Bende şimdi attım hahahah 😁😀😃
Görmedim canım
Aynı anda atmışız hemen hemen ondan ☺️
Elektrikler bizde de yok 😡
Gebes2 nasılsın
Gebeş 1 kim kız merak ettim 😂😂 iyiyim çok şükür sen nasılsın 🤗
Hafsa onunla hastalarımız aynıydı 😀
Senin mi kizzz
Yok canım ben düşük yaptım mayısta
Elektrik var iş çok durmayan bebe var
Nohut pilav turşu üçlüsü akşam yemeginde masamızda olacaklar
Konudan bağımsız ayı varmı orda
Köy oldumu öyle canım
Bizde de tilki ve yaban domuzu var. Kaynımın ve komşularının tüm tavuklarını tilkiler telef etti.
Tilki bjzimkileride yemişti urfadayken ya sağlam olacak kümes yada yer bitirir
Tilki benim tavukları da içini deşip bırakmış 19 tane tavugum ziyan oldu
Ya insana ne zor geliyo öyle oldumu biz tavuklar yüzünden kaynanamla birbirimize girdik yani yumurtay vermiyordu çocuklarıma felan köpek gelip yiyordu odur budur evimden kovdum konuşmuyoruz oğlu hasta biliyor sormaz yani tavuk işimi kolay etti😂
Bizde de sular yok 2 gündür yine perişan ediliyoruz günlerdir bıktık bu durumdan 🙄
Suda zor ya insan bı tuvalet abdest ne bilim gelir inş
Belli bir tarih yazıyorlar mesajda şu tarihler arasında kesilecek diye sonra biteceği günün tarihi geliyor o gün bir mesaj daha atıyorlar uzayıp duruyo günlerdir doğru düzgün çamaşır bile yıkayamadık
Zor iş ya
Koltukta uzanmış keyif yaparken bi yandan yağan yağmur eşliğinde cazz müzik dinleyip sakinliğin tadını çıkarıyorum
Oh mis desene bebem uyuyo cazdan anlamam az arabesk açarsan gelemmi☺️
Arabeski benim canavar yanımdayken dinliyorum ruh halime en çok o uyuyor ama bak şimdi siz böyle deyince bi arabesk canım çekti beraber dinleyelim 😂😂
Oldu tamamdır ❤️
Burda da hava yağmurlu. En sevdiğim hava 😌rüzgar fırtına yok. Gök gürültüsü yok. Yağmur çok güzel yağıyor sessiz sakin 😌dışarıda toprak kokusu. Çay demledim eşimde evde birlikte çay içecez ve bebeğin ismine karar verecez inşallah 😂
Kaç haftalık oldun sen doğum için gün vermedi mi doktor
Sağlıkla doğsun inşallah
31haftalık şu an. Gün değilde bir sıkıntı olmazsa 39.hafta dedi
Teşekkür ederim Allah razı olsun
Ben seni 38 falan diye biliyordum erkenmis o zaman dursun daha günü çok
Yok keşke 38 olsaydı 😂 amniyotik Bant var o bir sıkıntı çıkarmazsa daha var doğuma
Afiyet sifa olsun
Teşekkür ederim 😌
Çok canım sıkkın 👿👿👿👿dışarıda kedi bakıyordum, eve pire dadandı. Çamaşır asıyorum dışarı oralarda yatıyorlar kesin onlardan geliyor
Ay pire deme bana burda yıkık bı ev var geçen benim büyük oğlan köylüler içine arı kovanı koymuş bakmaya gitmişler buda peşine gakilmis gitmiş geldiki pire gelmiş eve şuan yok yani iki üç gün cmasir suyuyla gezdim
Bende ilaç sıktım eve ama dışarı çıkınca üstüme çıkıyorlar. Yine geliyorlar lanet olasicalar. Isırıyorlar insanı
Kız bit gibi oğlumun başına yapışmıştı iyyy
Vücutta geziyor genelde . Zıplıyor kanadı yok 🤢🤢
İns çabuk kurtulursunuz
İnsallah o yağmuru nigdeye de bekliyorum allahim duy sesimi 😂😂
Çokça aminnn☺️
🤲🤲🤲🤲🤲🤲
Bizimde yağışlı bugün Yağmur'u özledik kuraklık çok oldu köyde yağmur yağınca elektirik gidiyormu
Bilmiyorum bir yıl oldu buradayız çok gitmiyor ama arada gidiyo sabah gitti saat 5 te gelcekmis bakalım
Evde saç boyama yaptım rezil oldum galiba
Boya hala saçımda:D
Niye rezil olasın ☺️
Yarım saat oldu eve gelelı ustumu degısık koltuga attım kendımı hava soguk ve yagmurlu
Burasıda soğuk bu hafta hep yağmur varmış
Şimdi bu kahve yapan olsa ne iyi gelir size
Ay sorma sabahtan berı ayaktayım cok ıyı gelır sımdı kalkıp yrmrk yapıcam cay yapıp pısmesını beklıcem
Allah kolaylık versin siz öyle yazincabannem geldi aklıma ev işine giderd gelirdi hiç üstünü değiştirmeden koltuğa uzanır bı soluklanirdi bizde çocuğuz tabi yorgunluktan kim anlayacak😔
Annelerımızın ayagına tas degmesın ❤️
He valla Allah onlardan razı olsun
1,480,713 soru
24,227,924 cevap
339,004 kullanıcı