyuyunca cupcake'de yapacağım sonra evi falan temizlerim yarın kayınvalidemler gelecek şu an bendeki durumlar böyle

Sağlıklı huzurlu yaşlar diliyorum küçük adama.

Aksamdan cok yapardım yemeğimi bende sabaha çok rahat oluyo 

önce (7,446 puan) tarafından

Amin Allah razı olsun cnm bnm. Bende öyle yapardım dün esti yapayım dedim en azından biraz isim hafifledi vala 

0 oy
önce (712 puan) tarafından

Bende güvecte yürek yemehı yaptım pilav salata kızımda Makarna yapıcsm 

Erken kalkıyorum o yüzden 11,hiç bir işim kalmıyor 

Maşallah bende bebekten önce öyleydim çocuklar okula gider ben saat 12 ye kadar iş yemek biterdi şimdi nerdeeee

0 oy
önce (1,108 puan) tarafından

Şu saat oldu yataklar açık kahvaltılık bulaşıkları bekliyo makina dolu uykusuzum dışarda işim vardı yeni geldim eve akşamada galiba makarna çorba var 

Olsun nankör ev işi bitmez

önce (1,108 puan) tarafından

Aynen öyle yap arkanı dön aynı

0 oy
önce (11,463 puan) tarafından

İşlerim.bitti süpürdüm yıkadım 

Kızımla oğlum Kur'an-ı Kerim dersine gitti.

Bende komşuya geldim kahve içmeye 

Maşallah onlara

0 oy
önce (7,516 puan) tarafından

Evim darma duman diyetisyen kontrolum vardi ona gittim geldim camasir astim spor yapicam sonra bulasiklari yikayip yemek basina gecicem oglum hafif nezle benimde 4 gundur midem bulaniyordu anca toparlandim 3 aydir diyette oldugum icin artik vucudum agir yemekleri.kaldirmiyormus 

Eğer sağlık içinse ihmal etme ama keyfi kilo vermeye dikkat et modemi küstürme 

önce (7,516 puan) tarafından

Bebek icin canim ve insulin direncim var  yoksa sekere donusucek ailem seker hastasi benim kilo almamam lazim dikkatli olmam lazim ve biraz da keyfi kisaca hepsi bir arada son 5  dedi diyetisyen dayan dedi 1 aya kadar diyetisyenin istedigi ideale inerim.sonra kadin dogumla gorusucem 2. agustostan beri olmuyor

0 oy
önce (553 puan) tarafından

Ay elhamdülillah 2 gundur iyiyim Allah gun kuvvet versin onemli olan can sagligi gercekten 1 aydir yerimden kalkamadim cok zormus dun bi temizlik yapmistim oyle ustunden supurdum sildim banyo wc yikadim camasirlari yikattim 

Sozde bugune isim yoktu komsum guzel haber vermeye gelmis cok şükür ister istemez yedik ictik cocuklar evin altini ustune getirdi biraz once gittiler hizlica topladim bende salon mutfak koridora bi supurge tuttum simdi ogluma corba iciriyorum bi ben icerim birer dus misss aksama kadar otururum Allahin izniyle bugun canim salcali makarna istiyo belki bi corba bi de brokoli salatasi yaparim duruma gore menu de boyle 

Ah keske bacim valla bende ilk feracemi giyiyorum 3 senedir bi kere market arabasina takildi hatta yirtik giyiyorum oyle idare ediyorum bakalim yaza belki alurim kilo da alirim cunku 

Allah kolaylık versin makarnadan alırım bu tabak çok severim ama evdekiler yoğurtlu hariç kimse azına sürmez 

Benimki belki vardı on sene oldu ozaman iyi bişey almıştım Sultanahmet'ten kaç yıl oldu geçen arkası söküldü diktim ama yok yani yikaya yikaya yipranmis bı yere cikarken biraz utaniyo insan yoksa aman giyecek elbisemiz varmı var işte 🙂

önce (553 puan) tarafından

Iyi giymissin kiz 10 sene ya ben aslinda almam hala satiliyo benim giydigim model de o zaman ilk defa aldim ya bol biseye cesaret edememistim biraz ustten dar salimi buyuk yapiyorum kapaniyo da e elim kolum sisecek simdi dar olur kesin gerci kayinvalidem umreye gidecek o aliyim ordan dedi ben utandik yok dedim de ne diyim al mi diyim belli olmaz onun isi alirsa bi daha almam bakalim zaman ne gosterecek 

0 oy
önce (547 puan) tarafından

Kızıma çorba yaptım yedirdim bnde dünden kalan börek vardı saat 4e geliyo ama  onla az önce kahvaltı yaptım 

Gece geç yatıyo bnm bebiş yatsa da emmek için saat başı ağlıyo iki büklüm emdirmekten belim ağrıyor uyuyamayınca da geç kalkıyorum 

Bende on günü geçer SK dedi zatürre baslamgici ama gece artık göğsünü kapatmiyorum benimki habbire uyanıyor diye yanıma alıştı galiba zor biraz ama geçiyor hepsi tadını çıkar zaman çabuk geçiyor 

0 oy
önce (259 puan) tarafından

bende kuru fasulye yaptım dun yapacaktım geç olmustu yapamadım 😂 dunden berıde bı mıde bulantısı var hayırdır ınsallah 🫢😂 bugun bı tık daha fazla zor dayanıyorum kızda allahtan bu gun sakınde dinlenıcem biraz 

Kaç çocuk var hayirlisi olsun yaz bizede 

1 kızım var 4.5 aylık 🫢 pozıtıfse soylerım tabıkı 🥰

Olsun nasibi varsa gelir bende ilk oğlumda saf kafam kırkım çıktı gebe kaldım şimdi peşpeşe Ergen kahrı çekiyorum😂

aynen 2.5 sene basımın etini yemişlerdi sen hamıle kalamazsın dıye peş peşe olunca bakalım ne dıycekler 😂

Söyleme sende lafa bakarsan herkes herşeyi konuşmaya merakli

0 oy

🙄🙄🙄

0 oy
önce (4,799 puan) tarafından

image

süt kaynatiyorum yogurt için 😄

Oh mis kaynamaya başlayınca kepceyle al al geri yüksekten dök öyle daha kalın kaymak oluyo oh mis 

Kaymak sevmiyorum bacım 😄 oğlum yiyiyor sadece yoğurdu

Şifa olsun ozaman yesin 

Amin inşallah bacım 

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 949 göst.
25 Eylül 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (8,006 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 464 göst.
10 Eylül 2025 Ev & Yaşam kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (8,006 puan) tarafından soruldu
+3 oy
9 cevap 501 göst.
9 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,929 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 395 göst.
14 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,929 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,982 soru

24,423,293 cevap

351,746 kullanıcı

...