+1 oy
129 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (7 puan) tarafından

Allah nasip ederse inşlh ekimde doğumum var bir erkek çocuğum olucak bugunr kadar ismi kesinleşti eşimle beraber miran koyduk ana dün eşimin babası  sabah uyandı ve rüyasında erkek torunun olduğunu iismini Hamza koydugunu söyledi biz eşimlede onunda gönlü olsun istedik ama miranıda çok sevdik miran Hamza koysak sizce kulağa hoş gelir mi yada Hamza miran ama ben miran ismini kulancam sadece onunda gönlü olsun istiyorum hep hayaliymiş ve ilk kızımın ismini kayınvalidem koydu çok küstü 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (1,719 puan) tarafından

İlla iki isim diyorsanz miran hamza daha iyi geliyor kulağa 

önce (7 puan) tarafından

Miran tek koyacaktık son anda değişti bende miran Hamza diyorum bakalım hayırlısı 

-Reklam-
0 oy
önce (264 puan) tarafından

Okurken bile güzel oldu bence 

önce (7 puan) tarafından

Miran Hamza’mı daha güzel

0 oy
önce (130 puan) tarafından

Anlamları da önemli ama isim kadar. Anlamı ağır olursa cocuk kaldirabilirmi , huzursuz hissedermi tasiyabilirmi onu da göz önüne alın . Bende iki isim istiyorum ama ağır gelmesin diye de cok araştırıyorum. Yinede karar sizin 

önce (7 puan) tarafından

Hamza isminin anlamını cesaretli demek aslımda anlamı güzel din ismi de olması hoşuma gidiyor 

Diğer ismi de arastir. İkisi bir arada ağır gelirmi diye . Hamza efe de güzel hemde ağır degil efe nin anlami

önce (7 puan) tarafından

Ayy miran kalacak gönlümde çok istiyorum beğeniyorum 

Hadi hayırlısı 😀

0 oy
önce (4,053 puan) tarafından

Oğlumun adı hamza ali çok hareketli ama çok tatlı ismini yaşıyor diye bilirim vurduğunda insanın canını yakıyor 😊😊

önce (7 puan) tarafından

Ali de benim dedemin ismi aslına Hamza ali güzel ama miranı çok istiyorum 

önce (4,053 puan) tarafından

Koy canım sıkıntı olmaz 😊😊 hem kayınpederinin gönlü de  olsun 

önce (7 puan) tarafından
+1

Bende öyle düşünüyorum teşekkür ederim canım 

0 oy
önce (891 puan) tarafından

Hep hayaliyse kendi çocuğunun ismini hamza verseymiş. Ben vermezdim valla. Benim de kayın pederim kendi ismini verelim istedi ama vermedim 

önce (7 puan) tarafından

Tabi herkesin düşüncesi farklı hoşuma gitmeyen bir isim olsaydı pek koyma taraftarı olmazdım ama Hamza ismini begeniyorumda ama ilk cinsiyetini öğrendim gibi de miran koyacam dedim bakalım hayırlıs olsun bakalım

İlgili sorular

+2 oy
22 cevap 559 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Meryyyy (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,178 göst.
0 oy
3 cevap 219 göst.
16 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 288 göst.
29 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde hbbsnn558 (9 puan) tarafından soruldu