Merhaba kızlar. Bu aralar robot süpürge almaya cok niyetlendim. Cunku artık bu kısır donguden bıktım usandım. Hergun evı sıl süpür günde bazen 2 defa. Kullananlar var mı. Nasıl ıse yarıyor mu hakkını veriyor mu yanı. Bıde hangi marka model iyi fikri olanlar yazabilir mi?
Xıomi kullanıyorum maşallah maşallah diyeyim 2022 den beri
Görümcem Arçelik aldı hiç iyi çıkmadı aldığımdan bu yana 2 kere servise gitti
Benimki yeni modellerden değil ama aşırı sekilde memnunum. Silme süpürme özelliği var ve her gün temizlik yapıyor desem yeridir . O kadar güzel bir icat ki kesinlikle almalısın. Durumun müsaitse Roborock al en iyisi o çünkü. Benim Xiaomi S10+ var çok memnunum
Roborock S8 aldım ben de memnunum . Hem süpürüyor hem siliyor. Halının üstüne gelince otomatik olarak paspası yukarı kaldırıyor. Bir de özel deterjanı var silmek için onu da aldım güzel yani.
Deterjan link var mı canım
Teşekkür ederim
Fakir roberts 770 alma bilgin olsun
Aynısı bende var çok memnunum sen neden memnun değilsin
Mop özelliği yüzünden . Suyu püskürtmüyor aradım soyledim.neymiş başta çeşmenin altında ıslatcakmışım mopu ne alaka ne saçma içindeki su kalacak ıslanan moplamı ev viledalanacak yoksa süpürmesi güzel harita karısıyor falan ama brnden kaynaklıdır diye düşğnüyorum ilk zamanlar karışmıyordu çünkü
Mopun içinde bir boru var küçük. Orası bekledikçe tıkanıyor. Orayı bastır sonra kendisi suyu atmaya başlıyo. Bende başta bozuk zannetmiştim
Vallamı ya sularımız da kireçli çok aydınlandım şuan 😀
Roborock s8 kullanıyorum valla airfryer gibi pişman olucam zannettim ama evimin gözdesi oldu mis gibi temizliyor. Eşim boşa para veriyoruz ise yaramaz falan dedi alırken. Onun da gözdesi iş yerinden açıp kapatıyor canı sıkılınca 🥴
Alabiliyorsan Roborock s8 al
İki senedir kullanıyorum ben daha dün alınmış gibi tertemiz
Evimin bir üyesi resmen gerçekten işimi kolaylastiriyor alacaksan roborock al en iyisi veya Xiaomi bende roborock Q7 max var çok iyi 3 yıldır kullanıyorum canım benim herseyim yani :))
Onsuz ne yapıyor musun bilmiyorum geldiğinden bugüne kadar hiç büyük süpürgeyi açmadım iki defa açtım şarjı bitmişti elim kolum ağrıdı evi 1 saatte süpürdum dip köşe
30 dk d sildim toz al yerleri sil aynaları sil
1.30 dk robotu çalıştır o süpürsun sen keyif yap hatuyu cips çekirdek ye benim şimdiki aklım olsaydı eğer tanklı alırdım çok ama çok pişmanım o yönden markası
Bkaulunt
Benimkini satayım garibim 1 senedir orda duruyor 😂😂
1,489,637 soru
24,346,833 cevap
346,282 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın