+2 oy
469 göst.
Diğer kategorisinde (322 puan) tarafından

Gerçekten yeter evde bir çocuk var yiyip içip her yer kırıntı veya dağıtıyor tamam o çocuk ya kocaman adama ne demek lazım ben mutfağı derliyorum topluyorum sil Süpür tertemiz adam bı giriyor bı bardak masanın üstünde kahve içmiş biriyle kola içmiş abur cubur yemiş paketi yerde yada masa üstünde her gün böyle ben hizmetçi gibi arkalarında kıyafet çıkarırlar yerde bu evde kirli sepeti çöp denen bişey var artık ben söylemekten arkalarını toplamaktan bıktım en azından yediğini kaldır bir sil orayı karnım burnumda zaten yapamıyorum vallahi bugün artık isyan ettim ya dedim yediğin yeri temizlersin yada elimi sürmem bende ne yemek yaparım nede temizlik dedim yeter benimde canım var diye evi birbirine kattım bağırdım çağırdım gitti mutfağa söylenerek yapmış sözde heryer yine her yerde pis insanlara tahammülüm yok zaten bı teneside benim basimda insan azıcık temiz olur ya

11 Cevaplar

0 oy
(31,779 puan) tarafından

Allah sabır versin bacım sinir bozucu bi durum gerçekten inşallah bundan sonra dikkatli olur 

(322 puan) tarafından
+1

İnşallah ama hiç sanmam ite kaka soylene söylene yaptiricaksin o kadar sinirliyim ki 

-Reklam-
0 oy
(6,309 puan) tarafından

Bugün bende cocuklara isyan ettim bi yeri yapiyom digeri bozuluyor 

(6,309 puan) tarafından

Ha kocam suan evde degil calisiyor o gelince cok kavga ediyoz bu yuzden yine seninki.yapmis dua et 

(322 puan) tarafından

Canım en azından onlar çocuk ya kocaman adama ne dersin ama gerçekten çok zor sürekli peşinde koşmak insan yoruluyor artik

(6,309 puan) tarafından

Ben ekstra yoruluyorum emin ol 

(322 puan) tarafından

Doğrudur canım inanirim Allah yardım etsin bizlere

(322 puan) tarafından

Söylene söylene yaptı 

0 oy
(1,216 puan) tarafından

Eşiniz bu şekilde hareket ettiğinde sizde kısassa kısas yapacaksınız temizlemeyin yemek yapmayın çocugunuza gelince anladıgım kadarıyla gezerek yemesine izin veriyorsunuz kırıntı olacak şeyleri mama sandalyesine yedirin 

(322 puan) tarafından

Yok oturuyor masada çocuk ama heryeri batırarak yiyor hadi o çocuk diyrum ya kocaman adam bari sen temizle en azından Kendi yediğini bende sizin dediğiniz gibi yapmaya başladım söyledim de zaten o kadar sinirlendimki bir günlük biseyde değil 

(1,216 puan) tarafından

Haklısınız kızmakta insanın siniri tepesine çıkıyor koca adamın yaptıklarıyla gerekirse her gün söyleyeceksiniz anlayana kadar

(322 puan) tarafından

Soyliyicem artık alışana kadar 

0 oy
(5,024 puan) tarafından

Çok haklısın. Bi cips paketini çöpe atmak kirli bardağını makineye koymak 10 saatlik iş değil. Bırak sende daha yapma evi b.ok götürsün ondan sonra mecbur kalır yapmaya. Benim eşim bu kadar dağınık değik ki dağıtsa bile bulaşıkta yardim eder öğlene kadar evde. Biz evdeyiz diye bebek gibi dağınık pis bırakmaya hakları yok.

(322 puan) tarafından

Aynen bende buna sinirlendim herşeye yetisemiyorumki bende söyledim daha elimi hiçbir şeye surmiycem bakalım o zaman ne yapicaksin dedim

0 oy
(257 puan) tarafından

Bende aynı durumdayım 36+5 haftalık hamileyim salı günü sezeryan için gün alacağım nolur nolmaz pazar temizliği pazartesi dinleneyim salı gideyim dedim 

Da n sabahtan başladım sil süpür çamaşır bulaşık komple öğleden sonrayı zor ettim üstüne dağulmasın diye yatmadım kalktım bisiklet sürmeye işte parka markete falan çılardım ama sonuç ne oldu

Akşam eve geldik yemek bulaşıkları kızım her odada geze geze yedi hayatta laf söz dinlemedi sonra neymiş ev yapacakmış evi dağıttı koltukların minder lerin yerini değiştirdi işte eşim geldi hamur kızartıcakmış ocak yağ içinde yaptığı yer yağ içinde yediği yer dağınık bulaşıklar ortada ve ben o kadar çok yoruldum ki bi tabağı kaldırıp sağdan sola koyacak mecalim yok akşama kadar ayaktaudım zaten 

Bugünde aynı sil baştan sil süpür yapmak zırundatım ama ne halim var ne takatim olduğu kadar 5 dk yat 2 dk iş yap şeklinde bebeğim çünki karnımda kasıldı kaldı bugün ağrı da yapıyo malesef doğurur şampiyon da pis olsun misafir kabul etmem annem temizler öyle gelir dedim ve saldım yatıyorum şuan 

0 oy
(8,365 puan) tarafından

Olur mu canım hizmetçileri var . Hep erkek annelerinin suçu . Oğullarına kul köle olurlar bir bardak kaldırtmazlar evlenince de el kızı uğraşır durur 

0 oy
(256 puan) tarafından

Al benden de o kadar sende en azından 2 kişi,bende 3 kişi dağıtıyor ben de 8 aydayım yapamıyorum birisi eve geldiğinde utanıyorum eltim komşum ama onun evi böyle değil 

0 oy
(239 puan) tarafından

Sevmeyen adam hareketleri maalesef değersiz gördüklerine yaparlar ancak ki yıllarca yaşadım artık alakamız yok 🤣

0 oy
(5,550 puan) tarafından

Anası eğitememiş belli . Sen eğit biraz çamaşırı olduğu yere çıkartmak nedir ya mağaradamı yaşamış zamanında

Ben daha 1 tane kirli çorabını sepete atmış değilimdir 

0 oy
(757 puan) tarafından

Oooo ozaman 5 erkekle benim intihar etmem lazım suyu bile benden ister ilaç sattı oldumu biraz biraz güzel dille söylemek lazım yoksa anaları sağ olsun ata erkil yetiştirip başımıza saldilar

0 oy
(24,833 puan) tarafından

Temizlik yapmak yapmamak meselesi değil ki bu çok daha vahim durum yani yediği cipsin paketini de kaldırabilir. İnsan eli kolu tutan gelişimini tamamlamış birey ise 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 556 göst.
28 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde 46gulcan (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 296 göst.
20 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,533 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 762 göst.
19 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 2,230 göst.