Abimle küsüz konuşmuyoruz. Sebebi ise benim kaçarak evlenmiş olmam. Şuan abim nişan aşamasında. Hadi abimi anlıyorum ama annem, babam ve diğer kardeşlerim beni bu olayın dışında tutuyorlar. Annem ise laf sokuyor sürekli. Biz gelinimizin boynunu kolunu boş bırakmayız diye. Eşim ve ailesi hiçbir şey takmamışlardı düğünde. Bu süreçte ne yapacağımı bilmiyorum. Çünkü durumları eşime farkettirmek istemiyorum. Ailemin olaylarına dahil olmasın diye. Şu süreçte evlendiğime o kadar pişman oldum ki. Kendimi dışlanmış hissediyorum. Acaba başka biriyle evlensem bu kadar dışlarlar mıydı diye. Bilmiyorum kafam çok karışık ve üzgünüm
Altınla evlilik yürümüyor canim senin kolun boynun dolu olsa huzurun olmasa ne olacakmış..
Senin evlendigin kişiyi kabullenmek istemiyor maddi anlamda zengin olsa en iyi.damat olurdu.
Eşim ve ailesinde vardı yapmadılar. Bu süreç çok yordu beni. Rabbim kimseyi ailesi ile sınamasın
Yapmasınlar kendin ilerde çalışırsın kendine yaparsin
İnşaAllah elimden geleni yapacağım
Eşinin ailesi var da mı takmıyor yapmıyor yoksa yokmu canım durumları
Mutluysan gerisini boşver altın ne için var bozmaya satmaya sıkıştıgında senin mi oluyor ömür boyu sanki
Eşim ve ailesinde vardı yapmadılar. Daha doğrusu eşimin olanı da vermediler. Mutlu muyum onu da bilmiyorum ki. Bu aralar iyi bir ruh halinde değilim
Olan olmuş ama keşke sende kacmasaymissin. Az çok tavırlarını tahmin ederdin .
İlerde unutulur gidilir merak etme affederler
Rabbim bir daha yanlışa düşürmesin inşaAllah. Kimsenin evladını da böyle bir durumda bırakmasın. Umarım unutulur çok yoruldum
Zor bir süreç canım. Üzüldüm senn adına. Ama herşey Allah'tan geliyor. Başkası olsada böyle olurmuydu diye sormşsn. Bilemeyiz ki başkası olsa olmaz dersin ama baban annen damadı sevmezdi belki sevmedikleri için evine gidip gelmezlerdi. İnan oda ayrı canını yakardı. Neden pişman oldun eşin kötü birisi mi? Ama bence eşin iyi ve vicdanlı birisi ailesi nasıl birisi bilemem. Zaman herşeyin ilacıdır😊
Aynen öyle. Ben bu imtihanı layığıyla geçemedim
Daha imtihan devam ediyor canm. Ailen senden uzak kaçarak evlendin die . Olaylar daha bitmemiş. Buda demek oluyor ki herşey senn elinde. Umarım güzel ve kolaylıkla geçersin bu sınavı 😊 " KADER GAYRETE AŞIKTIR... "
Teşekkür ederim umarım düzelecek umarım
Düzelir canım. Sen yeterki yaşadıklarından pişman olma. Ne kadar çok pişman olursan okadar çok acı çekersin. Vardır Rabbimin bir bildiği deyip bekle zamanı bırak ❤❤
Teşekkür ederim Allah razı olsun
Adam olan kız kaçırmaz kaçırmak zorunda kaldı istedi vermediler diyeyim önce takisini alır her şeyi hazırlar öyle kaçırır senin eşin resmen kolayı seçmiş insan bence masrafsız kız alınca en azından düğüne vb harcayacagini altın yapar takar annen cok Hakli .
İstediler birçok kez geldiler. Annemler tanıdık bildik değil diye istemediler. Bende aşktan gözümü kapatmışım görmemişim hiçbir şey
Kaçarak evlenenler ailesini gözden çıkaranlardir. Kaçarak evlendiysen katlanacaksin mecbur
Rabbim kimsenin evladını bu duruma düşürmesin. Ben tövbe ettim pişman oldum ama iş işten geçti. Haklısınız katlanacağım
Amin inşallah. İnşallah senin ailen de bu durumu affedip unutur
İnşaAllah unuturlar
Bence başka birinden ziyade kaçarak evlendigin için ailenin zoruna gitmiş ben annenin dediğinden onu anlıyorum (ben gelinimin kolunu boş birakmam). Simdi kendimi annenin yerine koyuyorum benim 2 kızım var onlardan biri öyle bir şey yapmış olsa bende bayağı bir bozulurdum. Bir bin emekle büyüttüğün evladını evinden telle duvakla çıkarken görmek ister her anne baba. Olan oldu artık önüne bakmalısın, annenin laflarına çok takılma yeni olduysa belki henüz sindirememiştir
3 yıl oldu 4.yıla giriyoruz. Elimde değil çok üzülüyorum artık.
Yani aslında çok kötü bişey değil annenin dediği. Düzelir inşallah.
İnşaAllah
Sırf ailem beni sevsin iyi davransın diye kendim sevmediğim tanımadığım biri ile evlenmezdim evlilik zor zanaat ben bazen sevdiğim adama bile tahammül edemiyorum. Ailende gerçek aile olsa kaçmana sebep olmaz düğününde de kız tarafı olarak kolunu boş birakmazdı. Kaçmayı desteklemiyorum yanlış anlaşılmasın ben asla aileme karşı gelmek istemezdim ama ailemde benim hislerimi tercihlerimi yok saymazdı bazı şeyler karşılıklı olmalı
Aile dediğin koşulsuz sever amaları çünküleri olmamalı
Abim dışında herkes geldi düğünüme. Ailem takısını vs taktı. Eşim ve eşimin ailesi hiçbir şey yapmadılar. Annem hep tanıdık bildik istiyordu.
Başka biriyle evlensen degilde keşke ailenin rızasını alarak evlenmiş olsaydın ve böyle olacağını tahmin edip öyle kaçsaydın çünkü ben kaçmaya karşıyım seni doğurup büyüten ailenin hic mi hatrı yok abinin halanın teyzenin amcanın? Hepsimi kötü? Neden eşini istemediler ne şartlarda çocuk büyütüyoruz ben ailenden yanayım bi sürede bu böyle devam eder çünkü çok zor bi durum, uzak akrabamızın kızı kaçtı 10 yıl olacak belki evini açmadılar, yanlış anlama benim fikrim bu yönde önce anne baba sonra eş
Annemler tanıdık bildik istiyorlardı. Bu yüzden eşimi istemediler. Haklısınız
Önceden ailen nasıldır sana yine aynıysalar başkasıyla evlensen de aynı olurlardı o yüzden bırak darbeyi belki gelinlerinden yerseler o zaman belki anlarlar seni sıkma kendini sen de mesafeli ol ki kıymetini kendin bil bu zamanda kimseye ailen de olsa yaranamazsın
Önceden de beni çok karıştırmazlardı ama şimdi zoruma gitmeye başladı. Üzülüyorum bu duruma
Hadi abini niye anlıyorsun kaçarak evlendin anne baban neyse de abinize ne oluyor hiç de pişman olma kimle evlenirsen evlen tepkileri aynı olacaktı
Öyle mi diyorsunuz? Keşke zamanı geri alabilsem
Bende şunu anlamıyorum
Kaçarak evlenildi diye, neden erkek tarafı düğün nişan yapmaz taki takmaz ki
Olabilir insanlık hali hatadır yanlistir cahilliktir
Neden kaçarak geldi diye bisey takmama yapmama gereği duyarlar ki acaba
İnan bilmiyorum ama rezil oldum. Gözümü çok kapatmışım eşimin ailesi ve eşimin yaptıklarına. Çok yoruldum ve üzülüyorum
1,473,585 soru
24,126,853 cevap
333,792 kullanıcı