0 oy
474 göst.
önce Diğer kategorisinde (179 puan) tarafından

Kızlar yeni düzen kuruyoruz buraya yerleşeli 5 ay oldu. Eşim site görevlisi . İki ay önce bizde beş dakika kadar bi siteye bi görevli daha gelmiş önce eşim tanıştı o görevli ile iyi insan falan dedi bi akşam çaya gittik tanıştık. O çocuğunda babası da kapıcı çocuğun sabıka kaydı olduğu için oraya girmek için arabulucu ya para vermişler iki kızı var eşi 8 aylık hamile sohbet muhabbet derken benim de bi oğlum bi kızım var kızım beş aylık aglum beş yaşında evleri küçük solun mutfak bir . Bir de yatak odası var kızım emmek istedi uykusu geldi süt işittim biberon pek tutmuyor. Çocuklar ara da oynuyordu onların yanına gittim arahole orada emzirirken kadın dedi odaya git yok dedim git ne olacak dedi müsait mı dedim evet dedi öyle girdim odaya beş dakikaya uyudu. Salonu geri döndüm eşime dedim bize birisi koltuk vermişti onları verelim diye baktılar resim vardı alalım dedi bir de gardolap vardı fazlalık değildi ama onların daha çok ihtiyacı vardı. Nakliye tutmuş babası almış evdeki koltukları babası vermiş çünkü gardolapini eşimle parça parça götürdüler eşim bi tur gitti geldi bu kadında bu iş var dedi . Başkasıyla konuşuyor sanırım pencereden bakıyor eşi gelince kapatıyor dedi bende günahını alma belki eşinin konuşmasını istemediği bi akrabasıdır dedim bir daha malzeme aldı gitti  . Tekrar geldiğinde bi malzeme verdim alırken elimi tuttu dedi . Ben şok oldum. Maddi de yardım ettik  . Kızlar artık araya mesafe köy dedim insanlar neden böyle ya 

9 Cevaplar

+2 oy
önce (4,187 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Birine iftira atmak ne kadar kolay. Ben annemle bile konuşurken esim gelince kapatıyoruz hadi sen eşinle ilgilen der annem. Hemen de aldatıyor iftirası buyuk gunah. E elinde olan bir seyi uzatınca kadin bir an eli değmiş de olabilir o kadar dikkat ediyor olmama rağmen benim de başıma geliyor. Esin cok dikkat ediyorsa şüphelendigi kadına eşya uzatacagina yere koysun kadin alsin ya da siz de yaninda gitseydiniz. 

Çok rahatsız da oluyorsanız görüşmeyin olsun bitsin. 

önce (179 puan) tarafından

Kadın hamile diye gitmedim kalabalık olmasın başı diye yeni tanıştık zaten iftira atmak değil niyetim fesat düşünmüyorum ama yine de araya mesafe koymaliyim diye düşünüyorum 

-Reklam-
+2 oy
önce (3,998 puan) tarafından

Tam anlamadım ya,biri bana anlatsın 

Şöyle kuzu yeni tanımadığımız bu aile var biraz yardım ettik eşya para gibi eşim eşya verirken kadın eşimin elimi tutmuş siz iyi anlaşıyorsunuz edin yemek yapabiliyor mu falan filan bir şeyler sormuş bende tavrından rahatsız oldum haksız mıyım 

önce (18,322 puan) tarafından

Kadının biri kocasının elini tutmuş sitede bu aile de o aileye eşya yardımında bulunmuş ihtiyaç sahipleri diye vs vs eşin uzak dursun o zaman dedim Durur zaten dedi ortada sorun yok yani 

önce (3,998 puan) tarafından

Haklısın canım mesafeli olun 

+2 oy
önce (5,412 puan) tarafından

Konudan bağımsız, neden olayı anlatırken alakasız bir sürü detay veriyorsunuz :) Sitelerin 5 dakika olmasından başladı mevzu ara holde emzirmeyle gelişti, el tutmayla bitti :)

Onca olay örgüsü arasında yanlış anlamadıysam kadın eşinin elini mi tutmuş

önce (3,924 puan) tarafından
+1

Olayın sonunu çocuğu emzirirken adam bana baktı diye bekledim. 

Yok kız adam salonda zaten geldiğini fark etsem birakirdim emzirmeyi

önce (5,412 puan) tarafından

Kimseyi tanımadan tahmin yürütmemiz zor. Elini tutmak genelde bir flört eylemidir ama kadın o şekilde mi el tutmuş?

Bilmiyorum işte 

+2 oy
önce (911 puan) tarafından

Senin eşin için konuşmuyorum ama bu devrin erkekleri, genelde her kadını.. çok özür dileyerek amiyane tabirle aranıyor sanıyorlar. Geçenlerde de gördüm böyle benzer postları. Benim kocam gelip heralde başkasıyla konuşuyor eşi gelince pencereden bakıp telefonu kapatıyor dese, sen de bunu izliyor bunu takip ediyorsun öyle mi? Önce bi kendimize bakalım derim. El tutma muhabbetini bilemem tabii bişey diyemem.  Yapacağın en iyi şey uzak durmak, uzak tutmak

Bende dedim mesafe koyalım araya

önce (1,002 puan) tarafından

Gerçekten bu biraz ileri gitme olmuş gözünle görmeden sadece telefonu kapattı diye aldatıyo diye şüphe duymak. Elini tuttu nasıl elini uzatıp mı tuttu yoksa bişey uzatırken yanlışlıkla mı tuttu? Erkekler kadınları çok kolay karalar böyle zihniyet yüzünden yaşlı adamlar harici erkeklere binada karşılaşsam günaydın demem yüzümü yere eğip geçerim. Çöp atmaya çıkıyorum kimseye selam vermem. Bizim ülkeye medeniyet gelmez bu cinsel açlık yüzünden 

Bende öyle düşündüm ama içimde yine de şüphe kaldı evet kadına çok kolay iftira atılıyor bu ülkede o yüzden içimde şüphe var zaten boş yere günahını almak istemiyorum ama yine de araya mesafe koymak istiyorum ne olur ne olmaz insanlık hali

+2 oy
önce (1,425 puan) tarafından

Olaylaei duzgun anlatin da anlayalim bu ne? 🤣🤣🤣🤣

Olay şu bu komşumuz var biraz elimizden gelen yardımı yaptık. Ama o komşumuzun eşi benim eşimin elini tutmuş eşya alırken yanlışlıkla mi oldu kasıtlı ki yaptı bilmiyorum eşi dolabı tek başına kuramamis eşim yardım etmiş yemek yemişler sonrasında senin eşin yemek yapmayı biliyor mu iyi anlaşıyorsunuz kavga gürültü hiç mi yok falan demiş. Ben yanlışlık olmuştur diyorum fesat düşünmek istemiyorum düşünmek istemiyorum eşimin yanında üzeri açılıyormus  hiç düzeltiyor eşim diyor iyi ki senin öyle huyun yok dedi bende araya mesafe koyalım günah almayalım diyorum 

0 oy

Kadınsın sen kadında öyle bişey hissettin mi peki ? Bakışı konuşması illa ki bir açık verirdi

Gözlemle uzak dursun eşin mesafeli ol çokta yakinlasmadan bitirin olmadı aranızdaki bağı 

Eşim uzak durur zaten 

Ee o zaman sorun yokki 

Bilmiyorum biz ona bir sürü iyilik yapıyoruz inşallah yanlış anlaşılma olmaz günahını almak istemiyorum belki yanlışlıkla temas mi oldu bilmiyorum ama araya mesafe koyacağım ne olur ne olmaz insanlık halı 

Bilmiyorum biz ona bir sürü iyilik yapıyoruz inşallah yanlış anlaşılma olmaz günahını almak istemiyorum belki yanlışlıkla temas mi oldu bilmiyorum ama araya mesafe koyacağım ne olur ne olmaz insanlık halı 

0 oy
önce (231 puan) tarafından

Canım mesafe her zaman iyidir 

Takip et ama belli etme 

Fesat düşünmek istemiyorum mesafe koyacağım araya 

0 oy
önce (2,488 puan) tarafından

İyilik yap denize at derler senin iyiliğin karşılığı bu olmamalı ama şöyle esin bunu hisetiyse vardır birşey sana göstermemek eşine göstermek dikkat et en iyisi uzak dur eşimde uzak dursun merhaba merhaba 

Ben saygıdan yatak odasına girmedim o gir dedi üstüne müsaitse gireyim dedim . O zaman gördüm dolap falan küçüktü. İyiliği bi karşılık beklemeden yaptım. Hatta kendisi dedi sat madem elinde varsa diye bende burada senin ihtiyacın varken ben satarsam rahat uyuyamam dedim ve işte böyle oldu

önce (2,488 puan) tarafından

Boşver uzak dur gidip gelme çok devir eski devir değil insalar değişmiş heleki eşiyle sorunluysa kalkıp senin eşine ne hakla ilişki durumunuzu evin içindeki halınızı soruyor

0 oy
önce (3,475 puan) tarafından

Erkekler anlıyor art niyeti canım. Benim eşim de alt komşu normalde başı kapalı ama eşim eve gelirken bişey sorma bahanesiyle saçı açık şekilde kapıyı açıp soru soruyormuş. Eşimin de tuhafına gitmiş bana söyledi. Eşimin yaşında kızları var kadının bu arada ama genç evlenmiş galiba daha genç minyon. Her neyse zaten bana da davranışlarını sevmiyorum. Bebeğimin zıbını onun balkona düşmüştü. Gidip istedim. Ben onu tozbezi sandım aşağı attım demez mi. Bana karşı garezi var belli. Bir kere de doğum günümde eşimle çarşıya gittik bu komşu ile karşılaştık. İyi ki doğdun iyi ki T....'ya düştün. (Eşimin adı) dedi. Yani beni şanslı buluyor ama benim eşimi haketmediğimi düşünüyor sanırım. Seninki de o hesap eşin yemek yapmayı biliyor mu demek ne kadar saçma bir soru. Aç mı kalacaz deseydi. Bi yumurta kırar yeriz deseydi keşke. Hadsiz kadın ya. 

Biraz engelli biriyim beni küçük gören çok var

önce (3,475 puan) tarafından
+1

Hangimiz dört dörtlüğüz ki senin harika bi kalbin var eminim çok da güzelsindir😻💕

+1

Teşekkür ederim dizinde öyle 

önce (231 puan) tarafından

Asıl engel seni küçük gören küçümseyen o insanlarda 

Her insan engelli adayı dır 

Hayatın bizden aldıkları ve bize geri verdikleri misali.

Öyle tabiki de

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,271 göst.
4 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 1,180 göst.
0 oy
31 cevap 1,071 göst.
21 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde ZeynApp (729 puan) tarafından soruldu
0 oy