Kızlar makyöz Mustafa Aktaş hepinizin malumudur. Çok başarılı bir makyöz olabilir ona diyeceğim yok ki bence de işini iyi yapıyor. Ama işini çok iyi yapan bi o mu var arkadaş ne bu gelinlerin Adamı kiralamaları İstanbul'dan çağırtmak, yol, konaklama masrafı artı işinin ücreti...
Hayır yani o şehirde çok çok iyi bir makyöz yok mu?
Ki seni bambaşka biri mi yapacak 😅
Bir makyaj fiyatı denk geldim bir videoda 80 bin dedi ya 😱 80 bin TL bir düğün makyajı sadece. Buna bir de yol ve konaklama belki yemek dahil ücretini de karşılıyorlar. Yazık günah ya ay bi de adamı havalimanında çiçekle karşılıyorlar sanki bedava çalışacak 😅😅
Genelde aşiret gelinleri çağırıyor aşko bizlik bişey yok yani zenginin parası züğürdun çenesini yorar misali 😃😃
Ay bilmiyorum kız hep keşfette karşıma çıktığı kadarını biliyorum 😄
Ayyy ben o adamın reklam için geldiğini düşünüyorum sonuçta kadirle yakındı özlemde sırf konuşulmak için getirdi
Reklam a ihtiyacı yokki
Özlemin eltisi istemiş öyle demişti ama kadın her dakika yalan söylediği için oda kesin yalandır
Muhtemelen yalan aşko o kız başta mütevazı biriydi Özlem simartti
Adam cok sempatik bence 😂para varsa cagirilir dert edilcek bise degil
Sempatik mi sempatik. Dert olmuyordur zaten olanlara. Ama yazık günah yine de ya.
Vala paran varsa harcicaksin hele asiri zenginsen😂asla affetmem
Bilmiyorum o kadar param olursa düşünürüm 😅😅
80 bıni verene yol yemek koyarmi yaa 🤣
Demek istediğim ne gerek var bu kadarına çok mu şart o adamın suratındaki makyajı yapması? Nasıl bir egoysa
80 bin o kişilere 8 bin civarı geliyordur ağır gelmez yani 😂
Yok ya onlarınki de görgüsüzlük. Emek verilmiş para değil. Koca mı öder kayınpeder mi öder dert değil
Gariban lık seviyemle sessizce ayrılıyorum bu postdan daha mütevazi postlarda atısırız😅😇
Görüşürüz ☺️
Lüks bir giyim markası gibi düşünün. O parayı markaya veriyorsunuz. Sadece herkese duyurdukları için ooo oluyoruz. 🙂
Tam olarak dediğin örnekteki gibi. Reklam için veriliyor O kadar para. O gösterişli düğün, 3-5 kıyafetli kına havasını herkes görsün diyedir...
Öyle tabiki. Normalde kim olduklarını bile bilmeyecekken, şuan onlar hakkında konuşuyoruz. Amaç da bu zaten.
ANAMIN BİR SÖZÜ VARDIR ZENGİNİN PARASI ZÜÜRTÜN ÇENESİNİ YORAR DİYE
BİZLERİN PARMAKLARİNİ YORUYOR 🤣🤣🤣
Evet 😅😅 kınayalım başımıza gelsin 😅😅
Yanajayn yanajaynnnn
Başıma gelsin diye kınadım üç beşte millete yaptırdım onlarda nasiplendi dersin toplu zengin olacağız inşAllah😀👏
Sen zengin olmazsın. Sen dahil olmadım uyardın 😅😅
Tabi canım ne gerek var okadar masrafa benim çok param olacak hayatta yapmam böyle şeyler asla aslaa...... 😀
Uyanık nasıl hemen dahil oldu 😂😂
Hhahahahah 😀👏
Çokta amaan aman bir makyaj yapmiyor
Ozlemozun eltisinin makyajı normldi yani daha sağlam makyaj yapan makyozler var sadece isim bu herkes çağırıyor bizde cagrilalim
O kızı zaten pek göstermedi de. Keşfette karşıma çıktı kıza sadece makyaj uygularken bi kesit vardı.
Züğürtlerin çenesi yorma postu bu bencee 😃😃😃
En çok benim 😂
Parayi tuvalet kâğıdı niyetine kullanan insanlara bu tur seyler hafif kalir
Bilmiyorum artık bizim içimiz acıyor böyle boş yere harcanmasına. Ama kolay gelen para kolay gider
Öyle maalesef
O kim kız ilk defa duydum
Google'a sor 😅
O kim kız ilk defa duydum adını makyajda yapmam sevmemde zaten Allah'ım dedikodu başlığını görüp tıkladığım için günah yazma bildiğim bi konu değilmiş dedikodu sayılmaz :))))))))
😄😄 dedikoduya niyetın vardı ama tanımadığın için kısmet olmadı yani 😄😄
Çaktırma aynen ahahahahap
Tmm 😂😂🫢🤫
bilmiyorum bile kimdir necidir
Aşiret gelinlerinin bir makyaj için 80 bin TL para ödeyip İstanbul'dan Urfa'ya, Mardin'e..... Getirttiği ünlü bir makyöz
deli sacmaligi
1,493,303 soru
24,399,351 cevap
349,994 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın