0 oy
184 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,284 puan) tarafından

Öncelikle burada bunları anlatma sebebim kesinlikle italebim olduğu için değil sadece dertleşmek için. 

Ya o kadar çok bunaldım ki manevi olarak maddi olarak aşırı şekilde sıkıldık bugün tüpüm bitti. Ben bir ağla bir ağla o kadar çok üzüldüm ki ne bileyim yani beş kuruş para yok değiştirmeye. Çok şükür çok iyiydik ama bir anda bazı aksilikler oldu kaza yaptık onun yüzünden iki üç aydır beş kuruş para kalmadı kızımin beslenmesine süt dahi alamıyorum. En çok bu beni yıpratıyor. Biliyorum geçecek. Ağlamaktan kendimi tutamıyorum. İş başvurusu yaptım dua edin dönüş yapılsın ki rahat edelim en çok kocama kıyamıyorum. 0 b8rcken 120 bin TL borclandik elde avucta kalmadı buda ister istemez zorluyo ev kira . Herst ateş pahası. Ne olursunuz dua edin olur mu gerçekten sabrım kalmadı biliyorum geçecek ama kimin doğasını kabul olacağı belli olmaz hayırlısıyla Rabbim bizi isyan ettirmeden bu durumun içinden çıkalım ne olursunuz kızlar dua edin bu kardeşiniz adına hayırlısıyla başvurdumuz işlerden dönüş gelsin. Ki tık nefes alalım

5 Cevaplar

0 oy
(54 puan) tarafından

Canım hiç üzülme her darligin ardında bi ferahlik vardı bende senin gibiydim hamileydim 1 kuruş para bulamıyorduk ekmek alalım aç susuz işe gidiyordum öğlen gelmesini bekliyordum ki yemek yiyim die her kazancımız borca gidiyordu cebinize 1 lira para kalmıyordu ama hep dua ettim sabrettim her darligin ardında ferahlık var dedim doğuma 1 haftan vardı bebeğime beşik alamıyorum son anda elimize para geldi 1 hafta icinde beşik kıyafet aldım sağolsun annemlerde almıştı sonradan duam kabul oldu smdiki Halime şükrediyorum sakin isyan etme dediğim gibi bu zorluğun ardında ferahlık vardır yeterli dua et 

(3,284 puan) tarafından

Ediyorum etmez miyim sınaniyoruz. Umarım bu sınavı hakkı ile geçeriz ya sadece kızıma üzülüyorum beslenmesine bir şey koyamıyorum doğru düzgün alışveriş yapamıyorum eşim maaş alıyor tamam ama yani elee avucda bir kuruş para yok. Yani çocuk bu her şeyi istiyor anne şu arkadaşımın boyu var bu arkadaşımın şuyu var ben de istiyorum artık çocuğa bile dedim hani anneciğim para olarak sıkıntımız var çok borcumuz var Allah'a dua et sen hayırlısıyla borçlarımızı ödeyelim sonra seninle istediğini alacam diyorum. Yani çocuğundan da Allah razı olsun beni zorlamıyor daha 6 yaşında ama geçen gün markete gittim işte arkadaşımla beraberdik onun yanında uğradım o kızımı ve kendi oğlunu dondurma al dedi benim kızım gitti yedi buçuk TL'lik dondurma aldı sonra arkadaşım dedi ki hani kızım git kendine hani iyi güzel bir dondurma aldın ne yapacaksın yani sadece süt dedi. Kızım da dedi ki hayır teyze annemgilin parası olmadığı için ben hep bundan yiyorum dedi ay ben orada o kadar kötü oldum ki kaç gündür onu etkisini atamadım ne bileyim çok değişik oldum açıkçası

(54 puan) tarafından

Haklısın benimde zoruma giderdi sabret Rabbim güzel kapılar açar merak etme ve nerede oturuyorsun İstanbul Arnavutköy içinde oturuyorsan yardım edebilirim iş icin

(3,284 puan) tarafından

Antalya kepez'deyim canım sağ ol. Bakalım kariyer netten birkaç yere başvuru yaptım saat önemli olduğu için sadece 8-6 olan yerlere o da çok fazla seçeneğim yok maalesef

(54 puan) tarafından
+1

Anladım canım rabbim gönlünce istediğin olsun

-Reklam-
0 oy
(10,156 puan) tarafından

Çok çektim 1 sene  babam olmasa ben batık haldeydim sanırım Allah yardım eti bize üstüne dayım iş kurdu oraya baş çalışmaya giti o para ilaç gibi geliyordu 500 TL diyip gecme yemin ediyom helal para olduğundan mı biriktire biriktire 4 bin TL param olmuş daha harcadım içinden  Allah yardım ediyo bir ekmek alamadiğim zamanlar oldu oturup ağlıyodum  önumuzdeki ay kredi borcu bitiyo yavaş yavaş toparlanmaya basladık  yeri geliyordu eşim hurda bakir satmaya gidiyodu 

(3,284 puan) tarafından

Allah'ım paranı bereketlendirsin inşallah.

(3,284 puan) tarafından

Çok para bitermiş de bereketli para bitmezmiş:)

(10,156 puan) tarafından

Canım bişey yok bir küçük motor var eşim gidiyo hurda topluyo yetmiyo cünkü öyle öyle geçiniyor arada daýim gel diyo oraya gidiyo ordan geliyo para önumüzdeki ay son banka bitimi rahatlarim biraz elden borçlar var onları kapayacam rahatlıcem 20 bin kalcak elime ocakta zamlar gelir işallah 1 sene çok çektim ben  biraz babam yardım eti bugün teyzemgile gitik bana der sen aşk evlili yaptın mantık evliliği yapaydın şimdiye 2 daire evin olacaktı dedi ama huzurum yoksa ben napem ki sevdim evlendim kirada duruyom  yapacak bişey yok

(3,284 puan) tarafından

Öyle tabii canım hakkında hayırlısı olsun inşallah ben anneme babama bildirmiyorum çünkü direkt gönderirler süt parasını. Ben de talep etmek istemediğim için söylemedim inşallah hepimize hayırlı kapılar hayırlı işler bol kazançlar çıkar

0 oy
(4,715 puan) tarafından

Gercekten boyle seyler duyunca oyle uzuluyorumki çocukluğum geliyor aklıma ne zor seyler yaşadık biz de. Annem vakıa suresinin cok faydasını gördüğünü söylüyor borcu olan herkese de tavsiye eder. Her gun en az 1 kez okuyun inşallah. Rabbım borçlarınızi kolaylıkla ödemeyi nasip etsin cok zekat verenlerden olalım inşallah 

(3,284 puan) tarafından

Çok teşekkür ediyorum okuyacağım yarindden itibaren Allah razı olsun

(85 puan) tarafından

Evet evet bnde duyuyorum hatta okuma usulü varmış zorda olanlar için arkdsm geçen gün diyordu sorup yazayım çok borçları vardı o şekilde okuyarak araba aldilar

0 oy
(3,447 puan) tarafından

Allahım hayırlı bir çıkar yoluna koyar inşallah rabbim rızkınızı bereketlendirsin derdinize şifa olsun 🤲🤲🤲

(3,284 puan) tarafından

İnşallah canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun

0 oy
(827 puan) tarafından

Allah hayırlı bı kapı açsın inşallah sizede bizede tüm darda olanlara🤲🤲

(3,284 puan) tarafından

Amin bacım amin 

İlgili sorular

+4 oy
7 cevap 337 göst.
0 oy
9 cevap 838 göst.