0 oy
122 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (785 puan) tarafından

Kizlar sac tava yapıyorum neredeyse pisti ama etim hala çiğ napabilirim tarifte önceden haslayinda yazmiyodu hangi tarife baksam aynı şekil direk tavada pisiriliyodu et ama nedense kimsede pişmesi yazmamis napmam gerekir bu durumda 

7 Cevaplar

0 oy
(3,482 puan) tarafından

Ben önden haşlıyorum sonra kavuruyorum.hem çiğ kalmıyor hemde daha yumuşak oluyor

-Reklam-
0 oy
(1,336 puan) tarafından

Ben bütün et yemeklerinde önce eti yağsız tencereye koyuyorum kapağını kapatıyorum. Et önce suyunu salıyor sonra tekrar çekiyor. Sonra yağını koyup yemeği yapmaya başlıyorum. Böyle yapınca bütün et yemeklerim lokum gibi pişiyor. Tuzunu da en son atıyorum tabi

tarafından

Bende bu yöntemi kullanıyorum 

0 oy
(802 puan) tarafından

Bizde mangalda saç tava yaptık pismemisti  tadına baktığımı da mecbur geri çıkardım 

0 oy
(28,545 puan) tarafından

Az bi su koy bakalım

0 oy
(173 puan) tarafından

Kuyruk yağı ile karistir etleri , kuyruk yağı eridikce etler o yağ ile pistikce yumusacik olur. 

0 oy
(1,589 puan) tarafından

Suyunu çekince 1 su bardagı kadar su koyup kapağı kapatıp tekrar suyunu cekmesini bekliyorum

0 oy
(3,764 puan) tarafından

Bazı etler çabuk pismez o yüzden önden hasla yada yavaş yavaş altı kısık pişir 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 161 göst.
0 oy
4 cevap 243 göst.
20 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mutluu annee (656 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 537 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 53 göst.

Kategoriler


1,479,756 soru

24,214,687 cevap

338,324 kullanıcı

...