0 oy
155 göst.
önce Diğer kategorisinde (6,857 puan) tarafından

Kızlar bir tanıdığım umreden Mekke cevizi getirmiş bilenler bilir ikinci olmuyor bizim iyi niyetiyle getirmiş fayda eder şifa olur rahimdeki sorunum biter hem belki bir tane daha çocuk olur diye . Kaynatıp içiliyor dedi 

Şimdi sorum şu sadece ben mi içeceğim yoksa eşimle bir mi icecegiz birde içtiğimiz zaman farkeder mi ? Yani adetten şu kadar süre falan diye daha adette olmadım olayım deneyeceğim 

Bilgisi olan varmı 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (743 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Canım senin için araştırdım var bir kaç tane vidyo.

Burda millet soru içeriğinden başka her şeyi cevap olarak yazdığı için net bir sonuç elde edemezsin. İnternetten dahi araştırsan daha iyi sonuç alırsın😅

önce (6,857 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim evet burda çok herşeye yorum yapan var başına gelmeden bilmiyor kimse 

-Reklam-
0 oy
önce (1,091 puan) tarafından

mantıken senin içmen gerekir eşinle alakalı bir durum yoksa rahimle ilgili bir sorun varsa . ama bir şeyler yenilip içilince çocuk olacağına pek de ihtimal vermiyorum ben moralini bozmak istemem ama şifalı şifalı olsun diye ara öğünlerini de yiyebilirsin mesela illa kaynatıp içmek gerekiyormuş ya da akşam çayın yanına getirirsin bir tane iki tane eşin yer 1.02 tane de sen yersin kuruyemiş çay çayın yanında gibi 

Eşimle alakalı sorun yok böyle şeyler kullanıyor ya ondan dedim kadın sen içeceksin dedi de . 

İnsan çaresiz kalınca ottan çöpten medet umuyor yıllardır rahimle sinaniyorum kadın hastalıkları ile rabbim kimseye vermesin yaşadığım psikolojiyi anlatsam da anlamazsınız 

önce (1,091 puan) tarafından

sifa olsun insallh ozaman . hayirlisiyla 

0 oy
önce (6,447 puan) tarafından

Tam olarak sen sıkıntın var

Miyomum vardı rahimin tam ortasinda yapışık bir şekildeydi yani rahimi almamasi doktorum becerisi ve Rabbimin mucizesi ameliyat oldum ölümden döndüm sonra yara oluşmuş haliyle rahimde ondan dolayı baya kanama çektim yoğun ve pıhtıli sonra tekrar kist oldu adet düzensizliği çektim dengesiz olduğu için olmuyor çocuk sonra enfeksiyon geçirdim baya şiddetli şimdi korunmuyoruz yaklaşık 1 yıldır ama olmuyor folik asit kullaniyorum ama adetim düzene girmedi hormon ilacı da yapamıyor çünkü ters tepki yapıp kist oluyor delirmek üzereyim 🥹

Tek derdin çocuk içinse önce bir sakin ol. Zaten Allah sana bir evlat vermiş anladığım kadarıyla, onu sağlıkla büyütmeye odaklanmalısın. 

Miyom ben de aldırdım, büyükçe ve sıkıntılı bir yerdeydi. Ama sonrası çok zorlamadı. Adet de gördüm düzenli. Enfeksiyona çok dikkat ettim ben. Bende de erken menopoz var, ama hiç takılmıyorum yani illa da çocuğum olsun diye. Hatta ya olursa diye korunuyoruz bile. Bir yavrucağım var şükürler olsun, önce sağlığımız olsun da çocuk çok çok çok istersek evlat da ediniriz dedik.

Benim tek derdim çocuk değil gerçekten artık diyorum vardır Rabbimin bildiği ama sürekli rahim de sıkıntı çıktı diyorum en azından belki şifa olur 

Sağlıkla bir gebelik geçirip doğum yapmışsın, emin ol kalıcı zorluklar değil. Vücudun başka bir şeye tepki veriyordur bu vesile ile belki

Hayırlısı olsun hakkimda

0 oy
önce (1,763 puan) tarafından

Onunla ilgili bilgim yok ama benim de 8 cm kist var mış Yasmin başlattı doktor 3 ay boyunca bakacaz kucukmezse ameliyat dedi 

Ben çocuk istemiyorum 

Miyom mu yoksa yumurtalık kisti mi eğer miyom sa doğum kontrol hapiyla geçmiyor 

önce (1,763 puan) tarafından

Onu sormayı unuttum canım ya maddi durumun el veriyorsa aşılama yada tüp Bebek denesen

Yok o kadar zorlamicam.derdim şu anda sadece Rahime fayda etsin 

0 oy

Yok mu bilgisi olan 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 183 göst.
2 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,256 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 733 göst.
1 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Az (446 puan) tarafından soruldu