Kızlar eşimin abisinin bu ay sonunda düğünü var. Biz il dışından oraya gideceğiz.Bugün görüntülü aradılar bende sarma sarıyordum görür görmez eşimin abisinin düğünü için sarma yapacaklarmış bana sende geldiğinde yardım et dediler bende 3 yaşında çocuğum var durur durmaz bilemiyorum yardım edebilir miyim dedi. geçiştirdim ama baya bir sinirim bozuldu. Benim düğünümde türlü sorunları çıktı ellerini hiç bir şeye sürmediler. Altınından falan geçtim zaten manevi olarak hiç bir yardımları dokunmadı. Şimdi bana gelmiş abisinin düğününe 3 görümcem varken benimde onlara yardım etmemi bekliyorlar. Normal şartlarda ederim elimdende gelir ama benim düğünümde yapılmayanların yapıldığını düşünüldüğünü görünce sinirlerim bozuldu ve içimden yardım etmek gelmiyor. Bana bir akıl verin. Çocuğa ben bakarım falan dedi kaynanam. Direk düğün öncesi siz bana böyle yaptınız bende yapmak istemiyorum diyip huzursuzluk çıkarmakta istemiyorum ağız tadı ile gidip gelmek istiyorum. Eşime dedim o da kızdı yok artık dedi. Bana hır gür çıkarmadan akıl verebilecek var mı? Beynim durdu resmen sinirimden.