0 oy
245 göst.
Diğer kategorisinde (7,511 puan) tarafından

Kızlar ya havalar serinledi oglum iki defadir altina kaciriyor gece üsütüyor buyuk ihtimalle iki haftadir iki defa oldu gece uyumadan yaptirdim gecede mi kaldirsam ki yazin yapmadi hic bu ara neden boyle yapiyor anlamadim 3.5 yasinda ilk ogrendiginde  geceleri hic sorun olmamisti kaldirmadim oglumda yapmadi gecen haftadan beri iki oldu devami gelir diye  korkuyorum nasil önlem alsam ne yapsam 

7 Cevaplar

0 oy
(6,107 puan) tarafından

Odayı sıcak tutacaksın gerekirse petekleri acacqksin

(7,511 puan) tarafından

Evin ici 27 derece falan ama aslinda geceleri biraz biraz acsam iyi olcak 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Canım çocuğu kalın giydir demek ki üşüyor üstünü ört sürekli üstünü açıyorsa ondandır 

Çocuğun yattığı odanın kaleriferlerini aç 

Yatak alezi koy altına battaniye ört kirlenirse yıkarsın makinada evde çorapsız terliksiz gezmesin 

(7,511 puan) tarafından

Ev ayakkabisi yok corap var ayaginda ama yeterli gelmiyor mu ki panduf tarzi birsey mi alsam alti tabanli coraplara baktim ama kayar diye almamistim 

tarafından

Canım altı kaymayan panduflar var ben 6 yaşında ki oğluma hem evde hem okulda sınıfta giydiriyorum  ayaklarının sıcak duruyor 

(7,511 puan) tarafından

Bugun bakayim olmazsa oyun  grubu var birazdan cikista bakayim 

0 oy
(587 puan) tarafından

Benim kızımda altında bez olmasına rağmen 1 haftadır üstü başı çiş olarak kalkıyor gece üşütüyolar muhtemelen napıcağımıda bilmiyorum artık:( o kadar kalın giydiriyorum üstünü sürekli kontrol ediyorum açmasın falan diye ama nafile

(7,511 puan) tarafından

Bende simdi yorganini makineye attim canim aksam kalkip lavobaya goturucem canim birde aksamlari dogalgazi acayim diyorum 

0 oy
(555 puan) tarafından

Benim oğlumda başladı yapmaya büyük ihtimalle usudukleri için kaçırıyorlar.

0 oy
(35,236 puan) tarafından

Ayaklarını sıcak tut canım 

0 oy
(3,665 puan) tarafından

Üşüdüğü için yapıyorsa bence uyku tulumu ile yatırın 

0 oy
(3,697 puan) tarafından

Bazen oluyor böyle kazalar. Kaçırdığı geceler yatmadan önce çok sıvı tükettiyse hele gayet normal kaçırması. Benim oğlumda da olmuştu çünkü koca bardakla çay içti sonra da uyudu tabii kaçınılmaz son altına yapmak oldu. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 238 göst.
25 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,096 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 295 göst.
2 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,919 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 140 göst.
28 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde hilal02 (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 280 göst.
20 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya43 (594 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,494,661 soru

24,417,800 cevap

351,368 kullanıcı

...