0 oy
89 göst.
önce Diğer kategorisinde (290 puan) tarafından

Kizlar selamun aleykum bikac aydir yasadigim bi sorun var yasayan basina gelen varsa yazarsa sevinirim  soleki uykuya dalcagim zaman beynim konusuyo yani gozlerim kapali ama sanki bilincim acik kendi kendime konusuyorum ve korkacagim seyler soyluyorum o anda hemen kendimi uyandiriyorum yani bilincim acik ruya goruyorum anlatbildimmi bilmiyorum ama inanin ben bile ne yasaidigmi bilmiyorum ama umarim anlayan vardir icinizde  randevu alcam doktora gidicem ama arti bu durum beni ole yordu ve yiprattiki burda paylasmak akil almak istedim

2 Cevaplar

0 oy
önce (247 puan) tarafından

Aleykümselam bencede git doktora psikolojik olabilir raabim şifa versin inşallah 

önce (290 puan) tarafından

Gidicem insaAllah saolun

-Reklam-
0 oy
önce (68 puan) tarafından

Çok nadir olarak bende de oluyor hatta dün gece bile oldu başımda birilerini görüp konuştum onlarla sebebi nedir bilmem ama benim biraz sıkıntılarım var stresten mi bilmem 

Sizin mesela nasil oluyo hani anlatbilirmisiniz

Bende birileri var sanıp onlarla konuşuyorum dün gece başımda birileri var sandım kalktım nereye gittiniz vs diye sordum hatırlıyorum ama uyuyordum kimse de yoktu kendi kendime üretiyorum

Anladim bende gozlerimi kapattigim an bsieyler goruyorum kendim konusuyorum kendimle ilgili kotu seyler soyluyorum o anda hemen uyaniyorum mesela bende stresliyim ve asiri vesveseliyim bunlardan kaynaklimi bilemiyorum

Belki de bende o şekildeyim belki de ondan giderseniz doktora sonucu banada bildirin lütfen

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 233 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Deniz16 (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 985 göst.
17 Eylül 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 504 göst.
14 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 386 göst.