Kızım anasınıfına gıdıyo bugun okula gıdınce bor kızın yanına gıdınce kız ben senle küstüm dedı kızım bana bakınca ıçım gıttı tamam hayatta mucadeleyı ogrensın diyorum ama sanki tek basına ıçım garıp oldu
Ooo daha neler neler göreceksiniz
Dayanamam sankı
Siz böyle yaparsanız çocuğunuz çok ezilir
:))) yani bunda ic parcalanacak ne var ki ayni kizla gun icinde 1500 kez kusup 1501. kez barisir nolmuski
Bugün o söyler yarın seninki normal şeyler bunlar
Azcik abartmadin mi annesiii daha bunlar baslangic okul arkadas ortami boyle sen annesi olarak daha buna boyle olursan ilerde hic dayanamazsin oda buyuyup kendi biseyleri cozecek sakin ol
Okul cıkısı bana derse ne dıyeyım
kustuyse de yarin barisirsiniz sende ayseyle oyna faymayla oyna. sana kusen kiz sizin yaniniza gelip katilmak ister . simdiye kadar 80 milyon kez barismislardir zaten kizinin soracagini soyleyecegini hic sanmam
Geldı hala kuslermıs
aman baska cocukmu yok gitsin baskasiyla oynasin seninki. kusen cocuk tirim tirim gelir oynar nolcak yani
Zamanla alışır ve arkadaş edinirse kendi isteğiyle gider .
Neden garip oldu içiniz ömrü billah siz başında olamazsınız kendi meselelerini çözmeyi öğrenmek zorunda
Bana bır gözleri dolup baktı
Böyle böyle arkadaşlığı öğrencek üzülme 😊
Okul cıkısı bana anlatırsa ne dıyeyım
Takma aklına geleni koşuyorlar benimkide bana destek ol eve gitme uyuma.diyo.😄
Benim kızıma da dün arkadaşı küsmüş. Benim kız birisi ona küsünce dünyası başına yıkılır 😂 en çok korktuğum da buydu okula başlayınca birisi ona kuserse cok üzülüyor diye. Dün anlattı kızın biri diğer kıza benim kızdan için "arkadaşıma dokunma" demiş. Diğer kız da benim kıza küsmüş başkasıyla arkadaş oldu diye 😂 "yarın barışırsiniz "dedim. Bu sabah dışarda karşılaştık ki kız unutmamis kızıma kötü kötü bakıyor. Kızın annesiyle ben uğraştık barissinlar diye. Barışmadı kiz. Neyse ki içerde barismislar sonradan 😂
Biz anne baba olarak unutmuyoruz bazi şeyleri ama çocuklar 2 dakika sonra unutup oynamaya devam ediyor. Sende çocuğa sürekli sorma yoksa oda kafasina takmaya başlar. Zorbalıkla tanışıyorlar. Maalesef akran zorbalığı çok kötü. Banada kizim dün 2 arkadaşım beni görmezden geliyor dedi. Gözlerinin önünde duruyorum ama bilerek bana bakmıyorlar dedi. Senin ışığın gözlerini kamaştirmasin diye bakmiyorlardir dedim bende.
1,498,837 soru
24,483,025 cevap
357,167 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın