Bırı okulda cocuguma vurmus gıdıp cocuga mı kızıyayım yoksa annesını gorursem dıyeyım yoksa ogretmene mı konusayım
Öncelikle öğretmenle konuşun tekrarı yaşanırsa anneyle konuşursunuz
Tabiki ilk adres öğretmen. Sakın çocukla muhattap olma.
Tabiki çocuğa vurulmasına tamamen karşıyım ben 13 yaşındaki oğluma hergün derim kimsenin çocuğuna dokunma sakın diye
Ama bunlar okulda oluyor keşke olmasa 3 çocuk annesiyim sıkıntılı bi durumda öğretmen ile görüşürüm hemen öğretmen yapması gerekmi hep yapmıştır şimdiki veliler çok değişik kimse benim çocuğum suçlu tamam ilgileneceğim demiyor YAPMAZ yapacağınıda adı gibi bilir ama yapmaz benım çocuğum der
İlk önce öğretmen ile konuşun baktınız durum devam ediyor anneye söylersiniz. Anne ile konuştuğunuz hâlde çocuk hâlâ vurmaya devam ediyorsa çocuk ile konuşursunuz
Öğretmenler konuş annelerle konuşulmuyor maalesef tecrübeyle sabit
Ogretmen cozer mı durumu
Çözer galiba öğretmenr bağlı nasıl biri Bilmiyorum
Öğretmene gidip veli ile görüşmesini söyle tekrarı olursa idareye gidip veli ile görüşmek istediğini aksiyon alınmadığı için bunun yaşandığını çocuğunu sokakta bulmadığını gerekirse milli eğitime şikayette bulunacağını söyle.
Ogretmenı arayacam kapıda konusmak yasakmıs
Müdür yardımcısına git o halde yüz yüze konuşmak gerek öğretmen ile görüşmel istediğini söyle. Biz de öğretmeniz gelen veliye niye geldin diyemeyiz
Öğretmenle konuşman lazım tekrarlarsa anneyle
Ne oluyor bu çocuklara böyle havadan mı sudan mı folikasitten mı kudurdular kaç gündür çocuk dövme vurma blogları yazılıyor zorba çocuk az kalır geleceğin suç makineleri içimizde neler oldu bizlere böyle neler oldu bu devrin çocuklarına
Zamane çocuklarının davranışları akıl almaz.
Zamane çocukları değişik zaten de eskiden annelerin bu kadar eğitim ortamına karıştıkları olmazdı. Bizim zamanimizda da birbirine vuran olduğu zaman ne öğretmenler ne aile bu kadar umursamazdi. E şimdi sosyal medyanın etkisiyle herşey daha çok hararetleniyor. Dünyanın başka bir kosesindeki acı gelip bizi de yakıyor. Hiç gormememize rağmen. Yoksa bu çocukların birbirlerine vurma olayları her devirde vardı yani. Ama şimdi herşeyden haberdariz.
Çocuğun bahçede vurduysa hemen nöbetçi öğretmene bildirecek ama sınıfında vurduysa direk öğretmene bildirecek öğretmen halledemese bir daha gelip vurursa sen gidip sakın veliyle muhattap olma öğretmenle konuş oldu ki bir daha aynı durum yaşarsan o zaman müdürle konuş müdür velisini çağırır uyarir
Ama benim çocuk da bire gidiyor çocuklar dövmeye yelteniyir kendini koruyor sen ona kendini korumayı ogret
Ben gider anneyle konuşurum çünkü böyle şeyler aileden gelir kimse kusura bakmasın annem uayardigi zaman yapmıyor öğretmen bı kere soylesede dinlemiyor öğretmeni öğretmen sürekli yanında değil bence tenefüste falan
Önce öğretmen tekrarlanırsa anne ve çocuk.
Tabii ki öğretmene gitmelisin. Bu her zaman basimiza gelme ihtimali yüksek bir durum. Her seferinde velilerle yüz göz olursan hem sen hem çocuğun hem öğretmen yıpranır. Velilerle konuşma son noktadır. Öğretmenle birkaç kerede sorun çözülmezse idareciye gidilir. İdare de sorun hallolmazsa o zamn veliyle görüşülür. En son velidir yani.
biz böyle durumlarda önce öğretmenle konuşuyoruz.
1,499,666 soru
24,494,116 cevap
357,875 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın