0 oy
264 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (18 puan) tarafından

Kızlarr 

Sizce ben mi abartiyorum ve neden kafaya takiyorum bunları 

Ben kaynanamla komşuyum 2 bekar görümcem var biriyle hiç konuşmuyorum çünkü çok terbiyesizce laf sokan bir insan kendini herkesle öyle zaten. 2 ci görümcemle aram fena değil o da bir konuşuyor bir küsüyor ara sira (ailelerinde var böyle bir huy) 

Neyse onları bir kenara koydum. 

Benim kaynanam beni kendi kızı gibi asla görmedi zaten arada hep bir mesafe oldu. Tamam olsun demek ki beni kızı gibi gormuyor, heryere kendi kızlarıyla gider hep onlar la oturur kalkar sohbet eder onları düşünür onları paylaşır internette vs, biri beni övünce tessekur bile etmez ama kızlarını övünce tessekur eder vs bunlar gibi çok şey var. 

Ve geçen gelin damatlar anne baba demeli gibi bir konu açıldı ve o laflar doğrucu bana sokuldu. İşte anne baba denmeli falan diye. Çünkü ben demiyorum daha doğrusu çok nadiren x anne diyorum 

Çünkü dilim varmıyor bana annelik hiç yapmadı. Bir seferinde ağır hasta oldum eşim ona anne eve yemek yollarsın dedi tmm diyip yollamadı. 

Ve 4,5 ayda bir bi laf sokmasi içinde ki bana karşı olan duygularını patlak veriyor. Ben se hep onları her konuda alttan aldım. Ama artık kafaya takmaktan yoruldum neden böyle yapıyorum anlamıyorum. Galiba yan yana oturdugumuzdan dan gozume hersey batmaya çalıştı. Siz olsanız napardiniz? Sizi umursamayan bir insana anne der miydiniz? 

8 Cevaplar

0 oy
önce (39 puan) tarafından

Sanki bizim ilişkileri anlatmışsınız. Benim kayınvalidem de biri övse bizi bi yerden kötülemeye çalışır yanımda yapmasa da yapar. Biri yanımda eşim hakkında kötü bi şey dese karşı çıkmaz savunmaz susmasıyla bile destek olduğunu anlarsın yani. 

Benim de dilim varmaz çok anne demeye mecbur olmadıkça demem dediğin gibi annelik görmüyoruz o samimiyeti hissetmiyoruz da demiyoruz. Onlar bize ağız dolusu kızım dedi de biz mi anne demedik 

önce (18 puan) tarafından

Demi canım sanki onlar anne gibi yaklaştı da bize biz istemedik.. 

canımın sıkan bir konu daha mesela oğlumun küçüklüğü tıpa tip ben. Ama neredeyse her gun kaynanam ve görümcem sürekli oğlumu eşime benzetir tabi ki benzer babası sonuçta benzemesini de isterim ama bunu nispet olarak söyledikleri o kadar belli ki gözümün içine baka baka söylüyorlar. Yani sana değil de oğluma benziyor diye nispet yaparcasına. Böyle saçma sapan çok hareketleri var bu sefer ben yüzümü biraz astığım da işte sen alıngan sın falan diyor bana 

Ben mi abartiyorum anlamadim. 

Tek iyi bir yönü var beni eşime kötülemez bir de zirt pirt komşu olduğumuz halde bana gelmez  

önce (39 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Ahahaha o kendilerine benzetme çabası zaten. Ben cinsiyeti öğrendiğim gğnden itibaren kız halaya benzer bize benzeyecek diye başımı yediler bitirdiler, doğurdum daha odaya yeni gelmişim başladılar tıpa tıp benim kopyam olan çocuğu görümceme benzetmeye. Çok uzun süre aynı şeyi konuşup durdular ama 1 kez olsun görümcemin 1 tane bile fotoğrafını açıp gösteremediler çünkü yalan uydurma nispet olsun diye konuşuyolar. 

Benimkiler de gelmez biz de gitmeyiz doğumdan sonra hep koptuk zaten iyice nefret ettim 1 gün olsun yanımda olmadılar kapımı çalmadılar

-Reklam-
0 oy
önce (23,956 puan) tarafından

Kaynanayı görmezden gelmek lazım hep derim gelinden kız kaynanadan anne olmaz 

Ama zoruma gidiyor ya beni hep ayırt edip sonra yok anne demedi falan oluyor 

0 oy
önce (1,041 puan) tarafından

Mecbur diyoruz ariyoruz yaptiklarini saysam again acik kalir o derece daha yeni iki senede bir gidiyorum benim esim beni itikleyip kakistirirken araya girmesi gerekirken oglunun gõzunun önunde bana sen ne gecimsiz kadinmis sin diyor 

Oglu daha cok vursun diye

Allah uçan kuştan bile ahimi alsin 

Ettik bulduk dedikleri cümleleri kulagima gelsin insallah 

Aradığın zaman nasıl konuşuyorsun hani mesafe li misin

0 oy
önce (139 puan) tarafından

Mesafe o kadar önemli ki kimse seni bu kadar yıpratamaz kimsenin buna hakkı yok görüşme onlarla eşin istediği kadar konuşup görüşsün sen mesafeni koy ben hepsiyle bağlantıyı kestim zaten samimi değildik tamamen konuşmuyorum artık 

Mesafeliyim zaten komşu olgumuz halde 2 haftada bir gidiyoruz eşimle çaya. 

Ama bahçede falan görüşüyoruz ister istemez. 

Çok komik olan da onlara sorsan onlar hiç bir şey yapmamış ben her şeyi yanlış anlıyormuşum 

Kadin aslında çok kötü bir insannda bazen içinden böyle bir insan çıkıyor bende anlamadım 

0 oy
önce (46 puan) tarafından

Bir insan kaynanasina neden anne derki asla demem eşimin de anneme anne demesine izin vermem hem samimiyetsiz hemde saçma zaten ikimizin de annesi var. Sorununa gelince canım ordan taşın kafan rahat eder

Taşınma gibi bir planımız var da seneler sürecek yavaş yavaş yapıyoruz. Aslında taşınmak da çözüm değil sorun evlerin yakın olması da değil çünkü gelip gitmiyor pek çok nadiren. Geldiği zaman oğlumu alıp gidiyor sevmek için 

0 oy
önce (5,488 puan) tarafından

Bu yazıyı oku derim canisi :))

image 

Hepsine katiliyorum 😂😂😂

0 oy
önce (3,682 puan) tarafından

Anneniz değil evet banada ismi ile hitap etmektedir saygısızca geliyor..Sen öyle dersen oda sana kızım diyecek hali yok zaten kızlarına var..

Kim masil davranıyorsa aslında karşılığını goruyor

Ben ona çok adım attım baktım o beni kızı gibi görmüyor mesafeli davrandım onun gibi yapmaya başladım. 

İsmiyle hitap etmiyorum ortadan konuşuyorum onunla

önce (3,682 puan) tarafından

Degisik ilişkiniz varmis

Ortadan konuşmayıp nasıl yapim? Anne demek içimden gelmiyor o da zaten beni kızı gibi gormuyor 

İsmiyle de hitap edemem 

Nasıl söyleyim başka ?, 

0 oy
önce (281 puan) tarafından

Eşimin hatrina anne diyorum konuşurken saygısızlık etmiyorum. İlk evlendigim zamanlar gorumcelerim de kaynanam da ezmeye çalıştı ama eşim sağolsun onlara izin vermedi kaynanamin beni aramasını yasakladı çünkü o aralar her aradığında canımı sıkacak birşey diyordu. Onlar da anladılar benimle araları kötü oldukça oğluyla da kötü olacak şimdi iyi geçinmeye çalışıyorlar benimle. Ben de eşim hatrina anne diyorum.

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 612 göst.
0 oy
28 cevap 1,988 göst.
1 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,377 göst.

Kategoriler

1,473,585 soru

24,126,853 cevap

333,792 kullanıcı