+1 oy
359 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (2,230 puan) tarafından

tatil bitti eve dinduk bi yarim saat dinlenisten sonra kül kedisi mod on .

her sefanin bir cefasi oluyor malesef yika katla utule yerleatir iki gunu yer bunlar

image

5 Cevaplar

+1 oy
(3,812 puan) tarafından

En sevmediğim yaa bir ay ailemin yanında kaldım eve bir geldim ki her yer toz tüm camlar açık olduğu için içeri toz toprak olmuş ayağımızı bastığımız yerde ayak izimiz çıkıyor 😣😣 

(2,230 puan) tarafından

ben yolda actim robotu supurtup sildirttim ustunkoru iyi kitu tozlar gtsin acik alanmar bi silinsin biz eve gelmeye kadar diye:) ama tabi 

(3,812 puan) tarafından

tabii benim robotum yok 😄 kocam süpürür diye beklemiştim aslında ama süpürmemiş bu sefer. Birde eve geldim bir baktım koridorda yağ bidonu vardı patlamış akmış hep yerlere Allah'tan robotum yokmuş bak şimdi farkettim yoksa o yarın içine girer her yeri yağ yapardı 😄😄 fakirlik ilk defa işime yaradı 🤪🤪 ama bu tatilden sonra robot süpürgeye ihtiyacım olduğunu farkettim. Bir aylık yoklukta arada bir çalıştırırdı eşim 

(2,230 puan) tarafından

hahah allah seni napmaya:))

-Reklam-
+1 oy
(6,491 puan) tarafından

Yıkamak kolay bacı utu içinde öyle bekliyor sonra😂😂 3 bavul yıkadım tatilden tatile kosarken

+1 oy
(4,206 puan) tarafından

Ama çok güzel oluyor güzel kafa dinlemenin ardından bu iş çok basit 

+1 oy
(1,588 puan) tarafından

Ben anlamıyorum iki gün evden ciksak 1 hafta uğraşıyoruz galiba rahat değiliz ondan ama düzen tertip iyidir☺️kolay gelsin

(2,230 puan) tarafından

aynen temizler vardi kullanilmayanlar ama koku sinio arabada kapali kalio falan . pimpiriklilik iste. temiz kirli herpsini bir her giden zimbirtiyi yikiyorum gelince😀

(1,588 puan) tarafından

Bende öyleyim bu huyla alakalı am bize zorluk oluyo mesela akşam oturuyorum ev tertemiz yarın şunu şunu yapsam yeter diyorum sabah kalkiyorum bu ev böyle olmaz diyip aha b saate kadar bitiremiyorum🤭

+1 oy
(2,552 puan) tarafından

Bu ben iki gündür yıka.kaldir bitmiyor ya . Kolay gelsin

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 307 göst.
5 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Dnzkizi13 (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 693 göst.
9 Haziran 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Brcu şkcı (185 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 276 göst.
29 Mart 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (10,242 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 660 göst.
11 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,525 soru

24,462,120 cevap

354,679 kullanıcı

...