+4 oy
1,116 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (854 puan) tarafından

Bilenler vardır belki eşimle kavga etmiştik bebeğimle gidin demişti bende dün anneme geldim. Oda biz evdeyiz zannetti ama çok kırıldım. Dün aradı çocuğu neden götürdün laf söyledi falan bugünde gitmiş dilekçeyi vermiş boşanıyoruz sonuç olarak hayırlısı olsun hakkımızda 

21 Cevaplar

+3 oy
(167 puan) tarafından

Neden🥺

(167 puan) tarafından

Yapmayın çocuk var yazık etmeyin🥺

(6,028 puan) tarafından
+3

Kadinin bisey yaptığı yokki bacim 

Adam evden kovdu istemiyorum demiş açık açık 

Boşanmaya meraklı olmasa dilekçe verirmi hemen 

Kadin napsin

tarafından

Nedeni yok adam zaten boşanmak için kendini dert arıyormuş bahaneyi de bulmuş işte evden gitti hayatımda bu kadar saçma bir sebep bulmadım seni hiç kırıp incitmek istemiyorum şu an için de bulunduğun durumu da düşünemiyorum Allah sana ferahlık versin ama emin ol böyle bir insandan kurtulduğun için yolun daha aydınlık olacak ben hayatımda biri olduğunu düşünüyorum yoksa insan evdeki karısına çocuğuna bu şekilde rest çekmez

(167 puan) tarafından

Haklısınız ah ah ne bilem çocuğa üzüldüm ya erkekler hep mi böyle madem böyle yapacklar ne die evleniyorlar ki

(167 puan) tarafından

Bencede biri olabilir bilem yix

-Reklam-
+2 oy
(11 puan) tarafından

Böyle durumlarda ne denmeli hala tam olarak bilemiyorum umarım hakkında en güzeli olur fakat eğer arada bi sevgi varsa ayrılık kolay yol olmamalı kavganın sebebi boyutu da etken tabiki umarım gönlünden geçen olur 

(11 puan) tarafından

Kavganın sebebi ne peki öyle her kavgada boşanalım o zaman olmamalı ya bu kadar basit mi evlilk

(854 puan) tarafından

Aşkım anlatmıştım şöyle komşularla tartışmıştı kendisi kadın geçen gün bez istemişti verdim bana dedi ben onlarla kavgaliyım niye konuşuyorsun yok yemek güzel yapmiyorsun temizlik yapmayı bilmiyordun falan kavga esnasında seninle yaşamak istemiyorum çocuğuda al git dedi bizde dün gittik anneme işte 

(6,028 puan) tarafından

Senin kocanda sıkıntı kuzum 

Hani sen çıkıp gitsen anne evine istemiyorum desen 

Sana nasihat veririz 

Ama kocanı iyi doldurmuslar bence 

Sonradan pişman olacağı şeyler yapıyor 

Bosansin da ebesininkini görsün bakalım 

(854 puan) tarafından

Evet canım çok sıkıntılı sinirli agresif biri kendi keyfi bilir. Kızım benimle kalsın o ne yapıyorsa yapsın 

(4,734 puan) tarafından

2 akrabam evliydi erkek olan köpek gibi seviyordu aileler istemedi birbirlerini pek sevmedikleri için ölürüm de başkasıyla olmam dedi ve evlendiler. 16 senelik evlilik 3 cocuk. Erkek olan başladı yemek yapmayı bilmiyor, temizlik bilmiyor midem bulanıyor vs. Ki kadın başta bilmiyormuş ama her şeyi öğrenmiş zamanla sonuçta 3 çocuğa kim baktı büyüttü. Neyse babamlar devreye girdi 3 4 ay konuştu ikna etmeye çalıştı olmadı ikna boşandı. Meğer yanına aldığı sür.tükle sevgililermis kız da nişanlısını bırakmış bu da karısını. Geçen o kadın aramış demiş ki ben dedim bosanmazsan senle olmam diye. Hepsi birbirinden kaşar yani anlayacağın hepsi bahane hayatında biri var muhtemelen 

+2 oy
(18,682 puan) tarafından

Hayırlısı olsun inşallah hakkınızda.. Gözden çıkarmış demekki ne denilebilirki

(854 puan) tarafından

Haklısın canım vazgeçmiş 

+2 oy
(4,972 puan) tarafından

İlginç bir durum bana etrafinda pervane gibi donen başka biri olabilir gibi geldi ama zaten yakmış gemileri hakkınızda hayırlısı olsun 

(854 puan) tarafından

Öyle canım doğru 

+2 oy
(4,904 puan) tarafından

Hakkınızda hayirlisi olsun bazen olmuyorsa bırakmak lazım.

(854 puan) tarafından

Tabi öyle canım 

+2 oy
(55 puan) tarafından

Dilekçeyi verdiğini nereden biliyorsun belki blöf yapıyor 

(854 puan) tarafından

Resmini attı bugün bilmiyorum ki canım 

(55 puan) tarafından

Boşver bacım seni gözden çıkarmışsa eğer sende kendi yolunu çizeceksin hayatına bak önüne bak  bırak o rezil olsun sonra da git evlen öyle bakakalsın arkandan 

(854 puan) tarafından
+2

Zaten boşanırsak ailesi yüzüne tükürür kimse ne yüzüne bakar nede evine alir rezil olur ailem arkamda kızım babasız büyümesin diye çabaladım ama olmayınca olmuyor 

+2 oy
tarafından

4 ay sonra kapında köpek merak etme 😂

(854 puan) tarafından

Bilmiyorum canım akıllansın da babamı aramış ağzının payını almış zaten. 

tarafından

Bak gülüm sakın yüz verme, öldürmeden süründür aklı başına gelsin. Hemen yelkenleri suya indirmeyin , burnu sürtsün biraz

(854 puan) tarafından

Öyle yapıcam canım bakalim 

+1 oy
(6,172 puan) tarafından

Kolaymıymış öyle dünden bugüne dilekçe vermek .sana zaten gelmez hemen. Belkide blöf yapıyor 

Severekmi evlendiniz peki çok basit bir konu yani boşanmak için. Başka biri mi var hayatında acaba

(854 puan) tarafından

Severek evlendik daha 2 yıl bile olmadı sevgiliyken asla böyle değildi. Aldatma olayı imkansız öyle biri değil canım 

tarafından
+1

Sen sen ol bu hayatta kendinden başka hiç kimseye asla deme bu da sana tavsiyem olsun

(6,172 puan) tarafından
+1

Evet asla aldatmaz çok büyük laf. Hiç ummadığın kişiler neler yapar aklın şaşar

tarafından

Kesinlikle katılıyorum ben babam için söylemem eşim için bile söylemem güvenirim ama asla yapmaz demem Kimin ne yapmayacağını biz bilemeyiz hayatta her şey insan için bir anlık nefse bakar

(6,172 puan) tarafından
+1

Bende babama çok güvenirdim . Annem hastaydı rahmetli oldu 37 yaşındaydı babam 41 

Ama annemi öyle böyle değil aşırı severdi bir dediğini iki etmezdi. Annem vefat etti 1 ay kendine gelemedi 

2 aydan sonra evlenmeye karar verdi hemde hiç ummadığımız biriyle

Babam bile sadece 2 ay beklediyse annemi unutup başka hiçbir erkeğe güvenmem 

+1 oy
(4,874 puan) tarafından

Hakkında hayırlısı canım. Bı erkek bu kadar kolay git diyosa ve dilekçeyi de verdiyse benim aklıma üçüncü kişi gelir. Erkekler bı tarafı garanti etmeden diğer tarafa rest çekmez genelde. Allah sana yavruna güzel mutlu yazilar yazsin

(854 puan) tarafından

Aldatma olmaz canım öyle karakterde değil yani umarım yanilmiyorumdur yapısı sinirli ve öfkeli şuan benim adım atmamı istiyor 

(4,874 puan) tarafından

Ya eşini sen tanirsin tabi de ne bileyim genelde öyle olur ya. Önceki postunu da biliyorum senin. Çok Sudan sebep olur yani o yüzden dedim. Sinirli olsa sen adım atsan ne olacak ki adam herşeye Kulp bulmaya devam edecek bı de üstüne sen kendin geldin diyecek

(854 puan) tarafından

Vallahi öyle değişmez ki her tartışma kavgada yine böyle olucak barissak bile

+1 oy
(7,222 puan) tarafından

İnsan 1 günde karar vermez boşanmaya o kafasında bitirmiştir sen farketmemişsindir

(854 puan) tarafından

Olabilir bilmiyorum canım 

+1 oy
(209 puan) tarafından

Sonradan çok pişman olacak ama iş işten geçecek.. 

Allah sana ve kızına hayırlı kapılar açsın.. Nafakanı unutma o kadar sabrettin ödesin dursun

(854 puan) tarafından

Amin canım bakalım 

+1 oy
(5,799 puan) tarafından

O kadar şeye bosanilmazdi zaten eşin buna on hazırlık yapmış ki hemen gitmis dilekçe vermis

(854 puan) tarafından

Bende çok şaşırdım kardeşim baktı dilekçeye gerçek değil dedi ama bilmiyorum 

(5,799 puan) tarafından

Gerçek değil derken eldenmi verdi kendisi yoksa size geldimi e devletinde gorunur sanirim senin

(854 puan) tarafından

Yok cano elden gelmedi WhatsApptan atti bana resmini dilekçeyi verdim diye

+1 oy
(333 puan) tarafından

Kaçarak evlendi ailemle hala barışık değilim ama eşim eskisi gibi değil kendimi hizmetçi olarak görüyorum ama şuan bu düşünce geldi bnmde aklıma (boşanma) :(

(854 puan) tarafından

Valla ona kalsa yemek yap temizlik yap afedersin yatağına gideceksin sevgi aşk saygı olmasa da olur hizmetçi gibi birini istiyor 

(333 puan) tarafından

Allah yardımcımız olsun, arkdsma istagramdan video atmıştım toplu onunda oldugu gruba da atmışım yanlislimla fark edince sildim şey diyor  bn seni çok mu çalışıyorum iş mi yaptiriuorum diyor 🙄sanki hergun yemek gökten iniyor evi hizmetçiler temizliyor bn yan gelip yatırym

+1 oy
tarafından

Aşkım gerçekten şimdi okudum postunu ve çok üzüldüm . Dost acı söyler mabında konuşacağım. Bence eşin böyle olmasını istiyor gibi yoktan yere kavga çıkarmış . Yoktan yere de yuvayı yıkmaya kalkmış . Belki de bir nedeni vardır … 

Böyle bir adamı(!) kaybettiğin için asla üzülme diyemem ama senin vicdanın rahat olsun. O adam(!) ömrü boyu vicdanıyla yansın tutuşsun . 

Bir bebekle ailen ne kadar arkanda olursa olsun kendi yuvanı düzenini bozmak alışagelmiş hayatını bırakıp yeni bir düzen kurmak insanın gözünde dağ oluyor yaşadığım için değil ama empati yapınca hissedebiliyorum . Ama Allah yardım ediyor bir şekilde sen de bebeğini büyütüp kendine kurduğun yeni düzene ve hayata alışacaksın eninde sonunda bu dünya da hep zor vardır ama imkansız yok denecek kadar azdır. İnsan nelere nelere alışmıyor değil mi ? 

Rabbim bundan sonraki hayatında hep yanınızda olsun . Yolunuz bebeğinle açık olsun 🤲🏻

(854 puan) tarafından

O istiyorki ben koyayım konusmiyim istediğimi söyledim sen otur evde cevap verme temizlik yap yemeği yap öyle birşey mi var sonra dilekçeyi yolladı whatsaptan. Derdi ne bilmiyorum da çok şükür ailem yanımda. Bugün babamı aramış ağzının payını almış 

tarafından

Kendine bir eş bir hayat arkadaşı değil de kadını mal yerine koyup objeleştirmeye çalışan bir adamdan kurtuluyorsun bu yönden düşün . Aile de en büyük nimet ne mutlu sana .

(854 puan) tarafından

Çok doğru canım onun için eş öyle olmalı hizmetçi gibi sus dedin mi susacak otur dedin mi oturacak 

tarafından

Olur canım başka ?  derler adama . Ayy sen yine iyi dayanmışsın ben olsam sen beni boşayamazsın ben seni boşuyorum hahayt sen kim kö.pek derdim . 

