Selamun aleyküm hayırlı sabahlar herkese kızlar napıyosunuz nasılsınız? Ben oğlumun kursa yolladım çay içip sabah işine girişirim sonra da alışverişe çıkmak yada komşumu çağırıp çay içmek arasında kaldım...
Günoo aşko ❤️ bende uyandım ama hiç bişey yapmadım kendime gelemedim henüz 🥱🥴
Çay kahve bişeler yap kendine gelirsin 😁
Hepsi yasak bana 🤣
Hadi ya tüh soğuk su iç o zamn 🤪
Oda karnımı ağrıyor 🤣🤣🤣🤣🤣 yinede içiyorum ama 🤣🤣
Günaydın canım erkencisin bir yataktayiz. Kızlarım uyuyor eşimde sabah erkenden gitti işe
Ne güzel ben kahvaltı hazırladım sabah ama doğru düzgün yapamadan çıktım evden işlerimi hallettim çarşıya çıktım market VS sonra yeğenim sünnet oldu onu görmeye de gittim hastaneye şimdii eve girdim kahvaltıyı rahat rahat yapamayınca günüm güzel geçmiyor sanki yeniden kahvaltı hazırlıyorum kendime 😁
Maşallah maşallah canm gune hızlı başlamışsın.
Bizde görümceme gittik 12 gibi geldik.
Ortanca kızımın ateşi var onunla ilgileniyorum
Günaydın canım, sanırım herkesin bebeği uyuyor.6/7 de kahve postları açan yok.biz uyandık günün ilk uykusuna bile yatıyoruz.ardından da yüzmeye gidiyoruz.yazarken yoruldum vala.😁
Benim kızım bu sene iyi ya uyuyor benn uyannıncaya kadar şükür önceden çok erken uyanırdı zor ayılırdım
Aleykğm selam afiyet olsunn. Başım hafif ağrıyor kahvemi içip dinlenicem pek işim yok
Hiç birr iş yapamadım kahvaltı bile ayak üstü oldu hastaneye gittim yeğenim sünnet oldu akşam giderim diye düşünmüştüm ama eşim akşam için başka plan yapmış bozmak istemedim bende kahvaltıyı yarı yamalak yaptım hastaneye gittik oradan çarşı market VS şimdii yeniden kahvaltı yapacam
Aleyküm selam ben de hastaneye gidiyorum hiç sevmediğim bir rutin Allah beterinden korusun
Amin hayırdır sıkıntı mı var canım geçmiş olsun
Ve aleykümselam canim nolsun cocuga kahvlati yediriyorum kahve suyu koydum bi yandan buraya takiliyorum bugun icin inan hic bi planim yok bi kiymayi yemek yapcam o kadar
Ayy yemeğim yok benim de ama eşim de yok akşam yemeğine o yüzden rahatım makarna da yapsam yeter yada çocuklarımla bahçede bişeler yapar yeriz bakalım
Günaydın canım ben daha yataktan çıkmadım bile ahaha anne evinin rahatlığına dalarak günümü planlamadım gelişi güzel yaşıyorum bu iki yardım ederim anneme sonrasında yatarım bütün gün oh benden iyisi Şam'da kayısı 😁😁
Ayy ne güzel 😊 ben günü planladım da ne oldu hepsi boşa çıktı 😁
Kız bende planlamadımda noldu mutfak dolapları çarptı gözüme daldım onlara hava sıcak buharlı makineyle temizliyim iyice temizlensin dedim onun buharı ayrı sıcak öldüm ahahahhahhaha
Hadii ya olsun aradan çıkmış işte temizlenmiş 😁
1,491,515 soru
24,372,348 cevap
348,122 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın