+2 oy
145 göst.
önce Diğer kategorisinde (212 puan) tarafından

Tuvalet eğitimi 1 ay olacak neredeyse gündüz gece altına yapıyor. bazen lazimliga yapıyor kendi gidip oturuyor ya da ben götürüyorum. Lazimliga yapmayı mi unutuyor hala bez kafasından çıkamadı mı çözemedim ya 

28 aylık.

Millet bir haftada çözdü 1 ayda tamamen öğrendi diyor ben nerde hata yapıyorum diye düşünüyorum 

6 Cevaplar

+2 oy
önce (7,181 puan) tarafından

Bende 27 28de başladım ilk asla istemedi baktım olmuyo bekledim 30aylik olduktan sonra başladım bir hafta ongundur başladık.....sık sık sorman lazım ve goturmen lazım 

İlk iki-üç gün arabasıyla gittik sonra arabayı bıraktık suyla oynuyarak yaptı şimdi ikisinide bıraktık iyi kötü soyluyo

İşte bu süreçte yapamazsın ikisi bı arada olmaz cnm 

önce (212 puan) tarafından

Bir ay önce başladık taşınma sürecine kadar hallederim diye de. Yari altına yarı lazimliga yapıyor tam gecemedik

Vallah çok zorlu bir süreç kendimi tokatladigim bile olmuş 

Off aynen ya

-Reklam-
+2 oy
önce (1,403 puan) tarafından

Bende başladım bir ay baktım ikimizde yıpranıyoruz artık kızmaya başlıyorum gece gündüz yapıyor arada yapıyordu klozetine ama çoğu altına ben de bezledim tekrar 29 aylık şimdi 30 aylık tekrar başlamayı düşünüyorum 

Öyle yapmak daha mantıklı. Ben bırkac düğüne gittim külot bez takmak zorunda kaldım kafası karıştı galiba tekrar takmakta istemiyorum. Ama altına yapmak daha kolay gibi geliyo galiba 

önce (1,403 puan) tarafından

Bu başladığımız bir ayda bende doğru düzgün evde duramadım ya  bşyere gittik ya birii geldi direk kızımla uğraşamadım 

+1 oy
önce (4,720 puan) tarafından

O millet şanslı vallah. Bırak 1 ayı ben 6 ay yerlerden çiş temizledim. 

Ayyyy demeee.. 6 ay sonrası ne oldu 

+1 oy
önce (2,671 puan) tarafından

32 aylıkken başladım 3 günde öğrendi. Oğlum lazimliga yapıp gidip lazımlığı yıkayıp geri getirirdi. 1 aydır hem altına işiyor hem kakasını yapıyor. Lazimliga asla yapmıyor ben de deli olacagim. Bilmezlikten değil bile bile yapıyor valla 

Neden öyle oldu acaba normal bi durummuymus. 

+1 oy
önce (2,197 puan) tarafından

Bilmiyorum ama en iyi yaş 3 yaş tuvalet için hemen kavraması için 

0 oy
önce (1,882 puan) tarafından

Eylül'de üç yaşına girecek 5 aydır tuvalet eğitimi veriyorum benden başkasına asla söylemiyor ara ara kaçırıyor sabah uyanınca uyanıp goturursem tamam ama uykudaysam direk köşeye gidip yapıyor gerçekten sabır gerektiriyor ama bende sabır kalmadı 

Evet sabah ilk kalktığında bende direk götürüyorum yoksa olduğu yere bırakıyor. Güzel sabırlar diliyorum 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 107 göst.
19 Haziran 2025 Diğer kategorisinde elif2011 (443 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 339 göst.
+3 oy
7 cevap 232 göst.

Kategoriler

1,472,475 soru

24,111,693 cevap

332,992 kullanıcı