Merhaba ben 7 yıldır manuel süpürge kullanıyorum .Gerçekten fişi tak süpür zor oluyor ve çok da yar kaplıyok.Sizce robot süpürge mi alayım yoksa dikey şarjlı süpürge mi
Ay bende Bayadır manule mi yoksa dikey mi diye düşünüyorum ☺️
İhtiyaca göre al. Mesela benim 3 çocuğum var robot bana el ayak oldu işimi çok kolaylaştırdı.
Olmazsa olmazım oldu.
Marka adı ?
Arçelik toz istasyonlu
1 yıl oldu alalı robot süpürge elim ayagım eşim bile ddiki niye bunca zaman almamısız. Bir kadının kendinr yapacagı en büyük iylik kesinlikle öneririm
Hangi marka robot kullanıyorsunuz.Bende alacağım.bide lemnunmusunuz
Ben gayet memnunum. Adı Roborock Q Revo Toz Hazneli Robot Süpürge -
Ben de robot süpürge istiyorum ya çok kolay bir şey gerçekten Allah izin verirse 🤲🏻
Bende alacağım robot süpürge ama benim evde 2 günde cozutabilir diye cesaret edemiyorum
Robotum vardı dyson aldım. Dyson alınca robot rafa kalktı en sonda da sattım 2 küçük çocuğum var elim kolum valla eşimle elimizden düşmüyor
İkisinide kullanıyorum elim ayağım ikisde lazım
Markası ne robotun? Memnunmusiniz
Robot süpürgem de var dikey Süpürgem de var normal süpürgem de var 3 tane süpürgem var fakat ortalığın pisliğini alsın bugğn evi süpürmek istemediğim zaman robotu açıyorum iyi oluyor derinn temizlik yaptığın da normal süpürgemi kullanıyorum dikey Süpürge çok işe yarıyor robot süpürge de günü kurtarmalık bana göre
Robot marka adını yazarmısınız
Xiaomi
Robot süpürge diyorum ben çocukları uyuturken süpürüyor baya iyi oluyor
Hangi marka alayım?
L
Bkaulunt marka yani
Robot al dik süpürge belli bir zaman sonra performansı düşünüyor parana yazık oluyor robot en iyisi havalar sıcak camlar hep açık toz oluyor hergün robotu aç sıcakta süpürsün sende rahat et ben her gün açıyorum elim ayağım oldu resmen
Hangi marka hangi seri
Roborock s7 benim ama daha ucuz modelleri de var Q seriside güzel uygun fiyatı yada çok daha üst modelleride var bu markanın bütün modelleri harika
1,487,099 soru
24,310,700 cevap
344,722 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın