Bende aynı durumdayım 36+5 haftalık hamileyim salı günü sezeryan için gün alacağım nolur nolmaz pazar temizliği pazartesi dinleneyim salı gideyim dedim
Da n sabahtan başladım sil süpür çamaşır bulaşık komple öğleden sonrayı zor ettim üstüne dağulmasın diye yatmadım kalktım bisiklet sürmeye işte parka markete falan çılardım ama sonuç ne oldu
Akşam eve geldik yemek bulaşıkları kızım her odada geze geze yedi hayatta laf söz dinlemedi sonra neymiş ev yapacakmış evi dağıttı koltukların minder lerin yerini değiştirdi işte eşim geldi hamur kızartıcakmış ocak yağ içinde yaptığı yer yağ içinde yediği yer dağınık bulaşıklar ortada ve ben o kadar çok yoruldum ki bi tabağı kaldırıp sağdan sola koyacak mecalim yok akşama kadar ayaktaudım zaten
Bugünde aynı sil baştan sil süpür yapmak zırundatım ama ne halim var ne takatim olduğu kadar 5 dk yat 2 dk iş yap şeklinde bebeğim çünki karnımda kasıldı kaldı bugün ağrı da yapıyo malesef doğurur şampiyon da pis olsun misafir kabul etmem annem temizler öyle gelir dedim ve saldım yatıyorum şuan