+1 oy
328 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,404 puan) tarafından

Kızlar bir kamu kurumunda çalısmaktayım. 

Kendimi çok yorgun halsiz hissediyorum işten kaynaklı yaptıgım işi sevmediğimden kaynaklı galiba tam olarak bilmiyorum elimde kolum kalkmıyor sanki çalısmak istemiyorum bu iş yerinde belkide ondan kaynaklı kamuda işci olarak çalısmaktayım herseyı memurlukla aynı haftasonu tatili olsun maası desen gayet iyi resmi tatili vs si var ama istemediğimden kaynaklı anksiyete mi panik atakmı her neyse artık nefes  almakta zorlanıyorum bu şekilde olunca da alerjik astımım var o tetikleniyor. 

Eşime söyledim Şubat'ta istifa edeceğim burada çalısmak istemiyorum diye Allah var hiç karısmadı çalısmak istemiyosan dayana bildiğin kadar dayan dayanamadıgın noktada istifa et gel evinde otur calısma dedi. 

Ama söyle bir sorun var eşim diyor ki kamu kurumu'ndan cıkarsan özel sektörde çalısmanı istemiyorum özel sektörde calısacagım deme diyor yarın bir gün tekrar kamuya girersin o ayrı diyor özel sektörde calıstırmam diyor 

Biraz uzun oldu ama hakkınızı helal edin şimdi iş yerimde de de bana fazla yükleniyorlar bu durum da beni bunalttı siz olsanız devlet işinden çıkar mısınız yoksa ne olursa olsun çalısırmısınız? 

10 Cevaplar

+2 oy
önce (15,127 puan) tarafından

Ben kamuda öğretmenim, çok mücadele ettim işim için bırakmam. Ekmek aslanın sindirim sisteminde artık. 

önce (1,404 puan) tarafından

Orası da öyle tabi 

Özel sektörde de çalıştım beş sene işler öyle hiç rahat değil devlette en azından mobbing minimal

Nagiş abla bende özelde de çalıştım  özelden geciş yaptım bu işe ama ben özelde daha rahattım şuanki çalıştığım yerde daha çok mobing var diyebilirim kurum  değişikliği yapılsa direk kurum değişikliği ile hallederim ama kurum degişikliği yapılamıyor yukardan torpilin olmadıgı sürece farklı bi bina istesem gene aynı kişi sorumlu  fark etmeyecek kafam çok doldu inan bilmiyorum ne yapmam gerekli

Canım benim inan herkesin bir zorluğu var şu an berbat bir tayin sistemi içindeyim olacak olan her yerde oluyor ekmek kapını bırakma emeklilik var yaş aldıkça lazım yani insana bunlar. 

Nagis abla evet haklısın bunun emekliliği de var 

-Reklam-
+1 oy
önce (750 puan) tarafından

Canım ben olsam bırakmam 

Hazır devlet işi tatilin belli saatin belli 

Biraz yaptığın işi sevmeye çalışsan daha iyi olmazmı acaba?

O Negatifleri mesela pozitife cevirsen daha güzel olmazmı?

Benim fikrim tabi ister al ister alma ama sen bilirsin tabiki ama 

O adama inat dört elimle işime gücüme sarılırdım ama 

O adamı haklı çıkarmaz istifamı vermezdim 

O adamın istediği o 

Belli bi süre o şekilde devam ettim hep daha çok yüklenmeye basladı 🙁

adam senin pes etmeni bekliyor işte 

Sen de bırakırsan arkandan sevinir 

Sevindirme o adamı 

Var gücün ile çalış ki adam haklı çıkmasın 

+1

İyiki varsınız 🙏

Teşekkür ederim canım yardımcı olduysam ne mutlu bana.

+1 oy
önce (8,792 puan) tarafından

Kamudasın maaşın iyi tatillerin var bence bırakma bu devirde özel sektör zaten zor hakettigin değeri görmüyorsun kazanamıyorsun. Orayı bir işyeri olarak gör günün sonunda kazandığın para seni mutlu etmiyor mu 

Temizlik ve evrak işi hem evrak getir götürüne hemde temizlik işine bakıyorum ikisi yetmiyor gibi 2. Binanın temizliğini de bana verdiler öyle söyleyım

Osman pazarlama yani. 

Anlayamadım 

Şahan Gökbakar filmi ya her işi yapıyor da 

Sorma abla iyice yüklenmeye basladı bide karsıma geçip ben yapıyorum seni biraz daha kosturayım diyor 

0 oy
önce (1 puan) tarafından
önce tarafından yeniden gösterildi

Öncelikle Mutlu olmadığım yerde çalışmam  benim eşimde çalışmama müsade etmez evden ne yapabilirsen yap ama dışarda calismani istemiyorum diyordu bende evde ilk basda paketleme işi aldım bakdim getirisi yok birakdim daha sonra el işi ,tablo tasarım,genel davetiye,,kartvizit,afiş,broşur,kına organizasyon süsleri çizim tasarımları yapıyordum  kendi çapımda ama olmuyodu yetmiyordu eknis bulmam lazımdı takı netvork işi ile tanışana kadar şuan evimdeyim hem sosyal medya kullanımı hem piskolojik destek iş işleyisi hakkında eğitimler veriliyo mentörlük  sağlıyorlar hemde kendime yaptığım alışveriş ile para kazanmaya başladım eminim bu iş sayesinde daha güzel yerlere gelicem işimi çok seviyorum hem eşimin istediği gibi evdeyim hemde çalışıyorum sizde dışarda calisamiyorsaniz netvork işi yapabilirsiniz

Ya diyorum ya şuanki yerde calısmak istemiyorum eşimde özelde calısmamı istemiyor bilemedim ki ☹️

önce (1 puan) tarafından

Diğer kullanıcıların da dediği gibi farklı bı yerede başvurabilirsiniz yada bı sure dinlenmek adına izin de alabilirsiniz ama bu şekilde devam edemezsiniz piskolojik olarak kendinize zarar verirsiniz ama diyorsanız ki dışarda çalışmak istemiyorum ozaman evde çalışmanın yollarında arayabilirsiniz 

O şekilde olabilir inanın ne yapacagımı ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum 

0 oy
önce (882 puan) tarafından

Valla mutlu değilsen de mutlu olmaya bak. Zamanın şartları, insanlar ilişkiler artık eskisi gibi değil. Çalışıyorsan hiç bırakma. Ne eşe ne anne babaya güven olmaz. Evde oturlara hiç bulaşma

Bende bilemedim valla abla devlet işi olmadıgı sürece evde oturursun diyor 

0 oy
önce (2,199 puan) tarafından

Ben birakmazdim başka yere geçebilirsin orda çalışırken başka yerlere bak rahat niyet bulunca oraya geçersin 

İsteğe baglı geciş olmuyor çalıstıgım kurumda malesef 

0 oy
önce (5,018 puan) tarafından

abşam benzer durumdaydı. yaptığı işi sevmiyordu. bir şekilde çalıştı didindi, yüksek lisans dil puanı vs her koldan saldırdı, şimdi öğretim görevlisi olarak bir üniversiteye girdi.

özel sektör zor. 

Eşimde öyle diyor ** kopuk çok calıstırmam özelde diyor 

önce (5,018 puan) tarafından

o tipler her yerde ama özelin çalışma koşulları zor, izni az. mobing daha fazla, iş yükü çok. hastayım desen burun kıvırırlar🤦🏼‍♀️

Kız bunlarda aynı yemin ederim 2 hafta diz kapagım kırıldı rapor verdiler diye tutanak tuttular uyarı verdiler 🤦‍♀️

0 oy
önce (5,864 puan) tarafından

Benim kiz kardesim kamuda kadrolu isci. Calistigi bolumde mutsuzdu. Isten kaynaklanmaktan ziyade insanlari yoruyodu. Bu sene baska bi birime gecti suan orda cok mutlu. Bence esas sebebiniz isten ziyade monotonluk ve kisiler olabilir. Biraz izin isteyip kafa dinleyin derim. Ozel sektor gercekten zor calismis biri olarak net diyebilirim.

Zor olduğunu biliyorum bende özel sektörden geldim fakat bir çıkmazın içine düşmüs gibi hissediyorum  bizim istegimize göre yer degişikliği yapılmıyor kurumda da 

0 oy
önce (3,197 puan) tarafından

Bu devirde geleli kamuisi herkes uğraşıyor hazır çalışıyorsunuz asla birakmazdim eş bu tabiki evde otur ona hizmet et ister hayatın binbir türlü halı var işini bırakma serim

İnanın şuan bende hiç bilmiyorum calısmak da istemiyorum çıksam birdaha giriş yapamayacagım kamuya garib bir durumdayım 

0 oy
önce (111 puan) tarafından

Her ne olursa olsun aslaa isimden ayrılmam sorun çıkaran insanlarla muhattap olma yoluna bakarim. 

Muhattap olmama gibi bir şansım yok malesef üstlerimden biri ne derse yapmak zorundayım öyle deyım 

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 1,283 göst.
29 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Caresiz1 (226 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 256 göst.
8 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde clk38 (1,516 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 263 göst.
31 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asli65_ (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 307 göst.