Kızlar ya havalar serinledi oglum iki defadir altina kaciriyor gece üsütüyor buyuk ihtimalle iki haftadir iki defa oldu gece uyumadan yaptirdim gecede mi kaldirsam ki yazin yapmadi hic bu ara neden boyle yapiyor anlamadim 3.5 yasinda ilk ogrendiginde geceleri hic sorun olmamisti kaldirmadim oglumda yapmadi gecen haftadan beri iki oldu devami gelir diye korkuyorum nasil önlem alsam ne yapsam
Odayı sıcak tutacaksın gerekirse petekleri acacqksin
Evin ici 27 derece falan ama aslinda geceleri biraz biraz acsam iyi olcak
Canım çocuğu kalın giydir demek ki üşüyor üstünü ört sürekli üstünü açıyorsa ondandır
Çocuğun yattığı odanın kaleriferlerini aç
Yatak alezi koy altına battaniye ört kirlenirse yıkarsın makinada evde çorapsız terliksiz gezmesin
Ev ayakkabisi yok corap var ayaginda ama yeterli gelmiyor mu ki panduf tarzi birsey mi alsam alti tabanli coraplara baktim ama kayar diye almamistim
Canım altı kaymayan panduflar var ben 6 yaşında ki oğluma hem evde hem okulda sınıfta giydiriyorum ayaklarının sıcak duruyor
Bugun bakayim olmazsa oyun grubu var birazdan cikista bakayim
Benim kızımda altında bez olmasına rağmen 1 haftadır üstü başı çiş olarak kalkıyor gece üşütüyolar muhtemelen napıcağımıda bilmiyorum artık:( o kadar kalın giydiriyorum üstünü sürekli kontrol ediyorum açmasın falan diye ama nafile
Bende simdi yorganini makineye attim canim aksam kalkip lavobaya goturucem canim birde aksamlari dogalgazi acayim diyorum
Benim oğlumda başladı yapmaya büyük ihtimalle usudukleri için kaçırıyorlar.
Ayaklarını sıcak tut canım
Üşüdüğü için yapıyorsa bence uyku tulumu ile yatırın
Bazen oluyor böyle kazalar. Kaçırdığı geceler yatmadan önce çok sıvı tükettiyse hele gayet normal kaçırması. Benim oğlumda da olmuştu çünkü koca bardakla çay içti sonra da uyudu tabii kaçınılmaz son altına yapmak oldu.
1,494,661 soru
24,417,800 cevap
351,368 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın