+2 oy
852 göst.
Diğer kategorisinde (535 puan) tarafından

Bilenler biliyo tüplerimi baglattim ,her duyan olumsuz tepki veriyor psikolojimi bizdular:( allah eksikliklerini gostermesin 3 cocuk yeterli bizim icin ,zaten kucukler anca buyuturuz bakariz vs. Herkes aaa niye yaptin daha erken bilmem ne ? Ameliyat olmaktan korkuyorum hercekten 4. Kez sezeryan olmak istemiyorum o yuzden baglattim

33 Cevaplar

+2 oy
(5,957 puan) tarafından

SSorun ne biliyo musun bizim milletimizde saygidan yana buyuk bi yanlislik var herkes her konuda fikrini soyleyebilecek ozgurluge sahip olgunu saniyolar ama bu seferde aman bisey demeyelim saygisizlik olur diye susturulmayi ogrendik onu uyguluyoruz halbuki saygili olmasi gereken taraf digerleri sen ozgur olan taraf olman lazimdi anlatabildim mi bilmiyorum ama iste neyse 

(535 puan) tarafından

Agzi olan konusyor kanka

-Reklam-
+2 oy
(31,654 puan) tarafından

Boşver kimsenin yanında konusunu açma sende moralini bozmalarına izin verme bu senin hayatın senin kararın onlar istediğini yapabilir herkes kendinden sorumlu sonuçta 

(535 puan) tarafından
+1

Aynen oyle canim asla konusunu acmam 

+2 oy
(155 puan) tarafından

Canım süreç nasıl işliyor bende bağlatmak istiyorum nasıl oldun sonrası nasıl 

(535 puan) tarafından

Canim sezeryan sirasinda bagkatmak istedgmi soyledim ,ekstra ameliyat olmadim

+2 oy
(2,442 puan) tarafından

Aşk. Sen niye söylüyorsun kimi ne ilgiledirir yani 

(535 puan) tarafından

Evet suc bende keske demeseydim asko

+2 oy
(23,640 puan) tarafından

Millet senin tuplerini baglattigini neden biliyor ki. Herkese söylemeyiverin olsun bitsin 

(535 puan) tarafından

Haklisin canim vala bundan sonra demicem zaten

+1 oy
(1,773 puan) tarafından

Canım beden senin 

Hayat senin 

Karar senin 

Hiç kimse karışamaz 

(535 puan) tarafından

Haklisin abla ama karisiyooar iste

(1,773 puan) tarafından

Hadsizlik ama yaptıkları 

+1 oy
(13 puan) tarafından

Ne saçmalık ya annem 3. Çocuktan sonra bağlattı 3 de kaza ile olmuş neyse ne olacak yani benim bir tane var 3 fln olsa kesinlikle istemem durumumda yok zaten sen millete bakma canını sıkma 

(535 puan) tarafından

Haklisin canim

+1 oy
(3,452 puan) tarafından

Bu saatten sonra polemik yaratmak için demiyorum ama (günah kısmını) yaptıktan sonra milletin n dediği beni çok ilgilendirmez. Sen lohusasın diye takılıyorsun herhalde. Deme kimseye,konuşmalarına da tahammül etmek zorunda kalmazsın

(535 puan) tarafından
+1

Oyle yapcam artik lafini bile acmam

+1 oy
(1,738 puan) tarafından

Tuplerinizi baglatmak esiniz ve sizi ilgilendirir buda cinsel ve ozel hayati icerir bir nevi.Neden baskalarina soyluyorsunuz.

(535 puan) tarafından

Haklisin dememek herekiyor

+1 oy
(4,517 puan) tarafından

Günah olmazsa kesinlikle bağlatirdim ve sadece 1 evladım var

Ayrıca bu ozel konuların konuşulmasını hic dogru bulmuyorum şahsen çevremde kimsenin nasil korunduğunu bilmiyorum kimse de benimkini bilmez soranı da bir guzel terslerim hatta 2. Düşünmüyor musunuz diyene bile özelimizi mi konuşalım burada diyorum 

(535 puan) tarafından

Aynen canim bundan sonra bende demem kimseye

+1 oy
(495 puan) tarafından

Doğrusunu yapmışsın benimde 3 çocuğum olsa yaşım kaç olur olsun bağlatırım 

(535 puan) tarafından

Hayirlisi olsun canim hakkinda

+1 oy
(315 puan) tarafından

Kime ne yaa? İnsanlar bilinçsizce çoğalsın mı? Herkes bakamıyor çok çocuga. Ki 3 yeterli daha kaç olacak? 

Geçen hafta kontrole gittim kadının biri doktorun sekreterine ne sordu biliyor musunuz? Sezeryenimi burda yaparlar mı 6. Olacak dedi 😱 

(535 puan) tarafından

Ay 6. Mii iyi cesaret

(315 puan) tarafından

Yaaaa bilinçsiz üreme işte. Kadının rahmi dikilmekten ne hale gelmiş Allah bilir. O doğumdan sağ çıkamasa ne olacak? Gidene de vah kalanlara da vah. Insallah doğumu sağlıkla olur biter öyle aklıma geldi 

+1 oy
(2,032 puan) tarafından

Canım niye soyluyorsun ki her ozelinizi kızım olsaydi bende baglatrdm herhalde 3 oğlum olacak düşünmüyorum 4 tabi ama hayat ne gtrr bilemem 31 yaş oluyor anca bunları buyutirum vala bakıyorum zaten tripli.oluyo kızlar uğraşamam 😁😂

(535 puan) tarafından

Hayirlisi olsun canm hakkinda

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 189 göst.
26 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Simsek21 (1,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 214 göst.
30 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,435 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,282 göst.
22 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Esila han (145 puan) tarafından soruldu