Kizlar daha önce doğuma az kala olanları yazdıydım belki hatirlarsiniz ben doguma girdim kaynananım hepsinden haberi var tabi kadın 40 dakikalık yol var gelmedi doğumdan çıktım yine gelmedi sonra eşim yanıma geldi annem konuşacakmış senle dedi tamam dedim doğumdan cikali iki saat olduydu daha kendime gelemedim dinlenemedim kadın bana gördünmü ananın şeyini dedi bende tersledim o iş senin abartmak kadar zor değilmiş boşuna boş boş konuşup beni korkuttundedim orda sustu zaten birdaha aramadı ondan sonra yalan söylemiste olmayim yanlış hatirlamiyorsam bu 2 hafta geçti öyle bebeği görmeye geldi başka türlü yok yani oda şehirde işi var öyle yani gene bişey demedim hiç bişeyde takmadı onada bişey demedim 150 tl bırakmış okadar 3 kat kıyafet 1 tanede örtü bebeğe hamile olduğumu duyunca yaparız ederiz diyordu yok nerde boş laf mis hiç bişey demedim sustum doğumdan 2 hafta sonra yani bunlar geldi gitti 30 saat durdular sevdiler falan ertesi günü ateşlendi bebeğim acile götürdük fitil verdiler gönderdiler ama ateşi düşmesi 38.5 kadar cıktı sonra çocuk doktorunun aciline götürdük orda grip bulaşmış bu çocuğa hastamı var evde diye doktor bana bağırdı bende olanları eşime anlattım oda annesine normal bi şekilde hani anne grip miydiniz bebeğe grip bulaşmış dedimis bana demedi tabi bunu eşim acildeyken bebeğin sonuçları cıktı yatış yapıldı idrar yolu enfeksiyonu olmuş hemde grip 3 gün yazcaktım o günü kaynanam görümcemle geldi gelmezdide görümcem köyde olmasa o getirdi yani açıkçası bana sırtını döndü öyle bi abarta abarta anlatıyor ki sanki eşim dövmüş gibi sanki ben doldurdum eşimi o şekilde ondan sonra zaten hiç umursamadım artık ne hali varsa görsün dedim sonra eşimle küsmüşler yine beni arıyor küşünceye kadar konuşmazdın ne olduda arıyor dimi hadi hic gene kizdim ama esime belli etmedim sonra 3 oldu doktor bugün çıkartmaya bilirim sizi hastaneden bebeğimin temiz kıyafeti kalmadı benim dus almama gerek daha dikişler tam düzelmesi bizde birini bulmaya çalıştık kaynanamı aradık keşke aramasaydık bayramın 1 günüydü o günü oda ben size haber veririm dedi aramadı öğlen oldu eşim aradin annem gelmiyor diye o günü benim baladalar koptu eşime bağırdım cagirdim artık tak etti çünkü söyle o ana unutsun kirkini orda okutmami okumuyorum haketmiyor ne yaptı bana hiç bişey yapmadı yardımı bile dokunmadı diye adam napsın haklisin dedi yüzüne bağırsan annenemin yine haklisin dedi daha bundan haris neler oldu neler hic bir sözünü tutmadı hakkınızı helal edin kizlar çok uzun oldu ama içimi dökmesem rahat etmiycektim haksızmıyım siz söyleyin hakediyormu
Evlenmeden önce sen iyi olursan karşındakide iyi olur diyordum ama öyle değilmiş sen iyi olsan bile karşıdaki bunu kullanıyormuş o yüzden hak edene hak ettiği kadar saygı sevgi duydum kaynanalar ancak ortalık karıştırıp pireyi deve yapıyo dönüpte senin bişeye ihtiyacın varmı sende iyi misin demiyor herşeyi kendine göre çıkarına göre planlıyor
Allah yardim etsin cnm wala benm kaynanamlarda oyleler benciller yani ne desemki insan gelinini kizi gibi gormeli ve torunu icin hersey yapmali ama yok nerde anca bizi kotulesinler bizi eslerimize karsi doldursunlar deger wermesinler ya bende biktim ya bazen diyom nasil insanlarin icine dustum sadece tek sukrum esimdir cok sukur esim onlar gibindegil ve onlarida biliyor bu sebeble bana daha cok deger weriyor onlarda bunu goruyor daha cok kiskaniyor
Suan hicbiriyle konusmuyom ve ayni sokaktayiz bnm icin yok gibiler
kayanana görümce elti bunlari anlatsak kalem kağıt tükenir boşver uzak dursunlar hayırlari yok zararlari da olmasın.
Ahh ahh Allahtan eşin halden anlamış da haklisn demiş bunun için bile çok şanslısn
Ben hangi birini anlatsam bi tas çorbayi bırak bi yudum su veren olmadı ilk beş gün çekmedgm rezillik kalmadı 20 dikişle kanata kanata kalktım bi gün yatma dim da eşim de ayrı savundu ailesini
Cok haklisin bence hic haketmiyor kndi ewinde yap bebeqinin hicbiseyinde yaninda olmamis hamileykn hast qelmemis dogumda qelmemis dogmus hastalnmis yine qelmemis isi dusunce qelmis kizini qrmek icn gelmis bide uzerine onun ewindemi yapacksin yapma daha iyi bence. Kaynanalr nie bole anlam weremiyorum allah goruyor herseyi biliyor kimsenin yanina yaptiklari kar kalmaz insallah..
Sana tavsiyem eşinin ailesinden maddi manevi bir şey bekleme bir şey yapmadikca sevin o zaman çok huzurlu oluyosun ben çok üzüldüm çok eşimle tartıştım ilgilenmiyolar bi şey yapmiyolar diye ben düşük tehlikesi diye 3 gün hastanede yattim bunlar tatlı yeme peşinde tatlı resimleri paylaştılar durumda o kadar zoruma gitti ki şimdi inan et onlar ilgilenmedikce maddi manevi bir şey yapmadikca ben seviniyorum çünkü benim ailem sürekli maddi manevi bir şeyler yapiyo ve bunu da eşim görüyo kimin haklı olduğunu biliyo farklı şehirdeyiz biz ve ben dua ediyorum ki doguma gelmesin die en azından onda da haklı payım olur çocuğa da zaten bırak 150 yi 50 lira takmazlar ben hiçbir şey olmamış gibi arar sorarım konuşurm gülerim onlar böle yaptıkça inan ben seviniyorum çünkü eşim bana ve aileme daha çok değer veriyo onlar böyle yapınca sende dediğimi yap ilerde zaman geçtikçe birike birike eşin tamamen soğur onlardan
Bosver kaynanani cnm hiccccc dusunme bir kulagindan girsin oburunden ciksin yazik esinede annesi açısından ama helal de olsun anasini kuzusu olmamis seni uzmemis allah yardimcin olsun
1,492,366 soru
24,384,794 cevap
348,956 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın