Kizlar sac tava yapıyorum neredeyse pisti ama etim hala çiğ napabilirim tarifte önceden haslayinda yazmiyodu hangi tarife baksam aynı şekil direk tavada pisiriliyodu et ama nedense kimsede pişmesi yazmamis napmam gerekir bu durumda
Ben önden haşlıyorum sonra kavuruyorum.hem çiğ kalmıyor hemde daha yumuşak oluyor
Ben bütün et yemeklerinde önce eti yağsız tencereye koyuyorum kapağını kapatıyorum. Et önce suyunu salıyor sonra tekrar çekiyor. Sonra yağını koyup yemeği yapmaya başlıyorum. Böyle yapınca bütün et yemeklerim lokum gibi pişiyor. Tuzunu da en son atıyorum tabi
Bende bu yöntemi kullanıyorum
Bizde mangalda saç tava yaptık pismemisti tadına baktığımı da mecbur geri çıkardım
Az bi su koy bakalım
Kuyruk yağı ile karistir etleri , kuyruk yağı eridikce etler o yağ ile pistikce yumusacik olur.
Suyunu çekince 1 su bardagı kadar su koyup kapağı kapatıp tekrar suyunu cekmesini bekliyorum
Bazı etler çabuk pismez o yüzden önden hasla yada yavaş yavaş altı kısık pişir
1,487,221 soru
24,312,907 cevap
344,852 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın