0 oy
1,426 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (474 puan) tarafından

Post açmıştım önceden kaynım bize gelıcek ama ben kaynanamdan dolayı istemiyorum gelmesini doğumda yanıma gelmedi bakamam sana çocuğuna babanın evine gıt demıstı kayınpederim olucak adam hamileyken bana saldırdı vs çok olay oldu işte geldi bize Temızlık yaptım çok hasasım heryerı çok güzel temizledim bebeğim hasta oldu grıp bizim odadaki petekler çalışmıyor (kıradayiz) bu arada bizde salonda uyuyoruz çocuk hemen ıyılessın dıye baya soğuk burası  kaynım benim yatağımda uyuyor hiç istemedim ama yatacak yerımız yok bugün sabahtan Beri yatak odamdan çıkmamış yani ben giderken cekınıyorum başlığımı 2 saat temizledim uğraştım suan yatağımda uzanıyor aşırı rahatsız oluyorum bilmiyorum annesinin yaptıklarından dolayı gözüme mi batıyor yoksa gerçekten haklı mıyım bilmiyorum ya sabahtan beri hiç çıkmamış odamdan sınır oluyorum 

Sımdı eşime söylesem nolmus abartma vs der uzatır  15 yaşında salonda gelıp otursun yanı 

28 Cevaplar

0 oy
(1,243 puan) tarafından

Yani çocuğu oraya yatırmışsınız bi nevi o odayı ona vermişsiniz, zaten yatmış uyumuş yatağı kullanmış gündüz üstünde oturmuş oturmamış ne fark eder? Yeriniz yoksa almasaydınız eve baştan ya da hiç yatak odanızı açmayacaktınız. Yatak odasına ısıtıcı takar yine eşim ben çocuğum orda yatardım odamı yatağımı vermezdim baştan saçmalık yapmışsınız 

(474 puan) tarafından

ya verdik ama yani eşimin yüzünden ya yoksa ben asla izin vermezdim şu an çok pişmanım aslında bir de sürekli yatagimda uzanıyor uyuyor bütün gün yani insan uyanır uyanmaz salona gelir değil mi o yatağımdan çıkmıyor benim Ağrıma giden bu

(1,243 puan) tarafından

Genç çocuk sizle takılmak istemez , oturma odasında yatırsanız kalkınca orda durmaya devam ederdi ama siz ona bi oda açmışsınız o da haliyle kullanıyor. Rahatsızsanız durumdan bundan sonra o oturma odasında yatsın siz odanıza geçin dediğim gibi ısıtıcı falan kullanın ya da çocuğa kalın uyku tulumu alın kaloriferi de yaptırtın ev sahibine önümüz kış yanmadan olur mu hiç

-Reklam-
0 oy
(6,028 puan) tarafından

Eviniz madem musati degil neden yatili geliyolar 

(474 puan) tarafından

İşte eşim benden habersiz çağırmış başka kardeşleri Çağırmıyor şimdi çağırıyor onu anlamış değilim

0 oy
(6,949 puan) tarafından

Ara kaynananı musaitligim bitti gönde deriyorum oğlunu

(474 puan) tarafından

Ben kaynanamla konuşmuyorum arasam da işim artık 

Dünyayı dar eder bana

(6,949 puan) tarafından

Dünya zaten dar olmuş güzelim sana yatak odanda kaynın salonda sen boş versene senin içine dert olacağını onun içine dert olsun sana bir şey diyen olursa kaynımı yatak odama yatırıyorlar genç adamın benim yatağımda ne işi varmış dersin

0 oy
(59 puan) tarafından

Esıne diyemıyosan görümcene fln soyle ara cagır kardesını esım benı dınlemıyo tesetturluyum zorlanıyorum cocukla ugrasıyorum bıde onu dusunmek zor gelıyo abın benı dınlemıyo gibisinden. Bıraz dertleşme ayagına içini dök. Bide cocuk sende kalacaksa her turlu yatak odasını petegını açıyosun bacım kımseye kendı yatagını vermıyosun hangı mısafır gelırse gelsın kendi özeline sokmuyosun. 

0 oy
(28,553 puan) tarafından

Ne kadar geniş bu insanlar ya 20 aylık kizimi sokmuyorum yatak odama alismasin diye eşinin kardeşi ne alaka söyle başka odada var demişsin oraya geçmesini söyle direk

(474 puan) tarafından

ya yer yatağı var odada yatak falan yok o yüzden yatmak istemiyor ya eşim de izin vermiyor

0 oy
(1,768 puan) tarafından

Bırak kaynini görümcen dahi yatmamali senin yatağında o yatak iki kişiye ait sonuçta

0 oy
(548 puan) tarafından

Orada yatmasi normal değil ama oraya yatmasına ilk izin veren sizsiniz, çocuğu zorla girmiş orada yatmış gibi yansıtmayın bence çok küçük sayılmaz ama kendi girmemiş 

0 oy
önce (162 puan) tarafından

Canım benim senin yerinde olsam bebeğimi battaniyeleri sarardım yine de odama başka bir erkeğin girmesine müsaade etmezdim. Orası seninle eşimin özel alanı sonuçta. Dolaplarında özel kıyafetlerin de vardır ne malûm açıp bakmadığı. Tam ergenlik yaşında çocuk bide.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 75 göst.
+1 oy
7 cevap 162 göst.
0 oy
4 cevap 319 göst.
+1 oy
6 cevap 186 göst.
22 Mart 2025 Diğer kategorisinde Sil bastan_ (3,750 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,480,372 soru