+1 oy
1,113 göst.
Diğer kategorisinde (5,287 puan) tarafından

İyi geceler kızlar.benim doğumum 6 şubat depreminden 2 gün sonra oldu.

Deprem stresi,korkusu derken panik olmamak için herşeyi içime atmıştım.üzüntüden ne uyuyordum ne de bişey yiyordum.derken 8 şubat sabahı kontrole gittiğimde doktoruma neredeyse doğuruyordum demiştim o da aman tut kendini bu karda kışta doğurma dedi ve eve geldikten 5 saat sonra tuvaletteyken suyum gelmişti.evde misafir dışında ben ve kaynanam varız eşimgil ilçedeler.neyse eşimin amcası doktoruma götürdü.doğum yapacağım hastane 2 sqat uzaklıkta sancımda başlamıştı.eşimin eniştesi 50 dakikada yetiştirmişti o zamn.1 ay erken gelmişti yavrucuğum.kucağıma aldığıma bike sevinememiştim çok zor zamanlardı.Rabbim aynı şeyleri yaşatmasın inşallah

25 Cevaplar

0 oy
(13,502 puan) tarafından

ben de 13 haftalık hamileydim deprem zamanı. 

34. haftada doktora gittim herhangi bir sıkıntı yok, bebek doğum pozisyonu almış her şey yolundaydı.

normalde balcalıda doğum yapacaktım ama o zaman balcalı hasarlı diye boşaltıldı daha yüreğire de geçmemişti. hastane arayışındayım. 

1 hafta sonra sabah pilatese gittim her şey yolunda. eşim aldı beni üniversiteye götürdü öğlen birlikte yemek yeriz falan dedi. 

yalan oldu tabi 😂

oradayken kanamam başladı hemen gittik doktorun yanına balcalı ya. test muayene cart curt, şehire sevk ettiler doğum için. ne olduğumu anlamadan sezaryen oldum. 

preeklemsi yüzündenmiş. kızımı küveze aldılar, doğumda ve sonrasında göremedim. 

aynı gece kızımı başka hastaneye sevk ettiler, ben 3 gece yattım. 4.gün ancak kızımı görebildim. 14.gün de kızıma kavuştum 😍 

(5,287 puan) tarafından

Çok şükür güzel sonuçlanmış.bendede servikal yetmezlik vardı deprem tuzu biberi oldu.çok şükür bizimkine 7.ayda ciğer geliştirici yapıldığından küveze girmemişti

(1,387 puan) tarafından

Böbreklerin de sorunmu var benim ona bağlı olmuştu ilk gebeligimdi şimdi 3. Kan sulandirici kullaniyorum

(13,502 puan) tarafından

hiçbir sorunum yoktu. sadece çok fazla ödemim vardı.en son kontrolde kan idrar bütün tahlillerim yapıldı hepsi temizdi. protein kaçağı falan yoktu., tansiyonum normadi. ne olduysa 1 haftada oldu.

daha da şiştim ama günlük hayatımda da her şey yolundaydı. kanamam olmasa hiç anlamazdım.  tansiyonum 17-15 civarı olmuş bana soruyorlar başın ağrıyor mu iyi misin falan diye, oysa ben çok normal hissediyordum.

doğumdan sonra 22 leri bile gördüm ama yine hiçbir şey hissetmiyordum.

doğumdan 1 ay kadar sonra tansiyonum düzeldi.

tabi gözler gitti bu arada. ani tansiyon yükselmesi korneaya zarar verirmiş. hala bulanık görüyorum 

(1,387 puan) tarafından

Benimki ultrasonda çıktı tahlilde belli olmuyor canim

-Reklam-
0 oy
(34,364 puan) tarafından

Amin Rabbim felaketlerden korusun hepimizi🌸

Benimki suni sancıyla oldu ama dayanamamıştım ağrıya epidural iğnesi yaptılar o şekilde normal doğuma girdim o sancıyı çektiğim dakikaları hiç unutamam ağlamıştım bayağı 🥹

Doğum sonrası o gece annem hastanedeydi o da ayrı bozmuştu moralimi dikişlerim vardı zorlanıyodum kalkarken falan anneme telefonu şarja takayım şarj aleti verebilir misin dedim eşim vs arar lazım olur diye o da bana diyor ki tam uyuyodum üff falan demişti çok üzülmüştüm öyle olacağını bilsem onu çağırmazdım yanımda kaldı ama hiç yardımı dokunmadı hep uyumak istedi 😑

(5,287 puan) tarafından

Ay benim de sancılarım tutmuştu sadece 2 saat çektim ama o bile dayanılmazdı.benim doğumuma annem gelememişti.kaynanam evimde kaldı.o da yere döktüğü çorbayı bile silmeyip bana sildirmişti

0 oy
tarafından

Offf hic hatirlatmasaydin keske 

Ramazan gurmisti esim vardiyali calisiyo ben yerimden kipirdayamiyorum gece hic uyumuyorum falan karnim asure kazani kadardi esim dedi zaten cogu zaman orda kaliyoruz dogumdan sonra da orda kalcaz ee gidelim şimdiden sende rahat et tamam dedim gittik ilk haftayi atlattik ikinci hafta kontrole gittim 37+5 4uncu kez nstye bagladilar beni normal dogum sancisi gibi yuksek sanci cikiyo ama bende tik yok doktor bebegin makat gelis mecburi sezeryan olcan dedi bebegin gelisimi guzel ihtiyaten ciger gelistirici yapalim sen bu surede dinlen acilman 2 cm var gece gunduz dikkat et dedi persembe gunuydu cumartesiye de gun verildi neyse biz eve geldik evde bi huzursuzluk var ben torun gelecek diye sevinecekler saniyorum mutfakta az isim vardi hallettim iceri girdim oturdum ben girince sessizlik oldu sonra kaynanam dedi acik acik konusak oglum ben bakamam annene soyle 1 hafta izin alsin demesin mi ayni sene dugunum oldu benim bi de ananemi kaybettik annem butun iznini kullandi ozel okulda iradi kat temizlik personeli annem pazaetesi okullar acilacak pandemi bitiyo ben cumartesi dogurcam pazartesiye izin verirler mi anne bilmiyon mu sen annemin izni olmadigini niye boyle diyon simdi dedim ortalik alev aldi kayinbabam bi taraftan istese alir bakmak istemiyosa o ayri diyo kaynanam bi taraftan kiz annesi bakar ne biliyim benim kizim olsa dedi sustu ben mahfoldum gittim odaya anneme aradim anlattim o da kizim ben napiyim simdi demesin mi oturdum agliyorum esim cikti geldi bana bagiriyo hala aksam acile zor dustum ebeler bakti hemen esimi valiz getir dogum baslamis diye gonderdiler o zamana kadar annem babam ikisi bir 11 de geldiler bi bakalim kim gelmis kaynanam esimin pesine dusmus gelmis simdi diyorum keske doğum deliligine vurup bi kovsaydim ordan dogum bitti odaya geldik esim geceden geldi hic uyumadi diye git dedim babamda gitti kaynanam inadini etti gitmedi o da kaldi o gece dengesiz 

(5,287 puan) tarafından

Kız yılanlar ölmez şekil değiştirir.annem ilk gün gelemedi.eşiögilde sonradan gerek yok yola düşmesin annem bakar dedi.kaynanamda sağolsun burnumdan getirdi.o 1 haftada Allah bilir ne çektiğimi.adam akıllı yemek bile yoktu.sularımız kesilmişti.bana bebeğin kirlilerini biriktirme elinde yıka demişti.Allah biliyor asla unutmam hakkımı helalde etmem

tarafından

Sonraki surecte 2 gun hastanede kaldik 2 gunde eve annem geldi okula yalan soyledi oruc agziyla kadin cikarmadilar hastaneden diye de oyle kaldi sonradan utabclarindan esime gelin bi haftada bizde kalin demis kayinbabam esimde bana sormadan kabul etmis annemde cocuk sarilik oldu git yat dinlen cocugunla ilgilen onlar senin onune o sofrayi cayi getirsinler bosver minbet etmicem deyip de firsat verme yapacak mecbur dedi annemi dinledim gittim 6 gun de orda kaldim eve geldigimde 10 gunluktum odadan disari cikmadim gercekten de soframi onume getirdi cayimi corbami kahvemi anne sutu cayima kadar yaptirdim asljnda ben direk ayaklandim hic yatmamistim ama kaynanama gidince yattim o 6 gun iyice bi dinlendim enerjimi topladim yinede eve geldiginde parkeyi opesim gelmisti o ayri 

0 oy
(4,613 puan) tarafından

Epiduralle normal doğum yaptım. Şükür gram sancı çekmedim ama doğum uzun sürdü. Benden sonra gelip de benden önce doğurup giden kadını görünce ağlamıştım, doktor da bana üzülme hiçbir çocuk sonsuza kadar orda kalmaz demişti 😀

(5,287 puan) tarafından

Uzun sürünce insan hiç doğuramayacak gibi hissediyor.bende 2.doğumuma gşrdiğimde başka bi kadını sancılı halde 2 gün boyunca bekletmişlerdi.

0 oy
(11,980 puan) tarafından

Oğlum da ağrıyla gitim ama öyle deli ağrı yoktu işte gitik  sancıma baktılar sonuçlar cıkmadı bı doktor dedi ki her ağrıda doğmaz dedi TM dedim neyse eve geçtik benim ağrılar baya kotüleştı gecesine eşim taksi cağirdı babam ameniyat olmuştu ondan babam götüremedi ama kardeşim ve eşim vardı  taksi istediler babam yeni hastaneden cıkıyodu artık gitik hastaneye  baktılar hemen doğuma alalım ağrın var aldılar imza atım girdim doğuma akşamı buldu doğum baya ağrı çektim beni azarladılar bağırıyom diye  ağrı cekiyom ordaki benle sahbet etmeye calısıyodu ağrıdan kesik cevap verdim suni sancı aldım oğlum doğdu dikişi bile uğuşturmadan yapmaya caliştirlar doktora acıyo dedim öyle unutum kusura bakma demisti 

(5,287 puan) tarafından

Ya çok kötü olmuş.beni vajinal doğumda en korkutan şey atılan dikiş.birde kesi atılması.şeyimi keseceklerine karnımı kessinler deyip sezeryan olmuştum

0 oy
(1,912 puan) tarafından

2023 Kasım ayının başındayız daha 6 aylık hamileydim son günlerde yemek yiyesim yoktu uykum vardı hep en son baş ağrısı vücutta ödem çok zorlayinca doktora gittik özele gittik tansiyon 16  araştırma hastanesine sevk edildik gebelik zehirlenmesi geçirdim erken doğum yaptım 3 ay küvezde kaldı kızım 

(5,287 puan) tarafından

Kıyamam çok küçük doğmuş.oğlumla yaşıtmış.

(1,912 puan) tarafından

Evet canım çok küçüktü ya şükürler olsun büyüdü 

0 oy
(3,886 puan) tarafından

İlk 4 ay kontrollerim ülkemde yapılmıştı hamileliğim konsolosluğa ve eşimin ülke sistemine otomatik düşmüş eşimin yanına 5.ayımda gittim yaşadıgım en büyük kültür şoku ultrason yok doopler denen aletle ve elle kontrol ediliyor gebelik doğum doktoru diye bişey yok her hafta ebe arayıp kontrol ediyor beni sezeryan olabilirim bebek makat gelişiydi en son dediğimde biz onu elle döndürüyoruz sezeryan söz konusu bile olamaz deyip normal doğum eğitimlerine başladık 1 gece önce adet sancısı gibi sancım vardı ara ara olduğu için çok önemsemedim son haftalarda normal demişti ebe yattım uyudum sabah şiddetli sancıyla uyandım ebeyi aradık doğum başlamak üzere dediği gibi gittik yolda sancım azaldı çişim varmış gibi mesaneye baskı hissediyordum geliyooo diye bağırınca eşim gaza yüklendi hastaneye geldiğimizde bütün ekip kapıda beni bekliyor sedyeyi arabaya getirdiler sedyeye yattıgım saniye kafası çıktı doğum sedyede gerçekleşti kaç sene oldu nasıl doğurduğumu hala anlamış değilim

(5,287 puan) tarafından

O sırada evde pıtır pıtır doğuran mormonlar.

Ciddi anlamda sağlık açısından çok şanslıyız.

Elle bebeğe müdahale rislikliymiş.ülkemizde bu tekniği kullanmıyorlar

(3,886 puan) tarafından

Yurtdışında yıllardır bu teknik kullanılıyor ve bu yöntemle sağlıksız doğum yapan anne adayı hiç yok diğer hususlar türk tıp dünyasında bile hala tartışmalı konular bi kısım doktor şeker yüklemesini zararlı bulurken bi kısım yapılmasını zorunlu kılıyor bi kısım tahlilleri gereksiz ve kesin sonuç vermediğini kabul ederken bi kısım tersini savunuyor biraz Allah'a emanet durumu sağlık sistemimiz neye inanacağımızı şaşırdık

(5,287 puan) tarafından

Allah ehline denk getirsin.çok iyi mesleğinde başarılı doktorlarda tanıdım kötüsünüde.şeker yükleme testinide 2 gebeliğimde doktorum istemedi.normal kan değerlerime bakıldı.

(5,680 puan) tarafından

Hamileliği ilk öğrendiğimizde ultrasonda bakılıyor. Kanama, ağrı veya başka semptomlar varsa zaten acile gidiyorsun. Acilde her zaman ultrason takibi yapılıyor. O şekilde risk faktörü var mı belli oluyor. 

El ile müdahale burada da çoooook yaygın. Kaç defa bakıldı sayamam, o kadar. Türkiye de riskli görülüyor ama eğer öyle olsaydı, şuan fransızların hepsi erken doğum yapmıştı. 

Şeker yüklemesi ve 2 li taramayı benden istediler. Ama diğer testleri yapmadım. Hatta kalça çıkıklığı için test yapılıyormuş. Bu sitede herkes bunu konuşunca, doktoruma gidip bu testi yapacak mısınız diye sormuştum. O da bana, '' neden yapalım, bir sorun varsa yapılır, herkese otomatik olarak yapılmaz'', dedi. Yapmadı yani. 

(3,886 puan) tarafından

Ben hamileliğin başinda burda olmadıgım için başlangıçta neler oluyor neler istenip istenmiyor hiç aklıma gelmedi sormak burdaki takipte türkiyedeyken her ay ultrasona girdiğimi söyleyince çok şaşırıp hemde kızmışlardı türkiyede niye bu kadar sağlıksız doğum yapıldıgı niye hemen sezeryana başvurulduğu belli diye burda ultrason bi cinsiyet belirleme aynı anda detaylı ultrason zamanı bide doğuma son 1 hafta kala toplamda 2 kere bakılıyor oda sağlıklı gebeliklerde kalça çıkıklığını hiç bilmiyorum doktorumuz bişey dememişti doğumdan 2 ay sonra Türkiyeye dönünce öğrendim böyle bişeyin varlığını ama yaptırmadım burdaki doktorumuza oldukça güveniyordum bi sorun olsa farkederdi

0 oy
(5,058 puan) tarafından

1hafta cektım berbattı hastaneden kacmak ıcın acımı bıle hıssedemedım cok kotuydu ınsallah ıkıncı dogum guzel olur 

(5,287 puan) tarafından

Amin canım inşallah.Rabbim kolay olanı versin

0 oy
(13,288 puan) tarafından

Planlı sezeryan istiyordum zaten doğum için Erzurum'dan Hatay'a geldim 30 haftalıkken 7 hafta sonra 24 temmuza gün verdi kocamla tanışma yıldönümü ne güzel vs diye plan kurduk 18 inde sancılarım başladı Dr 20 si pazartesi sabah aç ve hazırlıklı gel dedi kocam Erzurum'dan apar topar geldi sabah gittik doğuma aldı zaten sonrası 5 gün küvez bu bebek yaşamaz korkutmaları derken elhamdülillah 5 yaşında oldu evlat kuşum 

(5,287 puan) tarafından

Rabbim ol der oldurur.bizimkilerde bi inanış var.7.ayda doğan bebek yaşar ama 8.ayda doğan yaşamaz diye

Oğlum 8 aylık doğunca şaşıranlar vardı

0 oy
(5,680 puan) tarafından

İlk doğumda, ilk heyecan olduğu için, ufak kanama sonrası haldır huldur hastaneye koşmuştuk eşimle.

İkinci doğumda mutfağı toparlayıp, elbiseleri asıp, kuruyanları kaldırıp, yerleştiriyordum. Tabi o sırada sancı çekiyorum. Hastaneye gittiğimde 7cm açıklık vardı🙂

(5,287 puan) tarafından

Bende heyecandan görümcemin adını haykırmışdım doğuruyorum diye evde kocasıda vardı 2 si koluma girip sakinleştirmeye çalışmıştı😂

0 oy
(11,980 puan) tarafından

Kızim var bir tanede ayrı yazmak istedim oda birden kanamam geldi 35 haftaliktı kızim plasanta doğum kanalını kapamış oda kimse bişey demedi patlamiş karnımda zorla hastaneye yetıstim hemen sezaryana alındım kizım doğdu  sağlık sorunu yok erken doğduğü icin 7 gün hastanede kaldı bende 4 gün kaldım ameniyat sırasında yoğun kanamadan dolayı kalbim durmuş 2 kere en son kanamayı durması için balon takmişlar öyle kurtulmuşum yoksa eskişehire rahmin aldırmaya göndereceklermiştı olduğum hastanede doktor bu işlemden anlamıyomuş yaram acık gidermişim gerek kalmamiş 

(5,287 puan) tarafından

Ay Rabbim korumuş.bebek plesantayımı patlatmış

(11,980 puan) tarafından

Aynen canım biz annemle carşiya cıkmistık alişverış yapalım diye baya bı yürüdük oda etkiledi sanırim bilmiyordum bana demedi doktorlar gitik hastaneye orda söylediler hemen sezaryana alindım doğumda beli oldu 

0 oy
(41,623 puan) tarafından

33 haftalıktim kontrolüm vardı güle oynaya gittim eşimle muayene oldum Dr suyun az su iç kahvaltı yap öyle gel dedi bizde çıktık eşimle MADO ya kahvaltıya gittik güle eğlene yedik içtik geri gittik tekrar baktı ultrasondan yine suyu az dedi alttan muayene etcem dedi etti aktif su gelişi var kesende elek gibi delikler var su sızıyor sürekli dedi ee nolcak dedim yatış dedi ben korkudan ağlamaya başladım tansiyon fırladı beni hemen aldılar yoğun bakıma sakinlesince kendime geldim biraz eşimin yanına gittim onada anlattım böyle boyleymis diye 1 hafta yattım sonra bebeğin suyu iyice bitti sancılar ve enfeksiyon artmaya başladı acil sezaryene alındım çok çok zor bir surecti ilk gebelik tecrübesizlik bebeğimi sağ salim kucağıma aldım şükür ama travma oldu sonra günlerce uyuyamadım bebeğime bişey olur korkusuyla başında sabahlara kadar beklerdim

0 oy
(758 puan) tarafından

Ramazan arifesi günü öğleye kadar gidiyim de kan sonucumu gosteriyim araya bayram girerse kalır diye düşünmüştüm. Hastaneye gittim kanda gebelik kolestazi çıktı yatış verdiler Öğlen yattım gece 1 gibi sezeryana alındım bayram sabahı doğdu oğlum  

0 oy
(13,560 puan) tarafından

Allah'ın cezaları iki tane maske ile doğum yaptım pandemi zamanıydı kendileri maske takmadı bende maske taktılar sonra hastaneden çıkamadım sıkıntı çıktı nefessiz falan kaldım 

Bide suni sancı çekiyorum 

0 oy
(3,041 puan) tarafından

12 nisan 2022 de doktor kontrolüm vardı. Oruç zamanı idi. Açılmama baktı . Bu açılma ile doğurman lazm dedi. Ama bende tık yok :) 1 2 güne gelirsn dedi. Alttan muayene etmek sanırm tetikliyormuş doğumu. O ara kaynanam da kalıyorz. Doğuma yakın orda kalmaya başladık. Eve geldık benm sancm başladı. Ufaktan ufaktan girdi. Oruç açtılar kaynanamgil. Benm sancı giderek artıyor tabi  :) eşim de işe gitti 9 gibi. Sancıdan duramayınca gece 2 de gittim. Ben sanıyorum ki doğururm ama nerde  :) sabah 10 da doğurdum. 13 nisan 2022 de yani. Eşimin doğum gününde. Eşime bir ömür hediye 🤭 herkes planlı flan sanıyordu ama kızım babasının doğum gününde gelmeyi tercih etti. Böyle güzel bir doğum hikayesi oldu bana da kızıma da ..

0 oy
(2,909 puan) tarafından

4 normal doğum yaptım bende son bebegimde tasinmak zorunda kaldık 37 haftaliktim 14 saat yol çektim direk anneme İst gittim orda. İ hafta kaldım arada sancım oluyordu ama geçiyordu son üç gün hergun dk gittim tek başıma bu sürede eşimle çocuklar tasindigim evdeydi halimi bildikleri için ellerinden geldiğince biseyler yapmaya çalışıyorlardı ev inşaat gibiydi çünkü neyse eşim aradı aksam üstü kaynin gelecek sende eve gel yavaş yavaş yerleselim burdada has felan öğrendik seni götürürüz dedi tamam dedim geldim gece saat 1di kaynım dedi bu ev adam olmaz sencniye çağırdın karını neyae oturduk işte söyle böyle yapalım diye tuvalet ahir gibiydi dedim bari onu bı yikiyim yıkadım çocukların yatağını ayarladım sancı lm geldi baya baya yyani eşime msj attım kaynım var diye ayıp olur dedim valla bebek geliyor eşim şok oldu dedi şaka yapma yok valla dedim geliyo neyse ambulans aradık hemen gittik sabaha karşı dogurdum eve bı geldim aman Allahım Allah'tan bı hafta Bebek uyududa ben evi adam ettim 

Herşeye her zorluğa rağmen Allaha çok şükür bin şükür bugün bı yaşında rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤️🤲

0 oy
(7,767 puan) tarafından

Hatıralarım çok vahim ama hiç sancı çekmedim iki doğumumda da bu güzel bir şey vahim kısmı ameliyat masasından sedyeye geçirirken yere düşürdüler ve taze dikislerim komple patlamıştı son hatırladığım biri bağırıyordu bağırsakları aktı diye taburcu olurken bütün vücudum morluklar içindeydi 

(1,352 puan) tarafından

Sezeryanlı halinle mi yere düşürdüler aman Yarabbim tüylerim diken diken oldu

(7,767 puan) tarafından

Aynen doğum yaptıktan sonra sezeryan dikişlerim komple patladı 

0 oy
(845 puan) tarafından

İlk kızımda sancmla gitmiştim gece11de gittim sabah saat 8 40 da doğurdum  39/4de doğurdum 

Ama iknci bebeğim çok zor doğmuştu  doktor iri bebek demişti ama öyle olmadı normal bir kiloyla doğdu ve bu yüzden suni sancıyla doğurdum ve asla o ağrıyı unutamıyorum o anlar aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor ve 39/3de doğurdum 

0 oy
(703 puan) tarafından

15 Ağustos sabahı kontrole gittim çatı muayenesi oldum 1bucuk cm açılma vardı. Doktorum izne gidecek diye 18i eşimin doğum gününe suni sancı için gün verdi zaten günü doluyordu. Akşam üzeri kaynanam hile gittik haberi vermek için. Akşam yemeginden itibaren sancılarım başladı tabi ilk gebelik anlamıyorum soğuk yere oturduğum için kasıklarım ağrıyor sanıyorum. O gece orada kaldık. Odamıza gittik uyuduk ama bir iki saat sonra uyandım sancılar artmaya başlamıştı. Hemen dakikasını tuttum eşime haber verdim ama onu da telaş ettirmiyorum iyice kotulesirsem haber veririm diyorum gececiydi tüm gün uyumamisti kiyamamamistim gece artık bu doğum dedim kaynanamı da alıp hastaneye gittik nst bagladilar ama durmadım imza verip çıktım sabah 8 de gel dediler gittik kendi sancım+suni sancıyla öğle 3 te doğurdum 16sinda oğlum doğdu 18inde eşim ama biz 17 sinde ikisini kutluyoruz :)

0 oy
(4,879 puan) tarafından

Benim oğlum iri bebekti 38.5 haftada sezaryen planladı doktor 39.1 de alacaktı 39.0da nişanım geldi sancım vardı o gün hemen aldı ☺️ kızımda da 35.haftaya girdim huzursuzum bi gariplik var eşimde annesinden dolayı sürekli hastanede olduğu için bunalmış hastanelerden birde oğlumda bronşiolit var kışın özellike hep hastanedeyiz o yüzden acile gitmek istiyorum diyemiyorum hani beni kendi vücut ağrılarımdır diye bekledim bekledim duş aldım geçmedi en sonu gözü kararttım dedim acile gidelim mi işten çıkınca tabi biraz gerildi mecbur gitcez tamam dedi acile gidene kadar diyorum Allahım nolur ufak  sancım olsunda boşa geldik diye trip atmasın birde oğluma bakacak bne içerdeyken oğlumda hiç Durmaz yerinde onu yoracak diyede gerildim acile girdim sıra gelmedi bir türlü bekle bekle mahvoldu dışarda bnaa bişi demedi ama biliyorum hallerini az çok en sonu nstye girdim sancım vardı 2 serum taktılar sonra yine nst bağladılar geçmedi yatış verdiler takip edecez durmazsa alırız dediler geçmedi gece aldılar doğuma 35 3 doğum yaptım bebeğim 15 gün kaldı küvezde kavuştuk şükür şimdi 4 aylık olacak 1 haftaya ☺️

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 528 göst.
+1 oy
60 cevap 2,052 göst.
0 oy
9 cevap 854 göst.
0 oy
31 cevap 1,528 göst.

Kategoriler

1,507,785 soru

24,610,809 cevap