0 oy
379 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bırı okulda cocuguma vurmus gıdıp cocuga mı kızıyayım yoksa annesını gorursem dıyeyım yoksa ogretmene mı konusayım

13 Cevaplar

0 oy
tarafından

Öncelikle öğretmenle konuşun tekrarı yaşanırsa anneyle konuşursunuz 

-Reklam-
0 oy
(17,860 puan) tarafından

Tabiki ilk adres öğretmen. Sakın çocukla muhattap olma. 

0 oy
(2,356 puan) tarafından

Tabiki çocuğa vurulmasına tamamen karşıyım ben 13 yaşındaki oğluma hergün derim kimsenin çocuğuna dokunma sakın diye 

Ama bunlar okulda oluyor keşke olmasa 3 çocuk annesiyim sıkıntılı bi durumda öğretmen ile görüşürüm hemen öğretmen yapması gerekmi hep yapmıştır şimdiki veliler çok değişik kimse benim çocuğum suçlu tamam ilgileneceğim demiyor YAPMAZ yapacağınıda adı gibi bilir ama yapmaz benım çocuğum der

0 oy
(550 puan) tarafından

İlk önce öğretmen ile konuşun baktınız durum devam ediyor anneye söylersiniz. Anne ile konuştuğunuz hâlde çocuk hâlâ vurmaya devam ediyorsa çocuk ile konuşursunuz

0 oy
(4,255 puan) tarafından

Öğretmenler konuş annelerle konuşulmuyor maalesef tecrübeyle sabit 

tarafından

Ogretmen cozer mı durumu

(4,255 puan) tarafından

Çözer galiba öğretmenr bağlı nasıl biri Bilmiyorum 

0 oy
(16,371 puan) tarafından

Öğretmene gidip veli ile görüşmesini söyle tekrarı olursa idareye gidip veli ile görüşmek istediğini aksiyon alınmadığı için bunun yaşandığını çocuğunu sokakta bulmadığını gerekirse milli eğitime şikayette bulunacağını söyle.

tarafından

Ogretmenı arayacam kapıda konusmak yasakmıs

(16,371 puan) tarafından

Müdür yardımcısına git o halde yüz yüze konuşmak gerek öğretmen ile görüşmel istediğini söyle. Biz de öğretmeniz gelen veliye niye geldin diyemeyiz 

0 oy
(2,013 puan) tarafından

Öğretmenle konuşman lazım tekrarlarsa anneyle

0 oy
(2,880 puan) tarafından

Ne oluyor bu çocuklara böyle havadan mı sudan mı folikasitten mı kudurdular kaç gündür çocuk dövme vurma blogları yazılıyor zorba çocuk az kalır geleceğin suç makineleri içimizde neler oldu bizlere böyle neler oldu bu devrin çocuklarına

(7,531 puan) tarafından

Zamane çocuklarının davranışları akıl almaz. 

(24,332 puan) tarafından

Zamane çocukları değişik zaten de eskiden annelerin bu kadar eğitim ortamına karıştıkları olmazdı. Bizim zamanimizda da birbirine vuran olduğu zaman ne öğretmenler ne aile bu kadar umursamazdi. E şimdi sosyal medyanın etkisiyle herşey daha çok hararetleniyor. Dünyanın başka bir kosesindeki acı gelip bizi de yakıyor. Hiç gormememize rağmen. Yoksa bu çocukların birbirlerine vurma olayları her devirde vardı yani. Ama şimdi herşeyden haberdariz. 

0 oy
(1,029 puan) tarafından

Çocuğun bahçede vurduysa hemen nöbetçi öğretmene bildirecek  ama sınıfında vurduysa direk öğretmene bildirecek öğretmen halledemese bir daha gelip vurursa sen gidip sakın veliyle muhattap olma öğretmenle konuş oldu ki bir daha aynı durum yaşarsan o zaman müdürle konuş müdür velisini çağırır uyarir 

Ama benim çocuk da bire gidiyor çocuklar dövmeye yelteniyir kendini koruyor sen ona kendini korumayı ogret 

0 oy
tarafından

Ben gider anneyle konuşurum çünkü böyle şeyler aileden gelir kimse kusura bakmasın  annem uayardigi zaman yapmıyor öğretmen bı kere soylesede dinlemiyor öğretmeni öğretmen sürekli yanında değil bence tenefüste falan 

0 oy
(5,915 puan) tarafından

Önce öğretmen tekrarlanırsa anne ve çocuk.

0 oy
(24,332 puan) tarafından

Tabii ki öğretmene gitmelisin. Bu her zaman basimiza gelme ihtimali yüksek bir durum. Her seferinde velilerle yüz göz olursan hem sen hem çocuğun hem öğretmen yıpranır. Velilerle konuşma son noktadır. Öğretmenle birkaç kerede sorun çözülmezse idareciye gidilir. İdare de sorun hallolmazsa o zamn veliyle görüşülür. En son velidir yani. 

0 oy
(2,255 puan) tarafından

biz böyle durumlarda önce öğretmenle konuşuyoruz.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 221 göst.
0 oy
20 cevap 1,112 göst.
27 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (302 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,666 soru

24,494,116 cevap

357,875 kullanıcı

...