0 oy
123 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (786 puan) tarafından

Kizlar sac tava yapıyorum neredeyse pisti ama etim hala çiğ napabilirim tarifte önceden haslayinda yazmiyodu hangi tarife baksam aynı şekil direk tavada pisiriliyodu et ama nedense kimsede pişmesi yazmamis napmam gerekir bu durumda 

7 Cevaplar

0 oy
(3,497 puan) tarafından

Ben önden haşlıyorum sonra kavuruyorum.hem çiğ kalmıyor hemde daha yumuşak oluyor

-Reklam-
0 oy
(1,349 puan) tarafından

Ben bütün et yemeklerinde önce eti yağsız tencereye koyuyorum kapağını kapatıyorum. Et önce suyunu salıyor sonra tekrar çekiyor. Sonra yağını koyup yemeği yapmaya başlıyorum. Böyle yapınca bütün et yemeklerim lokum gibi pişiyor. Tuzunu da en son atıyorum tabi

tarafından

Bende bu yöntemi kullanıyorum 

0 oy
(802 puan) tarafından

Bizde mangalda saç tava yaptık pismemisti  tadına baktığımı da mecbur geri çıkardım 

0 oy
(28,563 puan) tarafından

Az bi su koy bakalım

0 oy
(174 puan) tarafından

Kuyruk yağı ile karistir etleri , kuyruk yağı eridikce etler o yağ ile pistikce yumusacik olur. 

0 oy
(1,589 puan) tarafından

Suyunu çekince 1 su bardagı kadar su koyup kapağı kapatıp tekrar suyunu cekmesini bekliyorum

0 oy
(3,780 puan) tarafından

Bazı etler çabuk pismez o yüzden önden hasla yada yavaş yavaş altı kısık pişir 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 166 göst.
0 oy
4 cevap 247 göst.
20 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mutluu annee (657 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 540 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 54 göst.

Kategoriler


1,480,174 soru

24,221,102 cevap

338,674 kullanıcı

...