(854 puan) tarafından

Valla öyle cano

+1 oy
(10,483 puan) tarafından

Evet cnm postunu gördüm de hemen böyle kavgalarda evlilik kolay kolay bitmemeliydi bence

Hakkinizda hayırlısı olsun 

(854 puan) tarafından

Her kavgada boşanma geçiyordu ilk defa bu kadar ciddi hayırlı bakalım ya

+1 oy
(506 puan) tarafından

Doldurmak istemiyorum seni ama onu iyi yapamiyorsun bunu şöyle yapiyorsun diyen erkek başkasıyla konuştuğu için kendi vicdanini rahatlamak için seni kötüler ki içinde bir yerde o boyle diye baskasiyla konuşuyorum diye kendini aklamaya çalışır.erkekler nrlmalde asla bosanmaz başka yerde yerini kesinlestirmjs ki sana böyle davranıyor çocuğu olan asla bosanmaz.hakkinizda hayırlısı kendini ezdirme esyalarinin da hepsini al yada evi kendine işte senin kurduğun eve baskasi geçip oturmasin.igne ucunu bile bırakma kızını asla verme.bakamaz öldürürler zaten yasal olarak da annede durur çocuklar bebekler 

(854 puan) tarafından

Haklının canım eşyalar elbiseler falan hepsi evde onları da almaya gidicez bakalım hayırlısı bakalım 

(506 puan) tarafından

Nafaka da talep et,sen her gün babasız çocuk büyütüp zorluguyla yaşarken oda ayda bir hatirlasin çocuğumu karımı yarı yolda bıraktım yükü ağır hic değilse bez parasini odeyeyim diye 

+1 oy
(1,121 puan) tarafından

Hakinda hayirlisi olsun canim.Erkekler su kafada nasilsa bensiz yapamaz edemez.O yuzden sana foto atiyorki pisman olur yalvarir eve doner.Amma kendini ezdirme kiymetin bilinsin onsuzda cokta guzel yasaya bileceyini goster ona zaten pisman olur

(854 puan) tarafından

Bende öyle düşündüm dün de bisey olmamış gibi kızım nasıl diyor bende iyi dedim 

(1,121 puan) tarafından

Kizinida al git diyor simdi merakmi etti kizini

+1 oy
(3,283 puan) tarafından

İhtiyacım olan şey benim de ama benim 3 çocuğum var onlar için biraz daha sabır diyorum

(854 puan) tarafından

Rabbım yardımcın olsun cano senin eşin de mi sıkıntılı 

(3,283 puan) tarafından

Eşim ve AİLESİ özellikle onlar 

+1 oy
(7,795 puan) tarafından

Canım eşinin ufacık şeyi bahane edip kavga edip seni kovdu demekki boşanmak istiyormuş zaten ama bir sebep aramış bulmuş çocuğunu da al git demişti şimdi kıymetlimi olmuş sakın verme çocuğu bu adam sana bir daha göstermez çocuğu sana karşı doldurur nafakanı al çocuğuna kendin bak

(854 puan) tarafından

Aşkım kızımı benden hickimse alamaz ölürüm yine vermem. Hayırlısı buymuş demekki 

(7,795 puan) tarafından

Aynen hayırlısı buymuş kıymet bilmeyene daha fazla kıymet verme hayat devam ediyor ilk boşanan sen olmayacaksın kendi kaybetti çok üzülecek emin ol Rabbim sana daha güzel bir hayat versin inşallah

(854 puan) tarafından

Amin çok sağol canım 

+1 oy
(3,585 puan) tarafından

Kimse yuvası yıkılsın istemez sen zaten. Bir şey yapmadın ki sen. Eşin kendi kendine kovdu sizi evden. Allah akıl fikir versin. Boşandıktan sonra seni çok arar. Allah affetsin günahını alıyorum belki ama eşinin hayatından başka biri olabilir mi? 

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 1,578 göst.
19 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 845 göst.
5 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,616 göst.
11 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde Egm (3 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,363 soru

24,370,593 cevap

347,992 kullanıcı

...