0 oy
172 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (13 puan) tarafından

27 aylık kızım var ikiz doğum yaptım 10 gün oluyor küvezdeler ama büyük ihtimalle tek tek verecekler nasıl yapıcam 3 çocuk nasıl bakıcam diye kara kara düşünüyorum başına gelen varmı nasıl ilerlettiniz bu süreci 

9 Cevaplar

0 oy
önce (4,955 puan) tarafından

Yardimci olabilecek biri yok mu annen kayinvaliden en azından bebekler 6 aylık olana kadar 

-Reklam-
0 oy
önce (1,897 puan) tarafından

27 aylık o da daha bebek 😔 bir tane değil iki tane birden kardeş gelmiş. Ah hem senin hem onun için biraz zor olacak. Yardım edecek biri vardır umarım.  Rabbım analı babalı büyütsün inşallah 🤲

0 oy
önce (1,279 puan) tarafından

Allah bağışlasın canm Rabb'im yardımcın olsun. Benimde 3 tane kızım var en küçüğüm 1.5 yaşında ve çok zorlanıyorum.

0 oy
önce (8,184 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun. Desteksiz olmaz annen yada kayınvaliden artı eşinin sana çok yardımcı olması lazım. 

0 oy
önce (142 puan) tarafından

55 gün önce benimde ikizlerim doğdu 15 ve 35 gün olmak üzere kuvezde kaldılar kuvez bebekleri genelde sakin olurlar benim kaynanamlar çocuk her ikindiginda falan kucakladikar kudurttular sen öyle yapma kucağa alıştırma benimde 1 ncı sınıfa basladi büyüğü baya zor oluyor bu yönden öyle böyle geçiyor inşallah gazlı olmazlar benimkiler gazlı çünkü sürekli huzursuzlar Allah yardım ediyor bir şekilde Allah yardımcımız olsun sağlıkları yerinde olsun inşallah benim kız göz ameliyatı olacak o şekilde sağlık problemi ile uğraşmak daha zor oluyor canları sağolsun öbürleri gibi bunlarda büyürler 

0 oy
önce (756 puan) tarafından

Olur güzelim olur bir şekilde Allah yardım eder , Allah can sağlığı versin gerisi önemli değil 

0 oy
önce (2,795 puan) tarafından

Kimse yoksa esin sana yardımcı olur sadece 2/3 ay zor olur sonra alışırsın gaz ilacı alırsın gazlı oluyor çoğu bebek gazını cikarirsin düzene girdimi alışırsın 

0 oy
önce (5,459 puan) tarafından

Yakınsa annen kalsın bikaç ay da olsa yanında. Sonra da ara ara gelmesi lazım. Bi yerden sonra oturdukları yerden de olsa oynuyorlar. Tabi uykusuzluk bikaç yıl baki😬 En azından gündüz biraz bişeyler yaparsınız. Belki uyku eğitimi alırsınız 6 aydan sonra. Büyüğü de varsa uygun bi kreşe verin yaşı geldi mi çok bekletmeden.

0 oy
önce (2,189 puan) tarafından

Ben ikizlerime 6 aya kadar hiç zorlanmadm bu süreçte eşim hep destek oldu tabi .ayaklanmaya başladıkça kudurmaya başladı benimkiler yok 2 yaş 3 yaş sendromu cart curt derken perişan olmuştum. Uykuları düzene girince gece beslenmesini emzigi bırakınca rahat ettim çok şükür şuan 5 yasindalar zorlukları yok öyle aman aman .Her şey düzene girer ama sabırlı olman lazım.  Esin destek olursa ne mutlu sana 

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 157 göst.
+1 oy
3 cevap 124 göst.
0 oy
4 cevap 205 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 75 göst.

Kategoriler

1,478,483 soru