0 oy
82 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (266 puan) tarafından

Merhaba hanımlar ben 15 aydan sonra ilk defa korunmayi biraktik sonra adet tarihim 21 Eylül suan herhangi bir testle yumurta takibi yapmıyorum ama uygulama indirdim oradan takip ediyorum yumurtlama zamanını 6 Ekim olarak gösteriyor ama ben dünden beri beyaz akıntı görüyorum yumurtlama döneminde olduğumu nasil anlarım zaten 2 gunde bir değerlendiriyoruz

5 Cevaplar

0 oy
(23 puan) tarafından

Ovulasyon testleri var düzenli düzgün kullanırsan ne zaman yumurtlama olduğunu gösteriyor 

-Reklam-
0 oy
(2,446 puan) tarafından

Akintin yumurtlama döneminde olduğunu  gösteriyor en kesin çözüm test al takip et . İnşallah tez zamanda rabbim sağlıklı bı bebiş nasip eder 🌼

0 oy
(1,763 puan) tarafından

Sana tavsiyem böyle şeyleri takip ederek strese girersin hiç uğraşma adet bittiği günden itibaren iki günde bir ilişki olarak ilerleyin daha net sonuç alırsınız diğer turlu sterese sokar sizi

0 oy
(3,739 puan) tarafından

Akıntı bir belirti yumurtlama olabilir uygulamadan 1 hafta sonra yumurtlama olmuştu benim sen yinede değerlendir

0 oy
(6,899 puan) tarafından

Adetinin başlamasından itibaren 14. Gün yumurtlama günüdür bam güm dal gitsin 🤭😭

(266 puan) tarafından

Allah iyiliğinizi versin 😂

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 212 göst.
0 oy
0 cevap 116 göst.
29 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birmutluluk (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 215 göst.
1 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 45 göst.

Kategoriler

1,479,869 soru

24,216,758 cevap

338,417 kullanıcı

...