0 oy
526 göst.
Diğer kategorisinde (7,172 puan) tarafından

2 yaş krizi tahmini ne zaman bitiyor? sabrımın son noktasında olduğumu düşünüyorum bazen🤦🏼‍♀️

bugün dövmediysem daha da dövmem herhalde 

ilk defa bu noktaya geldim, oturup ağladım sinirden ona bir şey yapmamak için. 

el kadar bebek nasıl bu kadar çıldırtabiliypr bazen aklım almıyor 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

26 Cevaplar

+1 oy
(1,520 puan) tarafından

Bitmiyor sırada 3 yaş var tünelin ucu b.mb.k yerlere çıkıyor ben pes ettim o krize girince bende aynı anda giriyorum karşılıklı krizleşiyoruz

(7,172 puan) tarafından

😂😂 o da güzel ağlama arkadaşı 

(1,520 puan) tarafından

Daha etkili bi yol bulamadım karşılıklı krizleşerek ikimizde sakinleşiyoruz

-Reklam-
+1 oy
(1,768 puan) tarafından

Ben artik kendimi dovucem o.derece krizdeyim.Biliyorum buyuyecek biliyorum bilerek yapmiyor ama yardimsiz buyutmek zaten zor ustune de 2 yas hircinligi eklenince insan hayattan soguyor.Kizsan vicdan azabi uyuyunca op kokla.doyamiyorum ama.cook.zor Allah su surecten alnimizin aki ve akil sagligimiz ile.cikmayi nasip etsin 

(7,172 puan) tarafından

tam olarak seninle aynı duyguları paylaşıyorum 😂

+1 oy
(14,975 puan) tarafından

Allah sabr versin 

Benim Efede yaklaştı ilç yaşına istediği olmadıkça ağlama krizine giriyor kaç gündür ama öyle böyle değil sanki canı yanıyor gibi ağlıyor 

(7,172 puan) tarafından

bazen keyfi ağlıyorlar ne istediklerinş kendileri de bilmiyor

(14,975 puan) tarafından

Yok o kadar değil benimki sadece istediği olmadığı zaman yapıyor 

+1 oy
(9,705 puan) tarafından

29 aylık çıldırıyorız valla bazen çarpıyom bitane yoksa beni elinde oynatıyor kşmsede kusura bakmasın benşmkide can yok yapay zekaya soruyorum suanda krize girdi napmam lazım dşe anlattıklarını yapıuorm olmıçuyor neymiş oturmayacakmışım ayakta onun dediği yerde ona bakmadan duracakmısım öylece pturma anne orda kal yürüme mutfaga girme ama acıktım anne dedim hokus pokus ebrara mükellef bir sofra hazır olsun hayır anne git sen hazırla hazırladım ben yemeyecem die agladı valla o an bi patlattım daha sabır sabır la havle die die hatimm ettim  daha bunlar birsey deil su kat anne katıyorum hooopppo yere döküyor resmen bana eziyet olsun die ugrasıyor kaka yaptım anne deiştirme ama kaka yaptıgı için krizlerde apartmana rezil olduk valla billa ya

(7,172 puan) tarafından

uzaktan niye vurdun demek kolay da işte gel bi de onu anneye sor🤦🏼‍♀️ yargılamıyorum asla o noktaya geliyorum bende çünkü.

beni asansörden kovuyor git diye🤦🏼‍♀️ 

0 oy
(16,218 puan) tarafından

Bitmez sendromları ağlamaları benimkiler de çok sever ağlamayı 

Dün oğlum okuldan geldi tutturdu tablet alın diye 

Gözyaşlarıyla ağlıyor 

Daha ufaksın tablet sana uygun değil almayacağım diyorum 

Site de zeynepin tableti var diyor 

Büyü büyük okula gittiğim de  okuma yazmayı öğren alacağım diyorum yok 1 saate yakın ağladı 😫

(7,172 puan) tarafından

anam biz de çocuk pldukda annem hiç böyle inatçı olduğumuzu söylemez 

0 oy
(5,726 puan) tarafından

Duymuyorum görmüyorum konuşmuyorum 😂

2 yaşındakini geçtim beni ergenler yordu.hoş kızlar daha girmedi ergenliğe en büyük oğlum yetti bana 13 yaşında 

Düşünsene sürekli başında hör hör konuşan biri

Kızlarda sürekli kavga halinde benim masamdaki kalemi senmi aldın yok nevresim bozulmuş senmi oturdun kitap okuyacm sessiz olmadı die çığlık çığlığa kavga ediyorlar. 

2 yaşında olanın sıkıntısı minnak bişey geliyor oda genelde abisi ve ablalalrını kullanmayı öğrendi iki dudak büzüyor her istediğini yaptırıyor onlara

(5,726 puan) tarafından

Bu arada sana teşekkür etmek istiyorum 🤗

Dehb ile ilgili araştırma yaptım baya bir videoları izledim ve büyük oğlum ve kendim dehb olduğumu anladım.

Zaten gen den gecen bişeymiş büyük ihtimalle benim rahmetli annemdede vardı

Eşimle de konuştum ve büyük oğlum bu yıl sınav yılı ve zeki olduğu halde sınava çalışamıyor bir türlü kitap başında oturtamıyoruz.  Ve sana attığım videonun 2.sinde daha fazla ayrıntı vermiş onların hepsini oğlumda yaşıyorum 

Psikiyatri den randevu alıcam inşallah doktor araştırıyorum

Özel kliniklere bakıyorum 

Önemli bir yılında bunu öğrenmem çok avantaj oldu bizim için. Dersaler test kitapları bir sürü para verdik ama odasında tutamıyorum oğlumu aklıma bişey düşüyor kalkıyor çıkıyor odadan🤦🏻‍♀️ gecen odasına girdim kalem tamiiri yapıyor başka zamn yine girdim eline ajanda almış kitap yazacam ben dio

Ne güzel yaz dedim .2 sayfadan sonra unutmuş atmış kenara sonra yazarım dio

(7,172 puan) tarafından

bizden geçti ama gencecik bir çocuğa yaradıysa o post sevindim yani. inşallah güzel ilerleme kaydeder. tam yaşı yani dikkatini toparlaması acayip güzel bir şey olur

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 289 göst.
0 oy
1 cevap 111 göst.
0 oy
8 cevap 575 göst.
4 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 942 göst.
24 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Eda06 (3,740 puan) tarafından soruldu

Kategoriler