0 oy
242 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (788 puan) tarafından

Kizlar sac tava yapıyorum neredeyse pisti ama etim hala çiğ napabilirim tarifte önceden haslayinda yazmiyodu hangi tarife baksam aynı şekil direk tavada pisiriliyodu et ama nedense kimsede pişmesi yazmamis napmam gerekir bu durumda 

7 Cevaplar

0 oy
(3,907 puan) tarafından

Ben önden haşlıyorum sonra kavuruyorum.hem çiğ kalmıyor hemde daha yumuşak oluyor

-Reklam-
0 oy
(1,824 puan) tarafından

Ben bütün et yemeklerinde önce eti yağsız tencereye koyuyorum kapağını kapatıyorum. Et önce suyunu salıyor sonra tekrar çekiyor. Sonra yağını koyup yemeği yapmaya başlıyorum. Böyle yapınca bütün et yemeklerim lokum gibi pişiyor. Tuzunu da en son atıyorum tabi

tarafından

Bende bu yöntemi kullanıyorum 

0 oy
(807 puan) tarafından

Bizde mangalda saç tava yaptık pismemisti  tadına baktığımı da mecbur geri çıkardım 

0 oy
(28,606 puan) tarafından

Az bi su koy bakalım

0 oy
(204 puan) tarafından

Kuyruk yağı ile karistir etleri , kuyruk yağı eridikce etler o yağ ile pistikce yumusacik olur. 

0 oy
(1,594 puan) tarafından

Suyunu çekince 1 su bardagı kadar su koyup kapağı kapatıp tekrar suyunu cekmesini bekliyorum

0 oy
(4,018 puan) tarafından

Bazı etler çabuk pismez o yüzden önden hasla yada yavaş yavaş altı kısık pişir 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 320 göst.
0 oy
3 cevap 198 göst.
0 oy
4 cevap 322 göst.
20 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mutluu annee (757 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 162 göst.

Kategoriler


1,490,298 soru

24,356,046 cevap

346,750 kullanıcı

...