+1 oy
365 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,322 puan) tarafından

Geçici ise girdim Aralık'ta bitiyor güne girmiştik para gecicek elime evin eksiği çok halı perde almak istiyorum bı taraftan da çeyrek alayım evin eksiğini yavaş yavaş alırım diyorum kışın calismayacam çünkü kızım için 2 gram alabildim bı eksiği olursa bu tek kızım için bozdururum siz olsanız ne yaparsınız kızlar 

16 Cevaplar

+2 oy
(475 puan) tarafından

Alışverişin sonu gelmiyor valla,bence sağlık sorununuz olmadığı müddetçe kimseye söylemeden altına dolar Euro ya yatirin.ama dillendirmeyin.bereketi artar ins.

(475 puan) tarafından

Acil durumlarda para lazım olunca bulamıyoruz,evin bir halısı eksik olsa da olur.perdeler eskimiş olsa da olur.kenarda paran olursa,alışkanlık haline de gelir,bereketlenir de.ama bugün saklayıp yarın koca tarafına yada başkasına gidecekse hiç biriktirmesende olur 

(1,322 puan) tarafından

Yok canım asla ona ve onlara vermem ben tuvalet temizliyorum gocunmuyorum ama aylık 12 bine denk geliyor yaptığım iş aldığım paradan ağır kızım için girdim hep ona harcıyorum zaten o yüzden kimsede el uzatamaz

(475 puan) tarafından

En iyisi altın o zaman,güzel günlerde kullanırsınız ins 

-Reklam-
+1 oy
(2,627 puan) tarafından

Benim için her zaman evin ihtiyaçları önceliklidir.

(1,322 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

+1 oy
(1,089 puan) tarafından

ceyrek evde cekmecede dursa ne olacak ihtuyacin varsa ihtiyacini al tabiki.  kizinin bi eksigi gecigi olursa iyi kotu o ay kısıp mecbur alirsiniz zaten

(1,322 puan) tarafından

Yok biriktirmek için değil misin calismayacagim için kızımın ihtiyacı olduğunda bozdurcam

+1 oy
(10,407 puan) tarafından

İhtiyaç önceliğim 

(1,322 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

+1 oy
(4,517 puan) tarafından

Kenarda hic birikim yoksa ben kesinlikle birikim taraftarıyım hastalık olur bir sey olursa kenarda biraz olmali. 

(1,322 puan) tarafından

Çok haklısın canım 

+1 oy
(4,531 puan) tarafından

Evin eksiğini alabilirdim

(1,322 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

+1 oy
(1,778 puan) tarafından

Birikim yapardım ben olsam dünyanın bin bir türlü hali var.

(1,322 puan) tarafından

Haklısın canım 

+1 oy
(1,820 puan) tarafından

En iyisi eksiklerini al canim

(1,322 puan) tarafından

Tamam canım nasılsın prensesin nasıl iyimi

(1,820 puan) tarafından

İyiyiz çok şükür canım benim Allah razı olsun sen nasılsın minnoş nasıl bakalim çoktandır denk gelemedik 🤗

(1,322 puan) tarafından

Valla canım ya 3 gün gidiyorum canımizi çıkarıyolar çok giremiyorum iyi çok şükür teyzesi büyüdü görsen çok güldürüyor bizi 🥰

(1,820 puan) tarafından

Allah kolaylık versin canim 

Yaa öp benim yerime kuzumu maşallah 🥰💜

(1,322 puan) tarafından

Tamam canım benim 😘❤️

+1 oy
(1,337 puan) tarafından

Toplu para bence birikim yapılmalı. Evin ihtiyacı bitmiyor malesef. Yavaş yavaş yaparsın

(1,322 puan) tarafından

Haklısın canım 

+1 oy
(147 puan) tarafından

Çok acil ıhtıyaclar degılse başka bır bırıkımınde yoksa önce bırıkım yaparım 

Ha onemlı ıhtıyac ıse mesela halı perde dedın yoksa hıc mecbur ev ıhtıyacı varsa ıdare eden ve başka bırıkımın yoksa bırıkım yaparım ne olur ne olmaz ıhtıyaclarıda yavaş yavaş taksıtle alırım 

(1,322 puan) tarafından

Tamam canım haklısın 

+1 oy
(540 puan) tarafından

Geçen gün kızım elimde morardı gitti resmen, hemen ambulans hastane derken, özel doktora şehir dışına gittik. Allah'a şükür durumumuz iyi ama durumu olmayan biri için tavsiyem kıyıda köşede hastalık için biraz olsun para olması şart, evin eksiği bitmez. Onlarında almak istiyoruz tabi genciz ama önce bir iki çeyrek kıyıya köy sonra evin ihtiyacina yonel bence

(1,322 puan) tarafından

Çok haklısın canım teşekkür ederim 

+1 oy
(2,876 puan) tarafından

Durumu tam yazmamissiniz. Evin eksiklerini yavaş yavaş alıp taksitle ödeyebilirsiniz eşiniz varsa ödeyin. Altıni kenara koyun. Ama birkaç aya bozacaksaniz hiç altın almayın al sat zarar ederseniz 

(1,322 puan) tarafından

Teşekkür ederim 🥰

+1 oy
(1,640 puan) tarafından

Evin ihtiyaclarına öncelik veriyorum ben genelde. Elimde var biraz altınım bana kalsa çoktan bozardım ama eşim araba alacak sanırım ona vereceğim. Araba da ihtiyacımız çünki

(1,322 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

+1 oy
(1,763 puan) tarafından

Ben birikim yapanlardanim

+1 oy
(379 puan) tarafından

Evin eksigi bitmez , her zaman kosede acil ihtiyaç için birikim şart.

(1,322 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

+1 oy
(2,198 puan) tarafından

Kesinlikle altın alırım. Evin eksiginide elime az çok para geçtikçe birer birer alıyorum. Çünkü eksik gerçekten bitmiyor . 

(1,322 puan) tarafından

Haklısın canım teşekkür ederim 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 85 göst.
0 oy
11 cevap 654 göst.
25 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Seymenn (1,052 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 250 göst.
5 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde clk38 (1,523 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,479,772 soru

24,215,108 cevap

338,342 kullanıcı

...