+1 oy
532 göst.
önce Diğer kategorisinde (23,292 puan) tarafından

Günaydın mi diyim tünaydın mi ? 🤣🤣 Neyse bana tünaydın size günaydın 🌸💕

Benim oldu ve asla o konuda büyük konuşmam artık 🤣🤣

Kızıma yeni hamileyken 30 a kadar bir tane daha doğurur daha da dogurmam derdim hep ama gebelik zor geçince yok yok tövbeler olsun demeye başladım 🤣🤣 ama bu bacinizin çenesi yine durmadı yaşadığım yerde çok çocuk doğuruyor arka arkaya doğuruyorlar bide diye ne öyle kedi gibi her sene hamileler biri eşikte biri beşikte çingene gibi demiştim ve benim kız daha yürümeden hamile olduğumu öğrendim doğum gününe 10 gün vardı 🤣🤣 korunmama emzirmeme vede regl olmamama rağmen oldu dua kapılarım açıkmis ve kinadigim şey direk başıma geldi daha da kismeyi kinamam aman aman 🤣🤣

Sizinde varmı böyle büyük Konuşup başınızda bulduğunuz olaylar ??

16 Cevaplar

+4 oy
önce (5,379 puan) tarafından

Buyuk konusmak degil de bi arkadasim var benden bi sene once evlendi yeni evlimiydim nisanli miydim artik neyse bu dogurdu cocugun fotografini atti kiz cocugun kafasi bi tihsf ya nasil anlatsam onden bak normal arkadan bak normal yandan bak arkasi up uuzn bi kafa daha var sanki kadina bisey demedim asla dile de getirmedim sadece gonlumden ay bu cocugun kafasi niye oyle dedim ben hamile kaldim dogurdum oglumun kafasi ayni sekildi 1 sene dolmadan Rabbim direk yasatti ve ben asla farkinda degilim benim oglum 4 5 aylikti galerimi temizlerken arkadasimin cocugunun fotografini gordum cocugun kafasini gorunce hih dedim bak Allah basina vermis dilinden dokulene degil kalbinden gecene bile dikkat etmek gerekiyo demekki 

önce (23,292 puan) tarafından

Düzeldi mi peki 

Duzeldi duzeldi de buyuk hala babasina cekmis 😂

Bizim ailede amcam birinin damadına koca kafa diyip duruyor dalga geçiyordu kendi oğlu kilo aldı kafası dana kafası gibi oldu simdide onla dalga geçiyorlar çokta şeeeapmamak lazım 🤣🤣

Aman sagligi yerinde olsun da kafasi gmbuyuk olsun gulum yok o kadar abartilacak kadar degil zaten bak simdi hasta icim gidiyo yavruma 

Ay Allah şifa versin hemencecik inşallah 

-Reklam-
+3 oy
önce (7,975 puan) tarafından

Bende büyük konuştum asla 3. Bebeği doğurmam bana doğur diyen olursa çok büyük kavga çıkarırım demiştim sonuç şuan ayağımda sallıyorum

Bide şöyle büyüteceğim böyle öğreteceğim diyordum ve yine sonuç sadece kendi istedikleri olsun diye akşama kadar ağlayan laf dinlemeyen çocuklar oldu 🥴

Şuan bende kızı bacagimda sallarken okuyorum bu yazıyı bu bizim kaderimiz 🤣🤣 şükür diyelim artık napalim ☺️ 

önce (552 puan) tarafından

bende 2. yi. olsem dogurmam kendimi catidan assa atarim diyordum. hamile kalsamda aldirirm

diidum. sonuc esim musade etmedi aldirmaya

Ay tövbe de kız o nasıl tabir aman Allah korusun ben en fazla kocama seni çöpe atarsam  otomatikmen çözüm bulmuş oluyorum ki çok mantıklı diyorum 🤣🤣

+1 oy
önce (141 puan) tarafından

Ben katı anne olacağım diyordum 

Ev kitap gibi sonuç ev havada ben rahat bı rahat 

Ben katı olmasam da kuralcı bir anneyim ama kuralsız 2 tane bebe var evde biri kaynanamın doğurduğu biride benim 3.de karnımda Allah büyük 🤣 🤣 

Katı derken bende kuralcı anne anlamında söylemek istedim 

Ama malesef ne kural ne bişey saldım çayıra

Ben salmiyorum ama dinleyen yokki ikiside gülüp beni daha çok çıldırtıyor daha az önce kocamın çorapları yatağın içinde yatıyordu sen düşün ve bildiğin yatırmış ayağından çıkarıp pis herif birazdan eve yemeğe gelcek bak neler yapıyorum 

Ahahhahahahah

+1 oy
önce (208 puan) tarafından

Günaydın cano 

Bende 3 çocuk yeter Allah sağlık versin derdim hep eşim büyük konuşma Allah verse aldircanmi derdi sonuç 11 yıldan sonra oldu arkasında dolanıyorum🤗

Bide bu akrabamız ölmuştu kızını eşi göndermemisti cenazesine ben böyle adamın diye saymistim şuan benimki bin beter😡😡

Allah iyilere denk getirsin

Öyle deme canım kaynana kötü olsa çok gorusmezsin eee koca hep dibinde 

Kaynana da mecbur görüşülüyor canom ya daha dün yengem görüntülü aramış diye kıskançlık krizine girdi düşün 

Ooo benimki yaşlı ne krizine girerse girsin valla kayinpederden sonra ha varlar ha yok 

Benimki de yaşlı 70 Yasin üstünde ama formunda

Yok valla hhakkini yiyemem 17 yıldır geliniyim son 5 yılda burnumdan getirdi herşeyi yoksa ondan öncesi bu zararını görmedim kendim kasindim kayınpeder bizim yanimizda kaliyo diye onuda zorladım gel buraya babayla kal felan geldi ama burnundan getirdi kız tavuk yumurta yapıyordu saklıyordu biz istediğimiz zamanda b.ok yiyin diyodu en son dellendim o oldu şimdi o Urfa'da ben Sakarya'da daha evine ne gelir nede arar yerinde olsun iyi olsun

+1 oy
önce (3,395 puan) tarafından

Askım hep kınıyorum gene kınicam sksks zengin hic olmak istemem ayol oda nee paraları fln heryerde harcamak saçmalık ötesi sksksk durmadan diyorum kınadıgımın basıma gelmesını beklıyorum halen ajsj

Ya gerçekten öyle zenginlik nedir fakir olup sürünmek varken iyyy 🤮🤮🤮 çok çok kınıyorum 🤣🤣🤣

Doya doya kınaa sksksk🤣🤣

önce (5,281 puan) tarafından

Az çabayla çok kazanıyorlar çalışmanın tadına varamıyorlar yılda 5-10 kere tatile gidiyorlar b.k var sanki s.lk sl.k işler evlerinde 2-3 yardımcı var oysa işleyen demir ışıldar bakınız ben ışıldıyorum hepsi geri.zekalı😄

Bak detay onemlı ıkı uc kez okudum aksksk

+1 oy
önce (18,575 puan) tarafından

Bende çocuk konusunda konuşmuyorum 😂😂 büyük konuşmamak lazm

He kız aradı hakkını helal et diye ettim gitti bu yaştan sonra da doğurma dedim 🤣🤣 ama geçen kontrole gittim orda da bir kadin vardı yine 4o li yaşlarda ben içerde muayene beklerken kadının acil işi varmış ona öncelik verdim alttan muayene ederken Dr tüpler açılmış dikkat et gebeliğe dedi olabiliyor demekki

Vay anasını sayın seyırcıler tup baglamak bıle kurtulus degılmıs 🤣

Değil kız değil yengem var 38 yaşında açılır diye kocayı kendimden uzak tutuyorum diyor bak olabiliyormus demekki diye oda 4 çocuk kesin yaparim diyordu 3 de pes etti 🤣🤣

Sukur kocam benden daha cok ıstemıyor cocuk bazen ıstıyor kızımı görünce vaz gecıyo skskka

Benim aycuk istiyor ya 🤣🤣

+1 oy
önce (1,545 puan) tarafından

Büyük konuşup evlendim hjhjhjhj

Onu hepimiz yaptık bacı su 🤣 ama ben kocam da fazla evlilik meraklısı gibi oldum sanki halbuki hiç istemiyordum kocamı seviyorum diye evlenmeyi kabul ettim bekleyelim dese seve seve beklerdim 

+1 oy
önce (78 puan) tarafından

Konuşmaz olsaydım. Büyük konusmamın sonucu 36+5 

34+1 aşko 🤰🏻🫣 beraber firlatmamiz yokmu 2 çilekeş gaci olarak 🤣🤣

önce (78 puan) tarafından

😄😄 valla artk büyük konusmayı bırak hıc yorum yapmıyorum kımseye. Hayatım alt üst oldu. Dogsaydı bır an önce daha alısamadım varlıgına öyle şok ıcındeyım hala

Sağlıkla gelsin canım ❤️ 

+1 oy
önce (2,704 puan) tarafından

Yaşadığın yerde bende yaşıyorum dediklerini bende diyorum 😄 umarım 3.ye hamile kalmam 😄 ömrüm çocuk bakmakla mı geçecek Allâh olanlara sağlık versin diyorum. Herşey nasip tabii. 

Sana ırkçı mı dediler 😄 ay cahiller yaa 😄

He kız bana bana bihtere 🤣🤣 benide bilirsiniz az çok işte deli dolu biraz kafası kırık 🤣🤣🤣

Seni ırkçı seniii 😄😄 sana ırkçı diyen anlamını biliyor mu acaba 😄

Zannetmiyorum ama oladabilir belki 🤣🤣

🤣🤣

+1 oy
önce (484 puan) tarafından

Coook oldu her doğumdan sonra tövbe dedim 🤣🤣sonuç 4 çocuk anası oldum o yüzden büyük sözüme tobeeee diyorum 

Allah isteyene versin diyelim ☺️☺️

+1 oy
önce (11,593 puan) tarafından

Akraba evliliği ölsem yapmam demiştim.

Yaptım🤦‍♀️

Onu yapmadım şükür de çok uzağa geldim uzaklık istiyordum da bu kadar da istemiyordum 

+1 oy
önce (2,723 puan) tarafından

İlk cocogum vardı yanlışlıkla hamile kalanlara gülerdim yanlisligimi olur diye başıma geldi bir daha çocuk konusu olunca ağzımı kapatıyorum yoksa Allah yine verir görürüm 🤣🤣🤣

Ay yok gülme bacım gülme 

+1 oy
önce (445 puan) tarafından

Abimin konyalilarla yasadiklarindan dolayı asla konyalilarla arkadaşlık kurmam oraya gitmem konusmam nefret ediyorum derdim sonuç konyaliyla evlendim konya da yaşıyorum :) 

Hahah bu abiye hakaret gibi olmuş bacım sanki 🤣🤣

önce (445 puan) tarafından

Haha :) hiç sorma ilk söylediğimde biraz küfür etti ama karışmadi da. Şimdi Konya da sadece eniştem var diyor :)

+1 oy
önce (6,018 puan) tarafından

Tövbeler olsun akrabayla evlenmem dedim sonuç anneannelerimiz kardeşler 

Bide aynı senin gibi çocuk için büyük konuştum hamile oldugumu öğrenince kaynım inşallah ikizdir dedi kedimiyim ben dedim. Sonuç kediymişim

Hahahh kız benimde ikizdi ve benim eşimde ikiz olsa keşke demişti yok ebesinin a.i demiştim 🤣🤣 ama benim biri düştü maalesef 

Ay canım benim ikiside düştü sonra tekrar hamile kaldım oda ikizdi onunda biri düştü biri kaldı 

Ay senin daha kötüymüş Allah sabır versin şuan yine hamileyim yine ikiz olabilir dediler tekti Allah'tan çok korktum ikizdir diye 

Allah  hepimize kolaylık versin inşallah 

+1 oy
önce (940 puan) tarafından

Ailemden uzak olamam asla diyordum sonuç çok çok uzağım 😞😞

aynı bende canım 😞

+1 oy
önce (5,079 puan) tarafından

Arkadaşım evlendi benden önce . Kocası kıskanç oraya buraya salmıyordu bende cahillik işte evlenen kızdan hala bekar hayatı yaşamasını bekledim 

Niye gelmedin niye buluşmuyoz niye kocana karşı çıkmıyon ne bu kıskançlık dedim

Ve evlendim kocam onun kocaısndan 10 kat fazla kıskanç. İstediğin kadar karşı çık huylu huyundan geçmiyor muş onu anladım

Çok çocuk doğurup çok güzel yetiştirip büyüten evi tertemiz olan akrabalarım vardı onlara hep gıbta ederdim Rabbim banada nasip etti . Kınamayan kişiyede Rabbim verebiliyor nasibinde varsa bence 😂

Ay benim adam kıskanç değil gibi gözükür ama hiç bi gere göndermek istemez kendi ailesine benim ailemdede annemden başka yerde kalayım istemez ablama falan yatıya göndermez kavga dövüş giderim burnumdan getirir hiç sevmem bu huyunu . Ay bende o temizlik düzen çocuk yetiştirmeden istiyorum banada nasip etsin inşallah ❤️ 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 210 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Melek06 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,413 göst.
4 Ekim 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 637 göst.
2 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ceylinasel (21 puan) tarafından soruldu
+3 oy
28 cevap 1,008 göst.