Rabbim yardımcın olsun canım. Mizginimize bol bol şifalar versin öylebir mucize olsun ki o minik her şeyin üstesinden gelsin
Allah yardimcin olsun mizgin cok tatli duruyor ama ya teyze gibi oturmus
Mizgin senin yaninda olsunda annesi geresi onemli degil masallahh Allah guc kuvvet versin ikinizede
Gereken herşeyi yap ki yapıyorsun da bizlerin de duası miniginle olacak o yüzden inanıyorum ki iyi olcak mizgin. Sabır ve bolca dua Allah tan ümit kesilmez veren o alan o ne yücedir ki yaptıkları şaşırtir
Mevlam yardımcınız olsun canım benim Rabbim her seyin hayırlısını versin insallah
Oy Allahım ne kadar tatlı bebişsin sennn
Gerçekten çok güzel bir kızın var rabbim sağlık sıhhat versin inşallah çok geçmiş olsun. Bence senin gibi bir annesi olduğu içinde çok şanslı rabbim sizi korusun
Rabbim kolaylik versin kuzum cok seviyorum sizi
Kuzum benim yerim ben bu kızın pamuk ellerini dün akşam seni soruyordum bnde Rabbim yâr ve yardımcıniz olsun insaAllah yaşadıkların ve yaşayacakların elbette çok zor ama sen kendini salıverme kuzum onun en büyük destekçisi yardımcısı sensin ve şunu asla unutma ger zaman dualarimizla yanindayız .dua et inan dua olmaz denen leri oldururMizginimizi ve seni çok seviyoruz
S3n çok özel bir annesin inşallah herşey gönlünce olsun Bu arada özlemişiz mizgini de seni de
1,487,000 soru
24,309,293 cevap
344,630 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın