+1 oy
209 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (42 puan) tarafından

image

magazalarda çok pahalı yani benim istediğim modeller pahalı ama hem evime.duvar kağıdı yaptırdım doğumu özelde yapacağım ve şark Kösem vardı yerde ondan sıkıldığım ve doğum yapınca yatacak yerim olmadigindan oturma Grubu almaya karar verdik eşimin bı tanısı mobilyacı ve kendileri yapiyolar bu model nasıl sizce hep bu tarz yapiyolar kullanislimi ben beğendim diğerlerine göre bu güzel tabi aynı renk değil bej rengi salonum çok buyuk olduğu için berjer istemedim 3 tane böyle 3lü oturum olsun dedim çok masrafa girdiğimiz için eşime xok yük olmak istemedim bunlar benim istediğim modelere göre uygun fiyatı 

3 Cevaplar

+1 oy
(755 puan) tarafından

Benimde bu tarz ama ayakları kullanışlı olmuyor ahşap daha güzel canim

(42 puan) tarafından

Ayaklar farklı olacak aynı degil

-Reklam-
+1 oy
tarafından

image

Benimkilere benziyor olursa hiçbir sorun yok benim 5 senedir hiç kararma olmadı buna istiridye model diyorlar ben memnunum bej Zümrüt Zümrüt evet çok güzel ama tozlanma olayı çok hergun siliyorum klasik chester modellere göre temizliği daha kolay onların aralarındaki boşluklar daha zor toz konusunda ayakları aynı galiba bunun gibiyse sorun yasamazsin
(42 puan) tarafından

Renk olarak farklı model olarak attım resmi ayaklar farklı yaptırıyorum aynı degil

+1 oy
(28,665 puan) tarafından

Bunların modası geçmedimi bohem tarz baksana bende öyle bakıyorum 2 tane koltuk takımı alacağım biri kesinlikle bohem tarz olucak

(42 puan) tarafından

Bilmem hiç daha önce kullanmadım almadım gormedim  bilmiyorumki ilkkez alacağım için nasıl sormaknistedim

(28,665 puan) tarafından

Bende araştırıyorum almışken iyi bişey almak istiyorum aceleye gelmesin diyorum

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 202 göst.
27 Mayıs 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Huzurum91 (14,119 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 208 göst.
12 Nisan 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 328 göst.
18 Ağustos 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde H&S (294 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,968 soru

24,453,947 cevap

354,217 kullanıcı

...