Ben 2025 de doguruyorum 2026 da Allah kerim 🤣 🤣 🤣 şaka şaka Allah isteyene versin ❤️🌸🌹🦋
Suan hamileyim ,allah korusun 😂😂😂bitane daha kaldiramam
Yapma Yanariz 😃❤️🔥
neyseki adım yok 😂
yok yok 1 kız yeter 😂 oğlana gücüm yetmez. yaşlandım ayol
Kız kaç yaşındasın sanki
35 😂
Kız nolcak 40 yaşında eltim 4.cocugu doğurdu 2 yıl önce 2 hafta önce de kontrole gittim herkes hamile genç yanımızda bir teyze hayırdır teyze sen niye burdasın dedim hamileyim şeker yüklemesi için geldim dedi hepimiz şok geliniyle gelmiş bide oda hamile eşim istiyordu gelinlerle büyütürum diyor kadın 😃😃😃😃
ay yok ben kaldıramam 😂
Adım var 🥺 Yo yo olamaz 😃
Haha olur olur bal gibi olur 😃😃
Adım yok ama şüpheli durumdayim şu an sjsjdjfjj 9 gün gecikmeli
Hemen bir test bacım suya 😃😃
Kız iki defa test yaptım çıkmadı bişii
Benim adımda var ama 30 Aralık doğum şimdi ikincimi olucak seneye yoksa benim Minnoş 1 ocakta falanmı gelicek oda sayılırmı ki ahahahahhahahahahahahahah hiçbişeyde adım olmaz binası koydular adımı gerçekten :))))
Kız o 2026 yi bulur 😃😃
Bulur mu ya 2 seneyi hamile geçiremem bulmasın 😁😁😁
Hayırlısı Allah'tan ☺️🌹
Çok şükür yok ismim😂
Zeynep varya kız 😃😃
Benim kızımın ismi Zeynep ☺️
Adım var Allah korusun 🤣 şuan ikinci bir çocuğu mental sağlığım kaldıramaz 😁
Geldimi geliyor hazır mısınız diye sormuyor valla 😃😃
Tedbir bizden takdir Allah'tan 😊
Tövbe de bacım 😅
Tövbeeeee😃😃😃😃😃 bana niye demediniz la ben hamileyim 😃😃
Ismim yokmuş çok şükür dermişim. 😅😅
Aha filiz abla varmış @Fkolgun 😂😂
Arkadaş bebek çalışmalarına başlasın lütfen ya da sırasını sana savsin 🫣🫣🤣🤣
El veriyorum canım sana 🤣 benim akademik kariyeri yarıda kesersem danışman hocam bana psikolojik şiddet uygular. Bir yanım istiyor bir yanım rahata ulaştın saçmalama diyor 🤣🤣🤣
Hahahahahahaa sen her şekilde üstesinden gelirsin abla 😁 bence sende çok istiyorsun 😂😂
neyseki listede yokum :)
benden bu kadar arkadaşlar... son 1 ayımın tadını çıkarıp geriye kalan yarışmacılara başarılar dileyerek hamilelik diyarlarından kalıcı olarak ayrılacağım :)
Kaçıncı bebede pes ettin aşko ona göre 😃😃
3. olacak. ikiz + 1...
ama kocamı zor ikna ettim 3.ye 4 dersem kesin boşar zaten
Kız kocan haklı sanki birazcık rahat mı battı bacım su ikizlerden sonra 😃😃
ben durum farklı da ondan bilenler biliyor :) tüp bebek olunca 3 numara hep vardı başından beri ondan yoksa deli dürtmedi canım :))
Bilmiyordum bacım su ☺️
İsmim var ama cismin olamaz no no no 🤣 biz sırayı saldık darısı olmayanlara 😀
Belli mi olur bu işler 😃😃😃😃 ama bence bir kız bir erkek piyasadan cekilme zamanımız gelmiş olmayanlara versin 😃😃😃
Belli olur tabi Allah sinamasin ama asla istemiyorum knk biliyosun 😀
Bende asla diyordum 😃😃 Hayat şaşırtır hep bazen 🤱🏻 😃😃 ama masala hamaileyken şey derdim hep 3oa kadar bir tane daha yapıp bidaha dogurmam dua kapılarım acıkmış demekki masaldan sonra aman aman kalsın moodundaydim biliyon 😃😃😃
Aynen knk piyasadan cekilme vakti kalan arkadaşlara başarılar 🤣🤣
Aynen öyle başarılar kızlar bizden bu kadar 🌸👭💃🏻💃🏻
İsmim yok ben 3 çocukla kapanışı yaptım Rabbim isteyenlere nasip etsin inşallah 💕
Bende işte kızın dogum gününe 10 gün kala hamile kalmıştım 1 yasa bu arada ağlamıyorum gözüme bişey kaçtı 😭🥹🥺🤣
Beraber büyürler canım çokta güzel olur 🤗
Peki akıl ve ruh sağlığım oda büyür mü 🥹🫣😃😃🤯
İlk başlarda biraz büyür belki ama sonra küçülür bu kadar korkutma kendini herşey güzel olacak 😂
Allah razı olsun ağzın bal yesin ☺️ ❤️ ❤️ 😍 🌹
Yirttik anasını satım,🤣
Hahah senin ikimiydi birmi 😃😃
İki benim
Ayy ismimi görünce bütün damarlarım çekildi resmen 🥵 rabbim evlat sahibi olmak isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲 iki evladıma da sağlık versin rabbim 🤲
Ay amin amin canım bütün yavrularımıza inşallah
Adım yok ama olması gerekir 😅
Aaa çok sevindim canım senin adına sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah hayırlı haberler alırsın 🤲
İnşallah canım biraz tereddüt ettim çünkü günü çok geçmesine rağmen çizgi silik çıkmıştı. Ama inşallah sağlıkla gelişir
Dualarımiz seninle canim Allahin izniyle her şey sağlıkla yolundadır 🤲 Rabbım gönlüne göre versin inşallah
İlk haftalarda kese görülmeyebilir arkadaşımın 8 haftalık ti kese kalp atışı duyduğunda benim 4 haftalıkken keseyi 6 da kalp atışını duymuştu hayırlısı olsun ❤️ 🌹
İnşallah kızlar teşekkür ederim iyi ki varsınız. Ben de öyle umuyorum
Kız tövbe de 4 aylık daha kundakta var😂😂😂
Hülyamm 🌺🌺❤️
Bal kızını öp kokla benim yerime minnoş yaa 💜🐣🌸
Canımsın uyandığı gibi öperim mis mis 🙏❤️🌺
Banane bana kimse tövbe demedi 🤣🤣🤣🤣
Senin gene biraz daha büyükmüş balım otur oturduğun yerde 😂😂
Cok sukur ki adim yok :):):):)
Hayat şaşırtır hep bazen 😃😃😃😃🍭💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
Adım var ama Eylül de doğum
Anam senle beraber doğuruyok bacım su benimde Eylül Ekim gibi
Bu yükü kaldıramam 🥲🥲🥲🥲
Zor çok zorrrrrr😭😭😭😭
Aynen hunilerime bir huni daha eklemesem iyi olur
Boran adim var diye gözüm karardı şükür yokmuş 🤣🤣
Hahah kız korkma bu kadar ☺️☺️
2.cocuk istemeden oldu o zmn böyle bir videoda adımı görmüştüm korunuyordum nah olur demiştim ve oldu şuan yine adım olsa kesin evi terk ederim🤣🤣
Bizimde aynı eşim istiyordu ben istemiyordum doğum regl düzensizliği emzirme derken olmaz diye düşünüyordum oldu 🥹
1,498,670 soru
24,480,453 cevap
356,654 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın