+1 oy
97 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (751 puan) tarafından

Kızlar bundan 8 buçuk ay önce spinal anestezi ile doğum yaptım ama hala ne zaman biraz çok iş yapsam ayakta fazla dursam belim sırtım bıçak saplı gibi ağrıyor başına gelen var mı ne zaman geçer bu deliriyorum şu anda ağrıdan? 

9 Cevaplar

+2 oy
önce (1,205 puan) tarafından

Bende  spiral anestezi oldum hatta fıtık ameliyati geçirdim ama bel ağrısı yaşamadım  tabide ayakda kalinca belim ben burdayim der ama  sole bir gerçek çok ayakda kalıp iş yapınca zaten bel ağrır bunun ameliyat ile ilgisi yok bence 8 buçuk aylık çocuğu kaldır et yorucu yani doğal olarak 

önce (751 puan) tarafından

Onunda etkisi çok fazla canim dis çıkarıyor hep kucak istiyor üstüne ev işleri 4 yaşına yakın bir kızım var o da ilgi istiyo filâ

-Reklam-
+2 oy
önce (1,425 puan) tarafından

Bence o spinalden fln degil ya surekli cocuk tasimaktan emzirme yataga yatir kaldir kucakta sustur uyut derken aşinmadan oluyor.Spinal zaten agri yapacak bir sey degil anlik disinizi cekerken uyusturmalari ile ayni şey etkisi gecince bitip gidiyor vucuttan.Bende oyle sanmistim aklima oyle girdi eş dost bel agrimi spinalden diye dusundum ne zaman kizim buyudu kucaktan indi gecti benim agrilar

İnşallah benimkide geçer dayanılarak gibi olmuyor bazen

+1 oy
önce (801 puan) tarafından

Kimisi kalıcı diyor. Ben 2 kere genel anesteziyle oldum bisi olmadı çok şükür 

Bende genel istedim canim yapmıyoruz dediler ve benim prematüre doğum oldu aceleyle aldılar sezeryana o yüzden spinal oldu sonlarda yine genele döndü ama spinal iğnesi yedim biraz fazla ayakta kalayım mahvoluyorum

önce (801 puan) tarafından

İnşallah geçer.  Dinlen fırsat buldukça 

Oğlan dis çıkarıyor canim bir de 4 yas kiz var fırsat zor oluyor dinlenmeye

+1 oy
önce (30,075 puan) tarafından

Benimde ara ara agirir ama cok siddetli degil kisiden kisiye degisiyormus

Bu gun yanıyor belim canim biraz fazla ayakta kaldım kış hazırlığı biber kurulayın dedim ev işleri eşimle fidanlara gittik onları suladik ev işleri iki cocuk mahvoldum

önce (30,075 puan) tarafından

Yorgunluktan da agirabilir 

Bugün iyice kötü oldu canim

+1 oy
önce (1,765 puan) tarafından

Bende oldum 3.5 sene oldu çok nadir ayakta sabit dikilip iş yapinca olur benim de 

Yok bacım benim hafif oluyordu ama bu gün delirtiyor beni

+1 oy
önce (3,801 puan) tarafından

5 seneden selam hala ayakta kalınca kilitlenir belim acilde iğne vurdurunca geçer 

Allah tardimcimiz olsun bacim

+1 oy
önce (82 puan) tarafından

Ben oldum 1 buçuk ay önce ama hiç öyle bir bel ağrım yok 

Ben o zamanlarda hiçten duramıyorum sırtıma yastığa dayayıp yatiyordum

0 oy
önce (135 puan) tarafından

4 yıldır çekiyorum o ağrıyı kalıcı bence yazın agrimiyor ama kışın ağrıyor benim ki

Ben çok iş yapınca zorlayinca datanilmiyor 

0 oy
önce (14,765 puan) tarafından

Altıncı yıl olacak ikinci sezaryen e altı ay önce oldu hiç ağrı yaşamadım. Kiminde kalıcı oluyor diyorlar 

Ay kalıcı filan olmasın zaten fıtık ta var mahvediyor beni

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 654 göst.
0 oy
11 cevap 257 göst.
12 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya__cicek5424 (1,030 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 203 göst.
0 oy
5 cevap 223 göst.

Kategoriler

1,465,812 soru

24,021,311 cevap

328,232 kullanıcı

...