+1 oy
117 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,789 puan) tarafından

Kurs ücreti bide servis aylık 4500 ediyor kırtasiye vs ihtiyaç listesi hariç kızlar sizce çok mu borcumuz var o yüzden eşim biraz gerildi servis ücreti belli değildi yeni açıklanmış çok uzak değil ama kış memlketi mecbur servise verdik sizin oralarda fiyatlar nasil

5 Cevaplar

+1 oy
önce (15,889 puan) tarafından

Kaç olmuş servis sizin orada 

Birde hangi şehir

önce (1,789 puan) tarafından

Servis 2900 ama mesafe çok uzak değil ben küçük bebekle götürüp getiremem diye servis istedim 

önce (15,889 puan) tarafından

Servisler de 2 sene önce sanırım km hesabı kalkmış 1 km de olsa 10 km de olsa herkesten aynı fiyat alınıyor 

-Reklam-
+1 oy
önce (18,451 puan) tarafından

Bende ilk 1 ay kendim getir götür yapicam ama sonra  servise vericez mecbur hem havalar soğur hemde benimde 9 aylık bebegim var onunla zor olur.fiyatlar ne bilmiyorum ama bu fiyata yakındır hemen hemen 

0 oy
önce (1,789 puan) tarafından

Yorum yapar mısınız kızlar 

0 oy
önce (4,238 puan) tarafından

Bizim aidat 2350 ee servis de girerse çok değil aslında. Şu an borcunuz varsa bur yıl daha erteleyip seneye anaokuluna gönderebilirsiniz. Zorlanırsanız, bu da çocuğa yansıyabilir. 

0 oy
önce (1,858 puan) tarafından

Bizim dönemlik eşim 3.500 vermiş okula ister aylık ister dönem isyer yıllık biz dönemlik verdik toplam yıllık 7 bin demişler okul.aslinda yakın ama ben hamileyim bir buçuk yaş kardeside var doğumum geliyor erken olacak pramature olma.ihtumali çok yüksek getir götür imkansz gecen yıl kardeşi hep hasta oldu uyku düzeni mahvoldu saati geliyor diye uykudan uyandrdm uyutmadim çok sinirlenirdi   uyku probmelmi çok yaşadı  servise de bir buçuk demiş ama gözümde yok hiç yeterki gitsin gelsin  en yakın mesafe bin buçuk demişler zaten  aidat okul için ne kdr sizin sanki pahalı gibi 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 258 göst.
18 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Hiros4434 (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 79 göst.
+3 oy
5 cevap 205 göst.

Kategoriler

1,473,590 soru

24,126,939 cevap

333,793 kullanıcı