9 aylık oldu daha emeklemiyor kız bebek yüzüstü durunca hemen donderyor kendini istemiyor ağlıyor daha tutunma falanda yok sadece yurutecte öyle arada bindrince gidip geliyor herkes soruyor nasıl emeklemiyor dye büyük kızım on buçuk aylıkken emekledi
Olabilir her bebeğin gelişimi farklıdır egzersiz yaptırabilirsin çapraz el kol şekilde
Yüz üstü mü yoksa uzanıncami
Sırt üstü uzanırken
Benim yeğenim yaşına girdi dün öyle emekledi valla
Emeklemeden hemen de yürüyebilir. İllede emeklemeli diye bir şey yok.
En fazla yüzüstü uzanırken, siz arkadan ayaklarına teker teker destek verip yardımcı olabilirsiniz.
İstemiyor kız ağlıyor donuyor
her bebek emeklemek zorunda değil. emeklemeden yürüyen nebek çok
8.5 aylık emeklemiyor daha ilk çocuğum hiç emeklemedi sadece poposunun üstünde sürtunürdü oda 10 aylikken yapmaya başlamıştı😊
Emekleme bir gelişim basamağı değil ki benim kızımda emeklemedi direk yürüdü 🤗
Benim buyuk kizim tam 1 yasinda hem emekledi hem yurudu,olabiliyor yani oyle seyler
Görümcemin oğlu 14 aylıkken emeklemeyi öğrendi. Doktorlar emekleme zorunlu bir gelişim değil diyorlar. ama 18 aya kadar yürümesi bekleniyor.
Oğlum 11 aylikken emekledi. Sürünüyordu. 13 aylikken yürüdü. Ben emeklemesede olur diyordum çünkü. Emeklemek gelişim geriliği olmadığını biliyordum. Takılmayın
Kızım 11aylıkken popo üstü de emekledi 1.5 yaşında yürümüştü
Kızım 9 buçuk aylık benimki de henüz emeklemiyor. Çabalıyor ama yapamıyorur henüz. Geri geri gidiyor öne gidemiyor.
Benm kızım hiç emeklemedi 18. Aylıkken direk yürümeye başladı
Benim buyuk oglum hic emeklemedi. 10 aylik direk yurumustu. Emeklemek zorunda degil cunku emekleme gelisim adimi degil.
Benim kızım da 10. Ayına girerken emekledi, şimdi 14 aylık yeni yeni yürüyor.
Benim kızım 10 aylık en emek kedi bir yaşına girme sine bir hafta kaldı hala dişi çıkmamış
Neden nasıl emeklemiyor diyorlar ki emeklemeden yürüyen bebekler ne oluyor. Onlar sayılmıyor mu:D 9 ay zaten emekleme için ortalama bi ay geç değil yani.
Bir de yenidoğandan itibaren az az yatırılıp alıştırılmayan bebekler genelde istemiyor ağlıyor.
Tutunmasını destekleyin isterseniz. Yani aktivite masası tarzı bi şeye tutundurun ayakta. Belki daha çok sevecek.
Niye emeklesin ki? Biz 3 kardeşiz toplamda 4 çocuğumuz var hiç biri emeklemedi.
1,508,267 soru
24,616,517 cevap
364,378 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın