Benimki abur cubur almama karışır zararlı alma der çekirdek yeme kilo yapar der çikolata yeme içinde zararlı bi madde varmış der . Derrrrr de der yani. Bide şu telefona çok bakıyosun bırak telefonu der, gider gelir bırak telefonu der beni sinir eder 😀
11 yıllık evlilikte Karışmadığı hiç birşey yoktu en sonunda psikiyatri hastası etti beni 2 aylığına baba evine gittim döndüm toplam 7 ay ilaç kullandım artık çok karışmıyor örnek vereyim 2. Çocuğu doğurdum daha doğumun 4. Günü üstelik ilk 3 gün hastanede kalmıştım nyse bebbekte sArilik yüksek aç susuz o kadar yol geliyoruz hastaneye hastane içinde yürürken abartısız 15 den fazla dikiş vardı çünkü iki kez dikmek zorunda kaldılar kanama durmadigi için. Ve yürürken bana bu nebicim yürüyüş düzgün yürü diyor lan sa lak doğum yapan nasıl yürüsün adımı zor atiyorum jeyfimden yapiyorjm sanıyor
Çok zormus 3. Cocukta anladim ben zorlugu sizede gecmis olsun antibiyotik veriyormusun bebege dut suyu verebilirsin
Vallah ben 2. De anladım canm 3. Yu hayal bile etmem doğumda bile tek başımayım yani o yüzden. Bebek 2 aylık hastalandığında antibiyotikte verdiler ignede yaptılar durumu çok çok kötüydü havada vermistiler bu sfer ise başka hastaneydi röntgen çektiler kan aldilar kan değerinde crp yüksek çıktı enfeksiyon var dedi doktor ama bebek olduğu için bişey vermiycem durumu sahada kotulesirse getir dedi bir kaç gün ateş düşürücü verdik
Bide dut suyu hiç denemedim pekmez olarak keçiboynuzu özü yada normal dur pekmezi üzüm pekmezi veriyorum
Dut suyu ne işe yarıyor
Antibiyotik gibi görevi var suyunu kaynatip veriyom hasta olunca enfeksiyona cok iyi geliyor
Herşeye ama herşeye karışır. Aldığım nefese varana kadar karışır.
Aynı benim eşim kıskançlığı nasıl cnm
Çok kıskanç. Bana güveniyor ama etrafa güvenmiyor 😂.
🤣🤣🤣🤣aynı benimki bana güveniyorsa hic kimse umurunda olmaması lazım ama işte bahane onların ki
Benim o anki ruh halime göre tepkisini adlandırıyorum😊
Kötü anıma denk gelmişse 'buna da mı diyecek sözün var' diyorum.
İyi anıma denk gelmişse de 'aha benim profesör' diye söze giriş yapıyorum.
Seninki de çok karışangillerden demekki 😀
Valla benim kocam lavobaya bile girdiğimde 5 dk fazla durduğumda hemen seslenir o kadar yani gerisini anlatmama gerek yok😂😂
He bir de iki buçuk yaşında çocuk var. O lavabonun veya banyonun kapısını tekmeleyen. Kadınların başı dertte
Benimde iki oğlum var biri 5 yaşında diğeri 1yaşında bi lavobaya gidiyorum ikiside kapıdaa beni beklıyo 😅
Ne güzel bekleyenin çok 🤣
🤣🤣
Beklese iyi. Bizim kapı kırılıyor.
Hiç birşeye sağolsun
Kahve ictigime karışır çay çok icerim karışır telefon görüşmeme karışır sabah erken kalkmama karışır gece geç yatmama karışır ohoooo karışır da karışır 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Benim kocam herbokologtur her konuda bilgisi vardır en çok çocuk bakmayı bilir ama başkasının kucağındayken
:)))))))) buna çok güldüm
Böyle bir video denk gelmişti 🤣
Anya kurtini verdiği röportajda söylüyordu
Vallah benim kocamda herbokolog
Telefona karışır en çok onun dışında sık boğaz eden biri değil ama bazen yerli yersiz konuşur yemek pişerken yanar karıştır suyu az gibi vs diye sen varken kaynanaya ihtiyacım yok derim hatta
Temizliğime karışır der annem senede bir kere yikardi halıları sen ayda kaç kez yikiyorsun kışın bile bir güneş görsen yıkarsın en çok buna karisiyor giyinmeme karışır ferace giyindigim halde basortume karışır diğer türlü biseye karışmıyor ev içinde zaten fazla görmüyorum sabah 8 de gidiyor gece 12 de geliyo kafam rahat ondan
Gece yemek yememe karışır oda şeker yüksek olduğu için.500 e çıkıyor.
O zaman karışmakta haklı :)
Aynen öyle çünkü komaya giriyorum
Oda üzülüyor
Doktor şeker ilacı verdi tokluk onu kullanıyorum
Rabbim şifa versin
Sağol gülüm teşekkür ederim
Herşeye TaM der hastayım hastane gidem hep kötü haber verir bana iyi haber verdiği nadir beni sinir kırızine sokar sonra kapayan konuyu deyip çekilir ama benim içimde büyürde büyür
Sabah geç kalkmama karışmaz onun dışında her şeye karışır.
Aşırı derece de kıskanc
Babaannemin bi lafı vardır bi eve bi karı yeter kızım diye bizim evde yüzde seksen iki karıyız diyeyim sen anla canım
Eşimin karıştığı tek şey şu sayfa burayı hiç sevmiyor 😂 sana yakışıyor mu diyor ama ben kendimi alıkoyamıyorum buradan sevdiklerim de var
Neden yakıştırmıyor 😃
Benimki de istemiyor burda takılmamı
Burayı sabah kadın programları gibi görüyor 😂
Acı yediğimde abur cubur yediğimde çok ayakta kaldığımda iğne günümü geciktirdigimde yemeğimi saatinde yemeğimde yani benim hastalığımı tetikleyecek ne varsa onlara kızıyor
Çocukla ilgili her şeye karışır 🤦
Posta göre cevaplim
Abur cubur asitli içecek eve sokmam
Çikolata bitter harici sevmem
Karişmaz bana pek
Hiçbir şeye karışmaz.
Kendinden başka herşeye☹️
Zor oluyordur çok karışan kişiyle yaşamak
Kıyafetime hiç karışmaz geri kalan artık alistim
Telefona bağımlısın der
Şu kadınlarla görüşme der
Özellikle şu ikisi.