+1 oy
253 göst.
Diğer kategorisinde (8,789 puan) tarafından

Merhaba kızlar, benim bu ara bacaklarımda ufak ufak sarı şeklinde morarma oluyor sonra geçiyor , ama sanki bıyere carpmısım gibi halbuki carptığım felanda yok, bu ara çok sık olunca endiselendim, internete bakınca lösemi cart curt bişeyler çıkıyor kanser şu bu, en son d vitaminim 7 ye kadar düsmüstü şuan ilaç takviye kullanıyorum. Demir eksikliğimde varmış. Bundan dolayı olurmu sizce? Yoksa başka bişeymi var? 

9 Cevaplar

+1 oy
(1,960 puan) tarafından

Benim de öyle bacaklarımın iç kısımları özellikle yani oraları bir yere vurma şansım da yok ama sarı gibi olup sonra morariyo sonra da geçiyor hiç doktora gitmedim üstüne düşmedim 

-Reklam-
+1 oy
(204 puan) tarafından

Bende bunu dahiliye doktoruna sordum bende de oluyor hematolojiye git dedi saha yeni gidemedim henüz sende gidebilirsin canım normal değil geçiştirme

(8,789 puan) tarafından

Normal değil derken zaten takıntılıyım inşallah önemli bişey değildir ya :(

(204 puan) tarafından

Yani morarma belirtisi bir yere çarptığında oluşur büyük ihtimalle başka bir sıkıntı vardır ama abartılacak bir şey yok bende de var aynı durum iç bacak diz alt bacak bölgemde kırmızı ve mor büyük büyük morartı oluyor bir yere çarpmamama rağmen acıyor bir de bazen sancıyor Ama öyle şey yapma Kafana takma yani ihmal de etmeyin Yine de ben de gideceğim

(8,789 puan) tarafından

Hemogram kan testi verdim bişey yoktu. Bakalım tekrar gideceğim. 

+1 oy
(28,648 puan) tarafından

İhmal etme bi randevu al canım ya

(8,789 puan) tarafından

Tamam tesekkür ederim 

+1 oy
(1,473 puan) tarafından

benndr gittim kannverdim iyi çıktı çol ayakta durmakyam falan oluyormuş bide kadınlarda çok olur dedi doktor

(8,789 puan) tarafından

Ne kanı verdin canım?Hangi bölüm? 

+1 oy
(3,979 puan) tarafından

Bendede vsr dokununca ağrıyor hatta.bende pıhtılaşma var ondan oluyor diye düşünüyorum

0 oy
(7,313 puan) tarafından

Arkadaşımda da oluryordu ondan kansızlık çıktı bazen vitamin eksikliğinden de olabilir 

0 oy
(1,403 puan) tarafından

Canım araştırma hastanesi hematoloji ve onkoloji bölümüne git göster detaylı baksınlar . Trombositlerin düşük olduğu zaman da bu durumlar oluyor. Kanın pıhtılaşma yapıyor olabilir. En son kanseri düşün derim 

(8,789 puan) tarafından

Tamam canım tesekkür ederim. 

0 oy
(5,440 puan) tarafından

Aynısını yaşadım aslında hiç birşeyin yokmuş tek ihtiyacım olan şey c vitaminiymis serum ile takviye vermişti doktor sonrasında c vitamin aldım günlük içiyorum artık morarma yok

0 oy
(752 puan) tarafından

Benim yıllardır var bazen sırtımdan cikar bacaklarım zaten herzaman var karnımın üstünde bile cikiyor hemde biksc yerde birden 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 150 göst.
2 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ozlemayse (417 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 1,081 göst.
27 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Miss.Berna (4,176 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 238 göst.
20 Mart 2023 Diğer kategorisinde Alisim49 (2,648 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 269 göst.

Kategoriler

1,493,250 soru

24,398,729 cevap

349,944 kullanıcı