Hanımlar Merhabalar nasılsınız Size bir şey danışmak istedim Benim 4 aylık bir bebeğim ve Eylül'de 4 Eylül'de 3 yaşına girecek Bir kızım var kızım haftaya pazartesi günü kreşe başlayacak özel bir kreş Servisle gidip gelecek bu kadar erken verme sebebim 3 yaşında olmasına rağmen konuşmuyor eşim ve benim ailem uzakta mahallede ve binada akran da yok bu sebeplerden dolayı birazcık konuşması çok geç oldu yeme alışkanlığı çok iyi değil uyku düzeni çok iyi değil ve en önemlisi benim için konuşamıyor Bu yüzden kreşe vermeyi düşündük pedagog ile görüştük pedagog da bize kreş önerdi zaten sabah 9.00 akşam 5 servisi var babası ve ben de gittik gördük Kreşi Beğendik aylık 15.000 lira kreş artı 2,5 bin lira servis Gebze'de
Size sormak istediğim şu acaba doğru bir karar mı vermişim pedagog da öyle dedi ama yine de ilk kez vereceğim ve 3 yaşında olup kendini ifade edemediği için biraz çekinceliyim ama gidecek pedagogda alışacaksınız çocuk da alışcak ve çocuğa çok iyi gelecek dedi siz kaç yaşında gönderdiniz ve çocuklarınız da düzelme oldu mu konuşma konusunda hal ve hareket yeme konusunda.
İyi günler hanımlar