Huuu huuuu nabersiniz fıstıklar 😍 uzun zaman oldu anlık almayalı 🤪
Bebelerimi uyuttum herif işte bende bütün günün yorgunluğunu atmaya çalışıyorum ama ne mümkün 😵💫
Büyük oğlan okula başladında rahat edersin demişlerdi yalannnmış meğer 🥺 çok pis kandırıldım üç öğün yemek derdi yokmuş gibi bide beslenme ye ne katıcam derdi var 😱
Eee anlatın bakem gacılar Napıyonuz atın görelim 😝
3 çocukla bu ne lüks bacım 🤣😅 afiyet olsun
Sen beni bide gündüz gör 🤣🤣
Çay içiyorum bende mutfağı topladım şimdi öğle burada takılıyorum
Afiyet olsun canım
Çocuklar uyudu eşim ekmek almamiş bende börek yaptım geceye gitcek biraz midesi yanacak hasaz bı bünyesi var ama 2 çocukla dısarı çıkmak zor oluyo okadar al dedim unutmuş
Unutuysa çeksin ceremesini 😀
1. Sınıf Ödev time 😀
Ayyy Allah kolaylık versin canım
Keyif zamanı 😇😇😇😇
Afiyet olsun 😋 kurabiyeler çok tatlışş
Teşekkürler cnm
Ceviz kurabiye ismi 😃😃 biraz büyük oldu ama idare eder . Bebek uyurken acele yaptım
Olsun çok güzel görünüyor ellerine sağlık 🥰
Teşekkürler cnm 😇😇
🥰😘😘😍
afiyet olsun bnde beslenme için sigara böreği sardım kendime kahve yaptım oğlan uyuyor kızda yatisa geçti koca işte eski dizi actim onu izliyorum
Afiyet olsun canım Sanada
Ay mantıklı sigara böreği aklıma gelmemişti valla 😃
Teşekkür ederim canım hiç bitmiyor beslenme derdi 🤦♀️🤷♀️
Valla ya bide yeni başladı daha 🥲
Evet ya 🤷♀️
😃🤪🤪🤪
Kizzzzz sen doğurdun mu
Afiyet olsun bu arada
Kimdin kız sen 🙄
Ben Büşra kız
Yine mi nick değiştirdin kız 😀
Kastamonulu olduğumuz belli olsun
😂😂😂😂😂
Yorgunuz efendim yorgunuz😁😁😁
Ah ah iliklere kadar işlenmiş yorgunluk 🥺
Evet evet çok zor Allah yardım etsin
Aminnnn 🙏🙏
Çocuğu uyutmaya çalışıyorum biraz daha uyumazsa saç baş yolcam o derece yordu beni bugün sıpa 😖😖😖😏
Kolay gelsin canım
Selam kusummmm 🥰
Okullu daha zor cicegim o cocuk okuma yazma ogrenene kadar bademciklere dikkat et patlamasin isin en kolsy kismi beslenme olacak 🤭
Benim herifte iste o hasta cocuk hasta 3 gundur surekli bi birki cayi dongusu var evde surekli ilac takibi ates takibi yapiyorum stresten erken regl oldum bi de dudagim ucuklamis aciyo elim kolum da durmuyo hic yok sarma sarcam yok eriste yapcam onlarla uğraşıyorum
Kocayi gonderince komsumla konustum dugune gitcekmis ayakkabi istedi de benimkiler kucuk oldu ona kilo aldi bu ara o biraz elbiseleri de olmamis tunik pantolon giycem dedi gel elbiselerime bi bak dene dedim onlardan secti evimde dsginikti kaldi cocugu uyutabilirsem ortaligi toplucam bende
Kız bırak sarma, erişte işini ya hasta hasta boşver
Uçuğa sarımsak sür Aşko az yakar ama geçer inşallah
Geçmiş olsun paşama
Elim bos durursa kafam bos durmuyo gülüm iyi oluyo napiyim sarimsak sureyim dur sagol ah teyzesi cok sagol
Kendine yazık kız
Sorma askim ya elim kolum hic tutmuyodu koca yazi uyuyarak gecirdik kafami koydugum yerde bayiliyodum resmen saglik ocsgina gidip kan vermeye bile halim yoktu pazartesi kendime geldim kan verdim doktor ne dese begenirsin kan degerlerin cok guzel sen kendini yormusdun dedi
1,487,230 soru
24,313,084 cevap
344,862 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın