Düne kadar içtiği için eşimi savunan kaynanam artık illallah etti bıktı eşim yine içmiş sabaha karşı eve gelmiş galiba bilmiyorum beni de uyku tutmadı dışarı baktım kapının önünde uyuyor kaynanamam altta da oturuyor kaynanamibaradım dışarıda uyuyor diye eşim onu tersledi küfür falan etti sonra her kaynana gibi tansiyon çıktı yine suçlu ben oldum dışarda geberseymiste ben onu aramasaymisim napsam olmuyor her zamn suçu bende oluyor içimi öyle dökmek istedim
Bazılarına ağzı ile içmeyi bilmiyor..evde karısı bekler adam disarda içki içer..
Sen gene iyi ben bir kova su alıp üzerine dökerdim daha disarda uyurmu acaba kaynanalarda böyle küçük kızları buluyor ezmeye calsiyorlar..
Hiç sorma canım sürekli eşim geç geldiği zaman kaynanam beni arar oğlum geldi mi eve yoksa uyuyamıyorum 8 aylık bebeğim var aşağıya inemeyince onu aradım tabii eşim sarhoş olduğu için ona bağırıp çağırdı tansiyonum çıktı ortalık kötü evin iç kısmında uyusa neyse bundan sonra geberse bile zaten aramayacağım bana da oğlunu bir daha sorma Dicem
Valla bana diyecek yetiştirdiğin oğlunu kendin ara derim
Bende safim kız içimde kötülük yok bundan sonra kendin ara bana sorma Dicem
Kimi arayıp yardim isteyeceksin mahçup olacağına birde zeytinyağı gibi üste mi çıkıyor yüzsüz karı
Orda yatıp geberseymis daha iyiymiş bundan sonra ne halleri varsa görsünler benim lohusam çok kötü geçti kaynanam her zamn oğlunu haklı gördü 1 sene olcak alt katima tasinali 3 4 aydır illallah ediyor oğlundan bıktı kaç defa tansiyonunu çıkardı eşimde kaynanamda ölse umrumda değil
Ucu kendine dokununca öyle oluyor işte yoksa bana dokunmasın ne olursa olsun diyor demekki esin niye içiyor bağımlı mi
Aslında önceden arada bir içerdi kendini kaybetmez de öyle tabii bizim tartışmalarımız oldu kaynanam da altı taşınınca biraz da ondan yüz buldu sürekli içmeye başladı düne kadar kaynanan beni suçlu görüyordu içiyorsa içiyor herkes içiyor diye şimdi ben eskisi gibi umursamıyorum kendi uğraşıyor tansiyona çıkıp duruyor
Yaa deme öyle içimin yağları eriyor. Birkaç kere de şöyle mahalle de olay çıkarsa bağırıp çağırıp kaynananı iyice bi rezil etse millete, tadından yenmez.
Sen hiç müdahale etme yorum bile yapma,ilahi adaletin gücüne inan. Bırak napiyolarsa yapsınlar
Daha yine beni suclarlar kendi egitemedigi oğlunu benim egitmemi bekliyor neymiş efendim yuvayı dişi kuş yaparmış
Sen oğluna erkek kuş olmayı öğretemediysen ben ne yapayım diyeceksin. Sen de ona at suçu,eğitimimişsin öğretememişsin de.
Umursamiyom artık hastalanır suçu bende kalır daha önce başıma geldi
Haaa o zaman hiç cevap vermeyip kenardan izleyeceksin sinsi sinsi
Orda yatıp geberseydi yine sana kızarlardı elalem gördü niye aramadın diye sana laf edeceğine kendi yetiştirdiği oğluna saysın sövsün sonuçta onun evladı o büyüttü böyle adamları düşünmeyin ne halt ederse etsinler hayatınıza sokmayın Rabbim eşine akıl fikir versin inşallah sende bence ona yüz verme onunda iyi bir derse ihtiyacı var
Zaten son zamanlar soğuk davranıyorum ne hali varsa görsün anasi uğraşsın birazda
1,464,506 soru
24,003,059 cevap
327,471 kullanıcı