Kızlar şuan aktif Herbalife kullananlar var mı. Şuan kullanan var mı.
Şuan hayatında herbalıfe olan var mı :))
herbalife mucizesi
Bi denemediğin o kaldı bırde onu alayım ah ah bıktım bu diyet işinden
boyle klube gdiyosun
Mersin beslenme kulübü yaz instgramda ora böyle aynıaı resımde gördüm adam bana dedıkı gelmen lazım ilk bir ama sabah 9 da ben nasış gıdeyım gıdemem mümkün degıl.
Nıye gel dıyor kı . Gıtmeden kısa yoldan senden kopya alsam dırek
istikararlimolman lazim iste sana dedigim gibi beslenmen lazim . ara ogun oglen aksam
Resim atabilirmisin canım
Kime dedin kız
Ben de arada içiyorum tadını çok seviyorum
Neler kullanıyorsun bana da anlatsana hani sizdekı etkilerini merak ediyorum sayısız yok tutan kahve içtim mantıgını bılıyorum bu herbalıfe bir türlü ne işe yarar kafam basmıypr
Bende her türlü kahve vs herşey denedim boş ,tok tutuyor öğün yerine geçer herbalife ,tok tutuyor enerji veriyor günlük vitaminlerin karşılıyor annem bununla baya kilo verdi bende tabi
Ayyy ne iyisin güzel acıklamıssın Forx5 falan işe yaramıyor artık herbalıfe nasıl kullandın dırek aldın mı kafana göre yoksa biri mı sana yol gosterdı şunları al dıye
Ve mesela 1 gününü anlatsana neler yenıyor sesli yazdır uzun gelırse :))
Ben bekarken annem kilo vermem için kulandırmıştı o zamanlar annemde bu ürünleri kullanıyordu gel sende kullan dedi bende bi ay gibi kullandım öyle ordan biliyorum, ve sabah limonlu sirkeli suyu mu içiyorum yarım litre yada bir litre suyu mu içiyorum saat 10,11 e kadar ondan sonra şhake mi yapıp içiyorum akşama kadar bişey tüketmiyorum kahve yada bitki çayı vs içiyorum akşam da yemekte ne varsa küçük bir porsiyon ekmeksiz tüketmiyorum akşam yemeğinden sonra ağzıma hiç bişey sürmüyorum çay kahve hariç öyle geçiyor günüm
Kız öyle mi 2 öğün sadece ilk öğünde herbalıfe mı yıyosun hmm aloe vera suyu var termo çay var onlar yok mu sende
Ve shake içiyosun sonra meyve yıyorsun yok bılmem kaç saat sonra bılmem ne yıyorsun falan onları neden yapmıyorsun senn
Ve son sorum sabahtan akşama kadar sen herbalıfe shake ile nasıl dayanıyon e 2 yumurtada haslayıp doyarsın sen senın iştah sorunun yok sankı nefsini tutuyon gibi kısıtlı hanı baya ondan dedım
Benim beslenmem öyle değişiyor ben çayı ve alovera almadım bütçem kısıtlı olduğu için çayı da çok iyi yağ yakıyor ben diyete alışkın olduğum için tüm gün bişey yemesem de olur 40 kilo verdim ve son 4 kilom kaldı
Maşallah 40 kg herbalıfe sayesınde Mi verdin .
Annen bana satıs yapar mı
Yok herbalife sayesinde değil kendi irademle verdim ,yok kız annem satış yapmıyor o da kilo vermek için kullanıyordu herbalife yeri vardı oraya gidiyordu koçları da vardı hergün tartılıorlardı ve diyet menüsü de veriyordu herbalife koçu
Ve dikkat edersen herbalife de iyi verdiriyor iyi ürün yani ama diyet ve sporlada verirsin kilo ,
Yani forx5 den falan ıyı dimi ben alovera termo ve shake alıcam bayagda para tutuyor ama bır saglıga zararı var mı sence ve gerçekten işe yarıyor mu.
O kadar param da yok kredi kartına alcam artık bir sekılde öduycem yanı bu yüzden değer mı sence aldıgıma canımsu :))
Evet işe yarıyor her hangi bir sağlığa zararlı yok dikkat edersen diyetine ve ürünleri kullanırsan iyi faydasını görürsün @Casperiye de kullanıyor onada sorabilirsin
biz konustuk onla benden baskasindan ekstra bilgi almaya calisiyor😂😬 sadik yarim benim herbalife
Ben dünyanın en zor ikna olanı. Ama ya deneseydım mi diye de içi içini yıyen bir saçma sapan kılolarıyla mücadele eden bir garibim .. Zaten canan onayladı birde baskalarını dinlemek istedım .
1,489,605 soru
24,346,069 cevap
346,254 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın