+1 oy
300 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (48 puan) tarafından

Abimle küsüz konuşmuyoruz. Sebebi ise benim kaçarak evlenmiş olmam. Şuan abim nişan aşamasında. Hadi abimi anlıyorum ama annem, babam ve diğer kardeşlerim beni bu olayın dışında tutuyorlar. Annem ise laf sokuyor sürekli. Biz gelinimizin boynunu kolunu boş bırakmayız diye. Eşim ve ailesi hiçbir şey takmamışlardı düğünde. Bu süreçte ne yapacağımı bilmiyorum. Çünkü durumları eşime farkettirmek istemiyorum. Ailemin olaylarına dahil olmasın diye. Şu süreçte evlendiğime o kadar pişman oldum ki. Kendimi dışlanmış hissediyorum. Acaba başka biriyle evlensem bu kadar dışlarlar mıydı diye. Bilmiyorum kafam çok karışık ve üzgünüm

13 Cevaplar

+1 oy
önce (3,682 puan) tarafından

Altınla evlilik yürümüyor canim senin kolun boynun dolu olsa huzurun olmasa ne olacakmış.. 

Senin evlendigin kişiyi kabullenmek istemiyor maddi anlamda zengin olsa en iyi.damat olurdu.

önce (48 puan) tarafından

Eşim ve ailesinde vardı yapmadılar. Bu süreç çok yordu beni. Rabbim kimseyi ailesi ile sınamasın

önce (3,682 puan) tarafından

Yapmasınlar kendin ilerde çalışırsın kendine yaparsin

İnşaAllah elimden geleni yapacağım 

-Reklam-
+1 oy
önce (52 puan) tarafından

Eşinin ailesi var da mı takmıyor yapmıyor yoksa yokmu canım durumları 

Mutluysan gerisini boşver altın ne için var bozmaya satmaya  sıkıştıgında senin mi oluyor ömür boyu sanki 

Eşim ve ailesinde vardı yapmadılar. Daha doğrusu eşimin olanı da vermediler. Mutlu muyum onu da bilmiyorum ki. Bu aralar iyi bir ruh halinde değilim

+1 oy
önce (1,375 puan) tarafından

Olan olmuş ama keşke sende kacmasaymissin. Az çok tavırlarını tahmin ederdin . 

İlerde unutulur gidilir merak etme affederler

Rabbim bir daha yanlışa düşürmesin inşaAllah. Kimsenin evladını da böyle bir durumda bırakmasın. Umarım unutulur çok yoruldum

+1 oy
önce (119 puan) tarafından

Zor bir süreç canım. Üzüldüm senn adına. Ama herşey Allah'tan geliyor. Başkası olsada böyle olurmuydu diye sormşsn. Bilemeyiz ki başkası olsa olmaz dersin ama baban annen damadı sevmezdi belki sevmedikleri için evine gidip gelmezlerdi. İnan oda ayrı canını yakardı. Neden pişman oldun eşin kötü birisi mi? Ama bence eşin iyi ve vicdanlı birisi ailesi nasıl birisi bilemem. Zaman herşeyin ilacıdır😊

Aynen öyle. Ben bu imtihanı layığıyla geçemedim

Daha imtihan devam ediyor canm. Ailen senden uzak kaçarak evlendin die . Olaylar daha bitmemiş. Buda demek oluyor ki herşey senn elinde. Umarım güzel ve kolaylıkla geçersin bu sınavı 😊 
" KADER GAYRETE AŞIKTIR... "

Teşekkür ederim umarım düzelecek umarım

Düzelir canım. Sen yeterki yaşadıklarından pişman olma. Ne kadar çok pişman olursan okadar çok acı çekersin. Vardır Rabbimin bir bildiği deyip bekle zamanı bırak ❤❤

Teşekkür ederim Allah razı olsun

+1 oy
önce (665 puan) tarafından

Adam olan kız kaçırmaz kaçırmak zorunda kaldı istedi vermediler diyeyim önce takisini alır her şeyi hazırlar öyle kaçırır senin eşin resmen kolayı seçmiş insan bence masrafsız kız alınca en azından düğüne vb harcayacagini altın yapar takar annen cok Hakli .

İstediler birçok kez geldiler. Annemler tanıdık bildik değil diye istemediler. Bende aşktan gözümü kapatmışım görmemişim hiçbir şey

0 oy
önce (1,542 puan) tarafından

Kaçarak evlenenler ailesini gözden çıkaranlardir. Kaçarak evlendiysen katlanacaksin mecbur 

Rabbim kimsenin evladını bu duruma düşürmesin. Ben tövbe ettim pişman oldum ama iş işten geçti. Haklısınız katlanacağım

önce (1,542 puan) tarafından

Amin inşallah. İnşallah senin ailen de bu durumu affedip unutur 

İnşaAllah unuturlar

0 oy
önce (4,771 puan) tarafından

Bence başka birinden ziyade kaçarak evlendigin için ailenin zoruna gitmiş ben annenin dediğinden onu anlıyorum (ben gelinimin kolunu boş birakmam). Simdi kendimi annenin yerine koyuyorum benim 2 kızım var onlardan biri öyle bir şey yapmış olsa bende bayağı bir bozulurdum. Bir bin emekle büyüttüğün evladını evinden telle duvakla çıkarken görmek ister her anne baba. Olan oldu artık önüne bakmalısın, annenin laflarına çok takılma yeni olduysa belki henüz sindirememiştir

3 yıl oldu 4.yıla giriyoruz. Elimde değil çok üzülüyorum artık. 

0 oy
önce (23,176 puan) tarafından

Yani aslında çok kötü bişey değil annenin dediği. Düzelir inşallah.

İnşaAllah

0 oy
önce (23,956 puan) tarafından

Sırf ailem beni sevsin iyi davransın diye kendim sevmediğim tanımadığım biri ile evlenmezdim evlilik zor zanaat ben bazen sevdiğim adama bile tahammül edemiyorum. Ailende gerçek aile olsa kaçmana sebep olmaz düğününde de kız tarafı olarak kolunu boş birakmazdı. Kaçmayı desteklemiyorum yanlış anlaşılmasın ben asla aileme karşı gelmek istemezdim ama ailemde benim hislerimi tercihlerimi yok saymazdı bazı şeyler karşılıklı olmalı 

Aile dediğin koşulsuz sever amaları çünküleri olmamalı 

Abim dışında herkes geldi düğünüme. Ailem takısını vs taktı. Eşim ve eşimin ailesi hiçbir şey yapmadılar. Annem hep tanıdık bildik istiyordu. 

0 oy
önce (4,831 puan) tarafından

Başka biriyle evlensen degilde keşke ailenin rızasını alarak evlenmiş olsaydın ve böyle olacağını tahmin edip öyle kaçsaydın çünkü ben kaçmaya karşıyım seni doğurup büyüten ailenin hic mi hatrı yok abinin halanın teyzenin amcanın? Hepsimi kötü? Neden eşini istemediler ne şartlarda çocuk büyütüyoruz ben ailenden yanayım bi sürede bu böyle devam eder çünkü çok zor bi durum, uzak akrabamızın kızı kaçtı 10 yıl olacak belki evini açmadılar, yanlış anlama benim fikrim bu yönde önce anne baba sonra eş 

Annemler tanıdık bildik istiyorlardı. Bu yüzden eşimi istemediler. Haklısınız

0 oy
önce (4,064 puan) tarafından

Önceden ailen nasıldır sana yine aynıysalar başkasıyla evlensen de aynı olurlardı o yüzden bırak darbeyi belki gelinlerinden yerseler o zaman belki anlarlar  seni sıkma kendini sen de mesafeli ol ki kıymetini kendin bil bu zamanda kimseye ailen de olsa yaranamazsın    

Önceden de beni çok karıştırmazlardı ama şimdi zoruma gitmeye başladı. Üzülüyorum bu duruma 

0 oy
önce (2,245 puan) tarafından

Hadi abini niye anlıyorsun kaçarak evlendin anne baban neyse de abinize ne oluyor hiç de pişman olma kimle evlenirsen evlen tepkileri aynı olacaktı

Öyle mi diyorsunuz? Keşke zamanı geri alabilsem

0 oy
önce (5,488 puan) tarafından

Bende şunu anlamıyorum 

Kaçarak evlenildi diye, neden erkek tarafı düğün nişan yapmaz taki takmaz ki 

Olabilir insanlık hali hatadır yanlistir cahilliktir 

Neden kaçarak geldi diye bisey takmama yapmama gereği duyarlar ki acaba 

İnan bilmiyorum ama rezil oldum. Gözümü çok kapatmışım eşimin ailesi ve eşimin yaptıklarına. Çok yoruldum ve üzülüyorum

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 436 göst.
22 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Aslicikk (811 puan) tarafından soruldu
+6 oy
25 cevap 1,391 göst.
0 oy
3 cevap 169 göst.
+2 oy
2 cevap 95 göst.
30 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler