Öncelikle burada bunları anlatma sebebim kesinlikle italebim olduğu için değil sadece dertleşmek için.
Ya o kadar çok bunaldım ki manevi olarak maddi olarak aşırı şekilde sıkıldık bugün tüpüm bitti. Ben bir ağla bir ağla o kadar çok üzüldüm ki ne bileyim yani beş kuruş para yok değiştirmeye. Çok şükür çok iyiydik ama bir anda bazı aksilikler oldu kaza yaptık onun yüzünden iki üç aydır beş kuruş para kalmadı kızımin beslenmesine süt dahi alamıyorum. En çok bu beni yıpratıyor. Biliyorum geçecek. Ağlamaktan kendimi tutamıyorum. İş başvurusu yaptım dua edin dönüş yapılsın ki rahat edelim en çok kocama kıyamıyorum. 0 b8rcken 120 bin TL borclandik elde avucta kalmadı buda ister istemez zorluyo ev kira . Herst ateş pahası. Ne olursunuz dua edin olur mu gerçekten sabrım kalmadı biliyorum geçecek ama kimin doğasını kabul olacağı belli olmaz hayırlısıyla Rabbim bizi isyan ettirmeden bu durumun içinden çıkalım ne olursunuz kızlar dua edin bu kardeşiniz adına hayırlısıyla başvurdumuz işlerden dönüş gelsin. Ki tık nefes alalım