+1 oy
303 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (771 puan) tarafından

Birden fazla çocuğu olan anneler doğum gününü nasıl yapıyorsunuz küçük oğlumun doğum günü ay sonu ilk doğum günü daha 1 yaşına girecek güzel bir süsleme yapıp pasta alacağız büyük oğlum 3.5 yaşında o da heveslenicek şimdi 

17 Cevaplar

+2 oy
önce (163 puan) tarafından

Hepsinin doğum günlerinde bir pasta alıp kendi aramızda kesiyoruz okadar büyük kutlama yapmıyorum 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,382 puan) tarafından

Büyük oğlun seçsin kardeşinin pastasını mesela

+1 oy
önce (339 puan) tarafından

Benim iki kizim da eylul dogumlu,allah nsip ederse 3. De eylul dogumlu olcak ,dogum 20 gun sonra😂😂hepsi eylul oldu. Kizlarimi bir kutladim iki senedir guzelce suslerim evi pasta aliriz bzn aileleri cagiririm bzn kndi aramkzda,tarihler yakin olinca oyle yaptim ,ama bu sene buyuk kizim oyle istemiyor iki ayri pasta alcaz 😂belkide bi cafede kutlariz aradan cikar

+1 oy
önce (4,021 puan) tarafından

Büyük oğlun içinde ufak bir pasta alın mum 🕯️ yakın oda sevinir 

Biz öyle yapıyoruz 

Yada aynı pastayı arka arkaya iki kez mum ile süslüyoruz 

+1 oy
önce (462 puan) tarafından

4 yavrum var hepsini de gününde kutluyoruz ki oğlum la kızım biri 21 Nisan biri 26 Nisan ayrı ayrı yapıyorum çünkü oğlum Ergen kızım da 4 yaşında 

0 oy
önce (4,067 puan) tarafından

Benim çocuklar Mart, Nisan, Mayıs doğumlu hepsinin ayrı ayrı kutluyoruz,mesela oğlumun doğum gününde oğlumun doğum gününü kutluyoruz oğlum mumları üflüyor sonra diğer iki çocuğum içinde mumları tekrar yakıyorum onlarda üflüyor sorun ortadan kalkıyor, hangisinin doğum günü olursa olsun hepsine mum üfletiyorum

0 oy
önce (141 puan) tarafından

Benimkiler şimdi büyüdüler kimse kimsenin doğum gününü bozmuyor ama kücükken kimin doğum gününü kutlıyacaksam diğerinede kücük bir pasta alırdım öyle yapabilirsin

0 oy
önce (1,859 puan) tarafından

Büyük yapmadım pasta aldm sadece küçüğe büyük de biraz daha özendim çünkü büyük farkidna ve 5 yaşında  illa gönlü kalabiliyor kalıyor zaten biliyorum genelde denk geldikçe memlekette kzuenleriye pasta bolan öyle kutluyorum hiç büyük kutlmadim o kdr çevremde yok 

0 oy
önce (135 puan) tarafından

Benim ikisi büyük günah der doğumgünü istemezler 

Ama bebeğim 22 Eylül bı büyük abisi 11 yaşında oda 24 Eylül doğumlu inş kısmet olursa 23 Eylül'de hem pasta alıp belde mevlüt okutmak istiyorm 🤗sizde küçük anlamadığı için büyüğe göre yapsanız iyi olur mutlu olur 

0 oy
önce (7,082 puan) tarafından

Bizim ailede  önemlidir  dogum gunu babaaneminkini bile kutlariz ben olsam ayri ayri yapardim alti ustu balon seti bir pasta degil mi

0 oy
önce (27,075 puan) tarafından

Pasta alıyor eşim yiyozz kalkıyozz bu kadar 🤭🤭

0 oy
önce (6,753 puan) tarafından

Benim aralarında çok yaş farkı olduğu için sorun olmuyor ama kardeşim üç tane oğlu var aralarında bir yaş var kimin doğum günüyse pastayı ilk o üflüyor sonrada diğeri üflüyor sorun olmuyor 

0 oy
önce (2,690 puan) tarafından

Buyuğun doğum gunuymus gibi mumları ufletin. Küçüğünü de yaparsınız. Fotoğraf çekersiniz olur biter. Büyükler acayip kıskaniyor malesef. Benimkilerin arasında 14 gün var. Ayrı ayrı yapacağız ama her pasta olan ortamda büyük oğlumun doğum günü gibi mum ufletiyoruz

0 oy
önce (54,102 puan) tarafından

anlatin sana da yaptik deyip ilk o uflucek sonra sen uflucen mumlari dersin 

0 oy
önce (1,041 puan) tarafından

Yapmiyorum kucuk bir pasta veya kucuk bir hediye yeterli gerisi abarti geliyor.

2 gun once kizimin dogum gunuydu oyun parkina gittik dönuste babasi iki kizimada bebek aldi tamam pasta bile almadim 

15 gun sonra kizim 1 yasina girecek belki bir pasta yaparim yada hic yapmam zaten yemeyecek sekerli diye bebegim 

0 oy
önce (3,217 puan) tarafından

Biz bir tane  de küçük pasta alıyoruz en küçüğe.pasta alıp kesiyoruz hediye alamıyorum maalesef 

0 oy
önce (1,562 puan) tarafından

Hepsinin doğum gününde pasta alıp hep beraber keseriz yegenlerimking kutlayınca öyle yapıyoruz yani  biz ilk yaş günlerinde Pinterest süslemesi yapmıştık sonrakiler evde aile ortamında normal olmuştu özenebilir diğeride ama günün çocuğu kimse o ön planda olmalı diğerğnin doğum günü geldiğinde de onu ön planda tutarsınız zamanla öğrenirler

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 319 göst.
28 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Serra (564 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 282 göst.
5 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Milena16Miran (7,136 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 460 göst.
19 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
68 cevap 2,662 göst.
2 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,638 soru

24,127,661 cevap

333,849 kullanıcı

...