Günaydın kızlar nasılsınız napıyosunuz neden erken uyandınız inşallah çok güzel bir gün geçirirsiniz❤️🌸
Benim oğlum uyumadı ondan ötürü erkenciyim bugün
Günaydınn dostum kızım kalkmış eşim uyandırdı kalktık kızımla oturuyoruz, tabi oglumla kocam uyuyo 😁birazdan onlara baskın yaparız 😁
Bence de yapmalısınız siz uyanıkken onlar uyumamalı🤣
Günaydın ☀️ ☺️
Afiyet olsun biraz geç gördüm ama olsun 😄
Olsun ☺️
Teşekkür ederim 🤩
Afiyet olsunn
Ben hamileyim 28 haftalık ve üzgünüm eşimle tartıştım dün gece o yüzden uyku tutmuyor 7den beri uyanığım
Günaydın bu arada😀
Yaa üzme kendini inşallah Allah tüm sıkıntılarını gidersin kalbine ferahlık versin 🌸
Amin canım Allah razı olsun
Günaydın cnm bebegimi uyutuyorum iki gündür baş ağrısı çekiyorum gözlerim yerinden cikicak sanki
Uykusuz musun ondan dolayı mı
Dün sabah tam uyuycakken aniden uyandım ve sonuç bu işte tam 3 gün gecmiyo baş ağrısı cnm
Yaa Allah şifa versin migren falan mı
Sağol canım.
Hiç bilmiyorum ki canm bı gidip baktirmam lazım.
Oğlum uyo kızimla ben uyandım eşim annesine giti badana yapamaya
Sizde sonra güzel bir kahvaltı yaparsınız çocuklarınla🥰
1 saat oldu uyanali..1 saat yatakta oyalandim. Az önce kalkıp yatakları topladım. Eşimin gelmesine az kaldı. O gelmeden kahvaltı sofrasını hazirlayacam
3 güne 1 gececi.
Gececi derken de 24 saat yani. Dün sabah 8 bugün sabah 8
Baya çokmuş yaa ne işinde çalışıyor
Jandarma komutanlığında. Köy korucusu normalde. Ama 3 yıldır jandarmada.
Zor bir iş olmalı Allah yardımcısı olsun
Günaydın,deprem korkusundan uyku tutmuyor.bebekten dolayı da tabi.
Gönlünü ferah tut inşallah Allah hayırlısını versin ❤️
İnşallah canm.dualarla yaşıyoruz zaten.yoksa ne mümkün.
Günaydınlar 🤗 her gün erkenciyiz oğlan sağ olsun hiç şaşmaz hep erken den kalkar sonra eşimi işe gönderdim sonra kiz uyandı şimdi oğlanı uyuttum geri uyaninca kahvaltı faslı yaparız 🌸 inşallah güzel bir gün olur umarım seninde günün güzel geçsin 🤲🤗🌸
Çok teşekkür ederim inşallah 🥰❤️
Erkenci deyince hic ustume alinmadim 😂 8 40da uyandi sut icti telefon verdim belki dururda yarim saat daha uyurum diye mumkun mu cenesi dustu esim geldi isten mecbur kalktim patates istedi kizartyjm verdim sogumasini bekliyo bende kahve iciyorum esim aksam 6da ise gidecek o zaman eve bi supurge atarim yemek derdim yok pirinc islattim garniturlu onu yeriz
Oh mis afiyet olsun şimdiden
1 saat önce uyandım gece hiç yatamadım oğlum hasta ateşi var hemde solunum problemi yaşıyor sabaha kadar huysuzdu ve ateş olunca kontrol ettim hava verdim derken günaydın 😅 kahvaltı hazırlıyorum çok açımmm
Allah şifa versin inşallah bi an önce iyileşir ❤️
Allah razı olsun canım inşallah 🤲🤲
Hayırlı sabahlar canısı 😘 benim bebe uyutmadi beni bir saattir başımın dibinde çığlık atıyordu en son uyandım aldım onuda geçtim mutfağa kahvaltı hazır etmeye 🤦🏻♀️😁🥹💜 oyuncağın anasını ağlatmış 🤦🏻♀️😂
Ahahahhas bizimki de öyle oyuncaklar yavaştan patlak vermeye başlıyor 🤣
He yaa bişey dayanmıyor onlara 😂
Yatak keyfi yapiyorum ama kalkmam gerek😂🌺gunaydinnnn
Yatak keyfini hangimiz sevmiyoruz ki 🤭
Günaydın küçük bebem hasta erken kalktı kahvaltı verdim ikisine isim yok çıkarız parka günaydın cnm
Yaa hasta mı Allah şifa versin 🥺
Evet ya kaç gündür nezle olmuş oksuruyo kendide bizde mahf olduk illet bir hastalik
Lazımlik basında nöbet tutuyorum gunaydin canim kahvalti hazirlicam simdi kalktik
Afiyet olsun biraz geç yazdım ama çoktan yemişsindir😄
Günaydın. Her sabah erken uyanırız hanımefendi öyle istiyor 🤭 kalktık kahvaltı yaptık masayı mutfağı topladık biraz oyun oynadık sonra çamaşır katladık şimdi biraz daha oynayıp ev süpürüp öğle uykusuna gideceğiz. Kalkınca dışarı sözüm var hiç unutmaz park park diyo sürekli 😊
Çıkın hava iyiyse güzel olur park 🥰
Şimdi uyandım daha erkenci sayılırmıyım 😅
Sayılırsın sayılırsın nolcak ondan 🤣
Günaydınnn 😊 daha kalkmadık desem 🤭
Kızım az önce ağlayarak uyandı kulağım diye. İnşallah üstüne yatmıştırds ondandır o kafama takıldı şöyle bi baktım ama bişey göremedim tabi.
Neyse ki yarın kontrolü varda içim rahat.
Uykusu daha varmış yine uyudu. Ben de uyurum belki 1 saatte böyle gider 😁 biz çok uykucuyuz ya aayyy
Uyuyun bacım uykunuz varsa kalkmayın boşverr🤣
Eşimi ise gönderdim oturuyorum nr gece gece ne gündüz gündüz uykular haram oldu yatamiyoruz kendimizi sıkmaktan yanliz kaldım gene ne yapicam bilmiyorum Rabbım bizleri korusun
İstanbulda misin o yüzden mi
Yok ben sakaryadayim burasıda baya hissetti ailemde istanbulda çok korkuyorum:(
Allah hayırlısını versin korkma inşallah
1,493,038 soru
24,395,274 cevap
349,698 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın