Kızlar bir kamu kurumunda çalısmaktayım.
Kendimi çok yorgun halsiz hissediyorum işten kaynaklı yaptıgım işi sevmediğimden kaynaklı galiba tam olarak bilmiyorum elimde kolum kalkmıyor sanki çalısmak istemiyorum bu iş yerinde belkide ondan kaynaklı kamuda işci olarak çalısmaktayım herseyı memurlukla aynı haftasonu tatili olsun maası desen gayet iyi resmi tatili vs si var ama istemediğimden kaynaklı anksiyete mi panik atakmı her neyse artık nefes almakta zorlanıyorum bu şekilde olunca da alerjik astımım var o tetikleniyor.
Eşime söyledim Şubat'ta istifa edeceğim burada çalısmak istemiyorum diye Allah var hiç karısmadı çalısmak istemiyosan dayana bildiğin kadar dayan dayanamadıgın noktada istifa et gel evinde otur calısma dedi.
Ama söyle bir sorun var eşim diyor ki kamu kurumu'ndan cıkarsan özel sektörde çalısmanı istemiyorum özel sektörde calısacagım deme diyor yarın bir gün tekrar kamuya girersin o ayrı diyor özel sektörde calıstırmam diyor
Biraz uzun oldu ama hakkınızı helal edin şimdi iş yerimde de de bana fazla yükleniyorlar bu durum da beni bunalttı siz olsanız devlet işinden çıkar mısınız yoksa ne olursa olsun çalısırmısınız?