+2 oy
174 göst.
önce Diğer kategorisinde (92 puan) tarafından

Hanımlar Merhabalar nasılsınız Size bir şey danışmak istedim Benim 4 aylık bir bebeğim ve Eylül'de 4 Eylül'de 3 yaşına girecek Bir kızım var kızım haftaya pazartesi günü kreşe başlayacak özel bir kreş Servisle gidip gelecek bu kadar erken verme sebebim 3 yaşında olmasına rağmen konuşmuyor eşim ve benim ailem uzakta mahallede ve binada akran da yok bu sebeplerden dolayı birazcık konuşması çok geç oldu yeme alışkanlığı çok iyi değil uyku düzeni çok iyi değil ve en önemlisi benim için konuşamıyor Bu yüzden kreşe vermeyi düşündük pedagog ile görüştük pedagog da bize kreş önerdi zaten sabah 9.00 akşam 5 servisi var babası ve ben de gittik gördük Kreşi Beğendik aylık 15.000 lira kreş artı 2,5 bin lira servis Gebze'de

Size sormak istediğim şu acaba doğru bir karar mı vermişim pedagog da öyle dedi ama yine de ilk kez vereceğim ve 3 yaşında olup kendini ifade edemediği için biraz çekinceliyim ama gidecek pedagogda alışacaksınız çocuk da alışcak ve çocuğa çok iyi gelecek dedi siz kaç yaşında gönderdiniz ve çocuklarınız da düzelme oldu mu konuşma konusunda hal ve hareket yeme konusunda. 

İyi günler hanımlar

8 Cevaplar

+2 oy
önce (1,552 puan) tarafından

Bence çok iyi bir karar vermişsiniz Bu bir okul değil çocukların yaşıtla vakit geçirebileceği bir yerdir kreş Eskiden Mahalle ortamı vardı mahallede arkadaşlarımız ile oynardık artık o ortamlar İşte bu kreşler sayesinde oluyor hiçbir zararı olacağını düşünmüyorum olursa da zaten alırsınız özgüveni konuşması hepsi çok daha yerine gelebilir faydası olur da zararı olmaz bence

önce (92 puan) tarafından

Evet bizde öyle  düşündük umarım herşey çok güzel gider teşekkür ederim

-Reklam-
+1 oy
önce (23,340 puan) tarafından

Bence gidebilir ama yarım gün olsa daha iyi olurdu süre çok uzun 

Evet çok araştırdım ama bizim burda yakîn olarak hiç bir kreş yarım günlük değildi

+1 oy
önce (8,681 puan) tarafından

Bir anne olarak konuşamayan ve daha 3 yaşında olan çocuğumu sabahtan akşama kadar kreşte tutmaya gönlüm razı gelmez. Ama biz anneniz ve hassas düşünürüz her zaman. Pedagog işin ehli insandır bu şekilde onerdiyse aklın kalmasın herşey çocuğun için sonuçta. 

Benim kızımda 3 yaşında konuşması gelişimi herşeyi iyi çok şükür ama akranları yok park dışında bu yüzden bende yarım gün göndereceğim. 

Ben de dediğiniz gibi bir anne olduğum için çok tereddüt ediyorum hala daha içimde böyle ayrılma korkusunu dener ne bilmiyorum ama çok Tedirginim ama pedagog bu konuda kendinden çok  Emin Ayrıca kreş de çok güvenilirlik sağlıyor kamera sistemleri ve Öğretmenleri de çok iyi bir de çevremde hiç yarım günlük kreş yok diye yakın olan o yüzden tam günlük oldu maalesef ama inşallah çok güzel ilerler süreç yorumunuz için çok teşekkür ederim Ederim

+1 oy
önce (931 puan) tarafından

Dogru karar kres cocuklarin konusmasina,tuvaleti yapmasina faydali.Bawqa cocuklara bakip yiyorlar

Evet umarım süreç bizim için çok iyi gider teşekkür ederim

0 oy
önce (7 puan) tarafından

Doğru mu degil mi bilemem ama orada arkadaşları  ve yaşıtları olacağı etkinlik yapılacağı için faydası olur diye düşünüyorum Bi kaç ay takip edin eger faydalı geldiyse devam etsin ama aynı ise dil terapistine randevu alın derim siz bilirsiniz yinede benim düşüncem böyle 

Haklı olabilirsiniz O yüzden bir iki ay deneyelim eğer olmazsa sizin dediğiniz gibi yaparız

0 oy
önce (4,602 puan) tarafından

Bencede ver hem sana iyi gelir birkaç saat tek bebeğine ilgilenirsin. Benim kızım 3 gün sonra başlayacak anaokuluna (almanyadayız) eylülün 21 4 yaşına girecek. Ben geçen sene de vermek istedim 3.5 yaşında ama senenin ortasında almadılar. Kardeşi de 13.5 aylık onu tam 3 yaşında yazdırmayı düşünüyorum 

Ne güzel kızınız içinde oğlunuz  içinde Almanya'da olmak çok büyük avantaj burda kreşler çok pahalı bir asgarî ücret

0 oy
önce (2,818 puan) tarafından

Kızım Eylül 2021 doğumlu. Çalıştığım için gecen sene tam 36 aylıkken kreşe verdim. Birinci dönem yarım gün, ikinci dönem tam gün gitti. Bence yarım gün gitmesi daha iyi. Çocuk çok yoruluyor diğer türlü. Akranları ile vakit geçirmesi gerçekten çok önemli. Sürekli yetişkinlerle olmak çocuğun sosyal gelişimine ket vuruyor bence 

Haklısınız ama çevremizdeki kreşler de yarım gün yok hepsi  tam gün organize sanayi noktası sanırım ondan tıklım tıklım doluyor kreşler

0 oy
önce (399 puan) tarafından

İyi yapıyosunuz gönderin tabi bende kızımı 3 buçuk yaşında gönderivem yani gelecek sene.. 

Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 574 göst.
23 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 225 göst.
29 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Guness.ozlem (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 391 göst.
27 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Tugcemila (60 puan) tarafından soruldu