Benimki bu 🦎.
Asla yenemiyorum bu korkumu.dün gece oturma odasında yerde gördüm,yavru birde dünden beri silkelenip duruyorum.sanki bütün vücudumu dolaşıyor.
Birde kaç yıldır dikkat ederim içeri gitmesin diye.daha ilk defa bu sene oğlum yüzünden girdi.kapıyı açınca içeri girmiş hemen.
Öyle bi korku salıyor ki ağzım hemen yara oluyor.gece rüyama giriyor.yılan görsem bu kadar korkmam.
Sizdede oluyormu korktuğunuz hayvanı görünce.nasıl sakinleşiyorsunuz.
Köpeklerden aşırı korkarım mesela sokakda başı boş dolaşan olsun birinin evcil köpeyi olsun yada çoban köpeyi olsun hiç ayırmam hepsinden korkarım çocukken 2 kere köpek ısırmış beni ordan geliyor korkum... mesela ısırmayacağını biliyorum ama yinede bakamıyorum yüzüne ya ben bakınca hırllarsa..
İşte bende o hayvanı görünce öyle oluyorum en küçüğünüde görsem panikliyorum vücudum kaşınıyor hemen
Saçma gelebilir ama türkiyedeyken en büyük fobim korna sesiydi cinnet geçiriyordum normalde sakin uysal bi insanken trafikte korna çalınınca içimden adeta kazıklı voyvoda çıkıyordu çok defa elimde haydarla karşı tarafın üzerine yürümüştüm
Çünkü ülkede ota b.oka herşeye korna basanlar var.bende duyunca irite oluyorum
Benimki yılan fare ve karanlık fobim var 🥲
Bende korkarım karanlıktan birde evde teksem ışıksız uyuyamam
Hamam böcegi eski evimde cok cıkardı ondan sonra fobim oldu
Benimkide çocukluktan başladı yengem korkutunca kaldı öyle
Dışarda köpek, evde böcek 😂
Bir de asansörde kalmaktan çok korkarım
Bende tek binmekten korkuyorum asansöre kimse yoksa merdiven çıkıyorum
Valla çıkıp iniyorum ama her adım attığımda dua ederim 😂
Ses
Değişik sesler çıkaranlar duvara tencereye tabağa surtenler
Yükseklik aşırı derece
.tansiyonum falan düşer o derece
Fare haşere böcek öldürmek almak tutmak bakmak
Bendw yüksek merdivene çıkmaya korkuyorum
Yani öyle bişi gece uyumadan önce biyerlerden düşme ihtimali çok korkutuyo
Her cins hayvanlardan ,hele ki bocek türünden kelebekten ugur böceginden dahi
Nerde gorduysem oraya gidemiyorum kaşınıyorum etrafta sürekli onu görüyorum kusuyorummm cok kotu yaaa
Çok kötü bir durum.çünkü heryerde börtü böcek var Allah yardımcın olsun
Karanlık ve gece tek olmak
Ben çocuklarım doğtuktan sonra alıştım tek kalmaya.lohusayken bile tektim
3 gün hastanedeydik zaten. Bebeğim 5 günlükken de eşim mecbur ise gitti gece 2 lere kadar. Su anda da ayda 1 eve geliyor işinden dolayı bebeğimle tekim ama kabus filan gördü mü insan bir korkmuyor değil yoksa ben de alıştım mecbur 😄 He ben de tekim gurbetteyim
Öyle gerçekten.
Hamileyken eşim sabaha kadar çalışırdı haftalarca eve gelmezdi.mecbur tek kalırdım evde.sabah olana kadar yabtv izlwrdim ya kitsp okurdum sabah olduktan sonra uyurdum bende.öyle böyle alıştım.şimdi bir yastığa başımı koyayım sabaha kadar deliksiz uyurum.
Oğlum 13.5 aylık sabaha kadar 5 6 kez uyanıyor. İnşallah bana da o günler yakındır 😄❤️
Fare etim çekiliyor tüylerim diken diken oluyor nefesim kesiliyor
Allah karşılaştırmasın
Amin canım
Dar ve kapalı alan :(
Kim korkmazki kapalı alandan bense asansöre bindiğimde nefesim kesilir gibi oluyorum
Bende fareden korkuyorum bacaklarım kaşınıyor gördüğümde bi süre tiksintiden irkiliyorum sürekli rüyalarıma bile girdiğinde korkuyla uyanıyorum
Zor bir durum bende 🦎şunla karşılaşınca kötü oluyorum belgeseline bile bakamıyorum
Yılandan fareden böcekten hiçbirinden korkmam benimkisi fobi mi bilemiyorum toplu taşıma okul hastane gibi insan sirkülasyonu fazla olan bir yerde biseye dokunursam avucumda milyonlarca bakterinin yürüdüğünü görüyorum sanki saçıma dahi dokumam ellerimi yıkayıp temizleyene kadar
Piskolojik olanilir.sonuçta oralar mikrop yuvası kieli olduğunu viliyorsun temizlenme ihtiyacı duyuyorsun.eskiden bende hastaneye gideceğim zaman kalbim aşırı hızlanırdı.hamileyken gide gele alıştım artık
Ben her türlü börtü böcek haşere den aşırı korkarım 🤣 evde böcek çıksa ya oğlum ya kocam etkisiz hale getirir ben iptal 😄🤣
Bende bahsettiğim şeyi görünce aklım bedenimş terkediyor.ben hoplayıp zıplqyana kadar hayvan kaçıypr
Eskiden yükseklik korkum vardı.. Oğlumu kaybettikten sonra sevdiklerimi kaybette korkusu başladı.. Rabbim hiç kimseyi sevdileri ile imtihan etmesin.
Allah sabirlar versin canim
Başınız sağolsun.Rabbim acılarını göstermesin
Amin canım. Allah razı olsun.
korkmam oyle girmisti bir keresinde lavaboda buldum üstüne legen kapattim esim atti paniklemem yani ama evde fare falan görsem kötü olurum
Bende diğer hayvanlardan korkmam ama o şey travma olarak kaldı bende
Sokan ısıran zehirli bütün hayvanlar. Kertenkele en masumları ondan korkma 😁
Bak misal defalarca yılanla karşılaştım o şeyden korktuğum kadar korkmam.
Birde büyük olanları var köykerde başını kaldırıp sallıyorlar.aşırı huylanırım sanki bana yapıyormuş gibi geliyor.
Gördükten sonra dudaklarım hemen yara olur öyle kötü bi his
Cok şükür yılan falan görmedim hiç..sadece evime akrep girmişti onu da öldürdükten sonra tüm evi ilaclattik daha da görmedim.
Aşırı korkmak diyemem ama ben arılardan korkuyorum çocukluğumda Bi kere soktu galiba o bende travma kaldı
Ay en son benimde elimi sokmuştu bütün kolum şişmişti hareket ettiremiyordum
Benim çok bişi olmadı ama izi var o yüzden hep korkuyorum. Köyde çok karşılaşırdım bide büyük böyle at sineği derler kan emen büyük sinekler vardır onlardan da aklımda kaldı maalesef
Hayatımdaki en büyük korkum KEDİ
Asla yan yana gelmek istemiyorum o kadar uzak olsun benden
Çok sevimliler.ama bende gece kara kedilerden korkarım
Bana hic sevimli gelmez çok itici geliyor maalesef elimde değil öyle görmek bu bir tercih değil
Sadece dar alan fobim olduğunu düşünuyorum.. başka bir fobim yok :)
O herkesin korkusu bence.ben asansöre binince kötü oluyorum kalp çarpıntısı başlıyor
1,487,825 soru
24,321,420 cevap
345,330 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın