tatil bitti eve dinduk bi yarim saat dinlenisten sonra kül kedisi mod on .
her sefanin bir cefasi oluyor malesef yika katla utule yerleatir iki gunu yer bunlar
En sevmediğim yaa bir ay ailemin yanında kaldım eve bir geldim ki her yer toz tüm camlar açık olduğu için içeri toz toprak olmuş ayağımızı bastığımız yerde ayak izimiz çıkıyor 😣😣
ben yolda actim robotu supurtup sildirttim ustunkoru iyi kitu tozlar gtsin acik alanmar bi silinsin biz eve gelmeye kadar diye:) ama tabi
tabii benim robotum yok 😄 kocam süpürür diye beklemiştim aslında ama süpürmemiş bu sefer. Birde eve geldim bir baktım koridorda yağ bidonu vardı patlamış akmış hep yerlere Allah'tan robotum yokmuş bak şimdi farkettim yoksa o yarın içine girer her yeri yağ yapardı 😄😄 fakirlik ilk defa işime yaradı 🤪🤪 ama bu tatilden sonra robot süpürgeye ihtiyacım olduğunu farkettim. Bir aylık yoklukta arada bir çalıştırırdı eşim
hahah allah seni napmaya:))
Yıkamak kolay bacı utu içinde öyle bekliyor sonra😂😂 3 bavul yıkadım tatilden tatile kosarken
Ama çok güzel oluyor güzel kafa dinlemenin ardından bu iş çok basit
Ben anlamıyorum iki gün evden ciksak 1 hafta uğraşıyoruz galiba rahat değiliz ondan ama düzen tertip iyidir☺️kolay gelsin
aynen temizler vardi kullanilmayanlar ama koku sinio arabada kapali kalio falan . pimpiriklilik iste. temiz kirli herpsini bir her giden zimbirtiyi yikiyorum gelince😀
Bende öyleyim bu huyla alakalı am bize zorluk oluyo mesela akşam oturuyorum ev tertemiz yarın şunu şunu yapsam yeter diyorum sabah kalkiyorum bu ev böyle olmaz diyip aha b saate kadar bitiremiyorum🤭
Bu ben iki gündür yıka.kaldir bitmiyor ya . Kolay gelsin
1,497,525 soru
24,462,120 cevap
354,679 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın