0 oy
489 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Kızım anasınıfına gıdıyo bugun okula gıdınce  bor kızın yanına gıdınce  kız ben senle küstüm dedı kızım bana bakınca ıçım gıttı tamam hayatta mucadeleyı ogrensın diyorum ama sanki tek basına ıçım garıp oldu

9 Cevaplar

+4 oy
(3,839 puan) tarafından

Ooo daha neler neler göreceksiniz

tarafından

Dayanamam sankı

(3,839 puan) tarafından

Siz böyle yaparsanız çocuğunuz çok ezilir 

(2,230 puan) tarafından
+2

:))) yani bunda ic parcalanacak ne var ki ayni kizla gun icinde 1500 kez kusup 1501. kez barisir nolmuski

-Reklam-
+2 oy
(11,466 puan) tarafından

Bugün o söyler yarın seninki normal şeyler bunlar 

+2 oy
tarafından

Azcik abartmadin mi annesiii daha bunlar baslangic okul arkadas ortami boyle sen annesi olarak daha buna boyle olursan ilerde hic dayanamazsin oda buyuyup kendi biseyleri cozecek sakin ol

tarafından

Okul cıkısı bana derse ne dıyeyım

(2,230 puan) tarafından

kustuyse  de yarin barisirsiniz sende ayseyle oyna  faymayla oyna. sana kusen kiz sizin yaniniza gelip katilmak ister . simdiye kadar 80 milyon kez barismislardir zaten  kizinin soracagini soyleyecegini hic sanmam

tarafından

Geldı hala kuslermıs

(2,230 puan) tarafından

aman baska cocukmu yok gitsin baskasiyla oynasin seninki. kusen cocuk tirim tirim gelir oynar nolcak yani

+1 oy
tarafından

Zamanla alışır ve arkadaş edinirse kendi isteğiyle gider .

0 oy
(2,825 puan) tarafından

Neden garip oldu içiniz ömrü billah siz başında olamazsınız kendi meselelerini çözmeyi öğrenmek zorunda

tarafından

Bana bır gözleri dolup baktı

0 oy
(28,684 puan) tarafından

Böyle böyle arkadaşlığı öğrencek üzülme 😊

tarafından

Okul cıkısı bana anlatırsa ne dıyeyım

0 oy
(229 puan) tarafından

Takma aklına geleni koşuyorlar benimkide bana destek ol eve  gitme uyuma.diyo.😄

0 oy
(2,000 puan) tarafından

Benim kızıma da dün arkadaşı küsmüş. Benim kız birisi ona küsünce dünyası başına yıkılır 😂 en çok korktuğum da buydu okula başlayınca birisi ona kuserse cok üzülüyor diye. Dün anlattı kızın biri diğer kıza benim kızdan için "arkadaşıma dokunma" demiş. Diğer kız da benim kıza küsmüş başkasıyla arkadaş oldu diye 😂 "yarın barışırsiniz "dedim. Bu sabah dışarda karşılaştık ki kız unutmamis kızıma kötü kötü bakıyor. Kızın annesiyle ben uğraştık barissinlar diye. Barışmadı kiz. Neyse ki içerde barismislar sonradan 😂

0 oy
(17,831 puan) tarafından

Biz anne baba olarak unutmuyoruz bazi şeyleri ama çocuklar 2 dakika sonra unutup oynamaya devam ediyor. Sende çocuğa sürekli sorma yoksa oda kafasina takmaya başlar. Zorbalıkla tanışıyorlar. Maalesef akran zorbalığı çok kötü. Banada kizim dün 2 arkadaşım beni görmezden geliyor dedi. Gözlerinin önünde duruyorum ama bilerek bana bakmıyorlar dedi. Senin ışığın gözlerini kamaştirmasin diye bakmiyorlardir dedim bende. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 415 göst.
11 Haziran 2022 Diğer kategorisinde fatma23_karakas_ (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 620 göst.
9 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde DUYGUSALL (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 240 göst.
9 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde DUYGUSALL (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 212 göst.

Kategoriler

1,498,837 soru

24,483,025 cevap

357,167 kullanıcı